Ja rozumiem, że zadymy itp nie są godne pochwał ani peanów na cześć ....
ale to co robi i mówi ten pAN to jest szczyt nierzetelności dziennikarskiej
i braku obiektywizmu.....
żałosne........
wszystko na CRACOVIE......
cokolwiek złego sie nie stanie....
JESZCZE RAZ DAŁ POKAZ SWOICH MOŻLIWOŚCI!!!
-
-
KOMENTARZ sTAROWICZA
Słyszałem,
Widziałem,
mam ich gdzieś.........
Ale człowieka chce szlag trafić!!!
poza tym te jego miny....... kurrrrrrr.....
Chodzi mo oczywiście o Augustynka i Starowicza:).
a ciekawe po co przyjechali?..
wczesniej ich jakos nie bylo
ale wyczuli swym wechem i pokazali nie mecz tylko jakies "smieszne" fragmenty i nawet na bramki ich nie bylo stac by zaplacic za ich pokazanie..
i nawet Kazia pokazali w 3-sekundowej transmisji, chociaż gadali dłuższą chwilę..
na przestrogę wszystkim piłkarzom i kibicom wszystkich drużyn..
nie chcemy być w "nie do wiary", "uwaga" czy "sextet"..
irys&anafly
Mam wielka prosbe. Czy ktos krotko moglby napisac co "inteligentny i obiektywny" pan Starowicz powiedzial??? Nie slyszalam i nie widzialam tego, ponieważ zaraz po meczu musialam leciec do pracy i juz z pewnoscia tego nie uslysze. Prosze....
BEZ KOMENTARZA :/
Gdyby na stadionie byli obecni kibice kilku klubów...tak jak na turnieju LECH CUP i jakieś obce ekipy wszczęły by bojkę...to i tak Starowicz powiedziałbym że "awantury wszczęli kibice Cracovii" :)
Gość ma uraz z dzieciństwa...widocznie :)
Starowicz rzekl: (mniej wiecej) Rozgrywki drugiej ligi dopiero sie rozpoczely, a kibice Cracovii rozkrecili sie, jakby zblizaly sie do finiszu.
i jeszcze kilka mniejszych glupot
Kazdy wie ze starowicz jest za wisla i CRACOVII "nie dazy sympatia" :I
walić Starowicza,
oglądałem go jakieś 7 lat temu i przestałem bo te relacje TV Kraków są żenujące..
zwłaszca komentarze Augustynka, po którym od razu wiesz kiedy będzie bramka..
jak gość mówi: wreszcie nadeszła 88 minuta.. CENTRA PIŁKARZ X.. GŁÓWKA.. PIŁKA NA LEWO DO PIŁKARZA Y.. POTĘŻNY ZAMACH I... GOOOOOOL..
co to qrva jest? gdzie jakaś dramaturgia???
a Starowicz to wiślacki służący.. żenujący amator w nieprofesjonalnej telewizji rodem z PRL-u..
nie rozręcajmy tego tematu.. koleś nie zasługuje na to..
pzdrw
jest kibicem wisły ale i dziennikarzem. A dziennikarz powinien być obiektywny, a do tego bardzo jemu daleko!
Apel do p.Starowicza:
Niech się pan zajmuje tylko nauką kozłowania piłki studentów bo dziennikarstwo nie jest panu pisane!
Augustynek jest za Cracovia, alczkolwiek komentarze miewa rzeczywiscie zabawne. A Starowicz to wiadomo...
Dokladnie to chyba cos takiego walnal: "Rozgrywki drugiej ligi dopiero sie rozpoczely, a chlopaki z Cracovii rozkrecili sie (tu zlosliwa minka i nieklamany wyraz satysfakcji) jaky to juz byl conajmniej koniec sezonu."
Walic Starowicza, glupi dekiel. Gorzej, ze medialny dekiel i dzieki paru debilom mial okazje wtracic swoje trzy grosze i skutecznie robi nam od wielu lat "reklame".
CRACOVIA PANY!
Racja, Augustynek jest czasem słodki, śmieszny taki i wogóle..
raczej sympatyczny..
tylko, że on się nadaje do prasy bo jest kompletnie nie medialny, trudno kogoś takiego sprzedać na wizji w dzisiejszych czasach..
pozdro dla niego..
p.s. ja nie wiem do końca, czy on jest za Cracovią, ale relacjonuje od wielu lat nasze mecze, to prawda..
wydaje mi się, że to obiektywny gość..
pzdrw
Panowie bo rozkręciliśmy się jakby to był koniec sezonu, złamaliśmy zasady widocznie przez pierwsze 5 kolejek nie powinno się robić awantur. A czemu pseudoredaktorzy nie mówili o debilach Zwiślackich którzy okradli stacje benzynową przed meczem pucharowym z anderlechtem ?? to dopiero jest temat eliminacje, liga mistrzów a ci już kradną
albo o kibicach (....) którzy wznosili rasistowski okrzyki obrażające Arubę z Anderlechtu (Ufff, Uffff) czym skutecznie skompromitowali się w oczach Belgów i polskich dziennikarzy..
przy czym ci sami kolesie dopingowali białą rozgwiazdę, w której biegał czarnoskóry Quadja..
jest tu jakaś logika???
pzdrw
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)