jeśli jeden zespół spada,to beniaminkowie zostana w Ekstraklasie,a jeśli dwa spadają to GKS i Zaglębie
-
-
Kto Spadnie?? typujemy
Obawiam się, że Zagłębie zostanie. Jeżeli jedna spada to GKS. Jeżeli dwie to chyba też i Zabrze. Stawiam na to, że wszystkie zespoły, które weszły teraz do I ligi (z różnych powowdów) zostaną.
Górnik Łęczna klub bez tradycji niezasluguje na 1 lige w tym seozonie jego miejscu powinna zastąpić Arka żeby porządny klub był na porządnym miejscu
Gks
Zagłębie Lubin jeżli dwie spadają to Górnik Zabrze jest następny w kolejce.
a aj wciaz lubin lubin lubin - sprzedawczyki jedne !!!!!!!!!!!!!!!
Ktos z trojki GKS,Leczna,Zaglebie.
Ja szczerze wierze w Legie Warszawa. Oczywiscie w to ze spadna ;)
gks,leczna :) PROSTE
Łęczna lub Odra
wariant 1 jak spadaja dwie : wisła k. i legia :D
wariant 2 jak spada jedna: wisła k. :D
No, jeżeli już musiałbym kogoś typować, to wytypowałbym przedstawiciela Ściany Wschodniej, poleskich górników z Łęcznej.
Ps Tylko nie Oderka, tylko nie Oderka
Oderka jest najbardziej na południe wysuniętym klubem polskiej extraklasy (stadion prawie dokłądnie na 50 równoleżniku), potem jest Cracovia, a na trzecim miejscu idąc z południa na północ, położona ciut na północ od Cracovii wisła.
Geopijatyk
GKS
Raczej gieksa...
.... mało pieniędzy....
Gks Dziurowicz i Górnik Koźmiński
a moze spadnie craxa :( :)
HAHAHA Jak czytam wasze typy to śmiać mi sie chce :D. Jak mozecie pisać że Zagłębie spadnie ? :) BUAHAHAHAHA Chyba że udowodnią nam ze kupiliśmy jakiś mecz. No ale mam nadzije że tak sie nie stanie i udupią was za ostatni mecz w 2 Lidze :] przecież to tez nie było ferr. No ale Gazeta wyborcza nie za bardzo przepada za Zagłębiem wiec będą wałkować ten temat przez cały sezon.
A tak do tematu oto moje typy wg kolejności kto spadnie:
1. Dospel (nie GKS jak piszecie bo GKS'u nie ma :P)
2. Cracovia (nie pobedziecie długo wystarczy wam jeden sezon)
3. Łęczna
4. Pogoń (ptaszek za bardzo sie podniecił awansem że na dziendobry dostaną 5:0)
5. G. Zabrze (grali słabo, grają słabo, bedą grali słabo
6. Polonia (bieda bieda bieda)
cwks - nic do nich nie mam ale chialbym :D
siwylubin dziecko, po tym jak spadliście 2 lata temu mając drugi budżet w lidze zostaliście największymi frajerami pod słońcem i wasz spadek zawsze będzie prawdopodobny... No ale biorąc pod uwagę poziom twoich wypowiedzi, wydaje mi się, że ty dwa lata temu jeszcze dłubałeś w nosie i zjadałeś swoje gile podczas oglądania dobranocki....
siwy lubin-jestes strasznie ciekawym czlowiekiem,zaczne cie chyba szanowac za twe slowa:"chyba ze udowodnia nam ze kupilismy jakis mecz"przynajmniej nie sciemniasz ze kupowaliscie mecze.Twa szczerosc mnie rozwalila !!!!A wg mnie zleca Katowice......Acha,niech was tak szybko nie zamykaja bo z nami zagracie juniorkami.....
ANTYGWIAZDA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)