halo halo nie bedzie bialo czerwonych liter!! tylko białe... albo inne jakies ale nie bialo czerwone
-
-
Czas pomyśleć o flagach na płot już po raz trzeci
Boola: bzdura z tym że Legia ma podobną! W barwach narodowych nie ma możliwości wyłączności tylko dla jednej drużyny - poprostu sie nie da. Zrozumiałe jest nie używanie tych samych haseł, motywów ale nie w barwach narodowych, a w naszym wypadku i klubowych. Nie tylko Legia ma taką flagę.
no cóż... zresztą nie moja bajka.. jak beda ludzie chcieli to i tak zrobią... mnie to nie rusza
głosowanie ?:>
ta ostatnia flaga booli jest nieczytelna z dalsza
SaNtO a jak daleko ją widziałeś?
odsunąłem się od monitora o jakies 10 metrów patrzyłem na nią i dolną cześć można było odczytać aczkolwiek góry nie widać ... taki sam eksperyment zrobiłem dla porównania z czerwono białymi napisami i widac różnice polecam sprawdzić
wnioski : białe napisy odpadają chyba że z czarną obramówką ...
Santo... prosze Cie...
Santo ma racje, flagi nie oglada sie z 3 metrow tylko z drugiej strony stadionu.
"zachowujcie sie godnie"-niby jak będą mieli sie zachowywać? modlić sie,siedzieć cicho?-bezsensu hasło
"zdejmijcie buty"-kolejna lipa według mnie, to może lepiej napiszmy na fladze "zdejmijcie czapki z głów",również to jest kulawe według mnie to najlepsze byłoby "padnijcie na kolana",przynajmniej wiadomo o co chodzi mają nas błagać o litość bo inaczej będzie z nimi źle;-),oczywiście nie dotyczy to meczów z naszymi zgodami.
szymciu o co mnie prosisz ? wex sobie zobacz projekt Dla nas bomba i widzisz jak fajnie wyglada ? a na stadionie przeczytasz co jest na niej napisane ?!
to moze w czerwieni z białą "ramką" ??
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/rozne/polska_czerwona.jpg[/img]
nie no panowie flaga patriotyczna,poruszajaca temat Naszych barw i cala czerwona:>boola to nie moze przejsc...musi byc bialo czerwona...ewentualnie moze by pasowaly pionowe pasy (ale lepiej tak jak 3 i 4 projekt)
SaNtO napisal:
>> szymciu o co mnie prosisz ? wex sobie zobacz projekt Dla nas bomba i widzisz jak fajnie wyglada ? a na stadionie przeczytasz co jest na niej napisane ?!
a odpowiedz brzmi jak ktos bedzie siedzial na stadionie i sie w nia wpatrywal to jak bedzie zainteresowany to sie po chwili dowie od bardziej zorientowanych kolegow:))))pozdro
spoko spoko to tylko przymiarka ;-)
a teraz?
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/rozne/Cracovia_Polska.jpg[/img]
i ide spać... dobrej nocy
te ostatnie projekty najlepsze
Boola a czemu nie chcesz zrobic projektu z CRACOVIA KRAKÓW ? :)
mysl Boola, mysl....
idzie ci coraz lepiej :)
ostatnie projekty zdecydowanie najlepsze
Mi sie Zaje*** podoba ta czerwona !! Boola naprawde fajnie wyszła :)
KlEnY Pn napisał(a):
> Boola a czemu nie chcesz zrobic projektu z CRACOVIA KRAKÓW ?
> :)
>
Bo co druga osoba twierdzi, ze "CRACOVIA KRAKÓW" to "MASŁO MAŚLANE" ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)