Bardzo fajny jest ten poprawiony projekt. Z reguły wszystkie flagi zgodowe szyje się w barwach czarnych lub np. na białym tle, dlatego moje skromne zdanie jest takie, że ta flaga wygląda bardzo dobrze.
-
-
FLAGA TRIADY (wykonanie)
myślcie lepiej nad hasłem ....
jak dacie czerwona to i tak nie beda nasze barwy tylko Widzewa
ostatni projekt jest najlepszy - nie ma znaczenia czy lepiej wyglada zolty napis Arki (choc moim zdaniem tak wlasnie jest) bo jak juz ktos napisal TO SA ICH BARWY! i tym sie bawic nie mozna
flaga dobra, nie ma do niej hasła
Z tymi barwami to jednak rock ma racje... to są ich barwy wiec boola chyba jednak dac trzeba ten zolto-niebieski.
a czy ma jakies znaczenie ze napis ARKA w herbie jest niebieski? czy tak juz poprostu jest.. pytanie tak od tak z ciekawosci do Arkowców.
a jesli by szło o scislosc to nasza nazwa powinna byc biała z czerwona ramką... mogloby to nawet niezle wyjsc
czemu nie ma tam Polonii ??
oczywiście nie mam nic przeciw arce i lechowi ale nie zapominajcie o waszych przyjacielach ze stolicy.
misku,ale to jest flaga triady;)
do kolegi o nicku [b]Boola:[/b]
Czy jest róznica, hmmm... no nie wiem, mamy poprostu barwy żółto - niebieskie, a nie niebiesko-żółte - i od razu jak patrze na ten fajny wzór nasuwa mi sie myśl że mamy barwy na odwrót, zauważyłem ze napis Cracovia też jest czerwony a obramowanie jest białe (więc też na odwrót).
Czepiam sie i wprowadzam ferment :))).
10 zeta wplacam "ofcourse".
moj kolega kiedys wymyslil takie fajne haslo:
*POL POLSKI TO MY
A DRUGIE POL TO NASZE ZGODY :))))))))))) ;-)
na flage Triady jednak to haslo nie pasuje.
a moze *Przyjaciół zawsze bedzie trzech
a na dole po prostu przydomki kibiców SLEDZIE PASY PYRY ??
Wiadomość zmieniona (15-07-04 13:48)
Taka mała uwaga.
Łącznie będziemy mieć już ok 113 metrów flag na czarnym tle ... (a nie wliczyłem do tego jeszcze flagi Jude Gang ) dość dużo jak na stadion Biało -Czerwonych !
Wiadomość zmieniona (17-07-04 16:07)
rekord polski :-)
Wiem, że nie jest to typowa fana Cracovii, lecz TRIADY, ale będzie eksponowana na naszym stadionie. Winna więc mieć biało-czerwone tło.
Czarne barwy są idealne, ale na Konwiktorskiej!
Wprowadzanie innych barw na nasz stadion powoduje, że nasza Święta Ziemia zatraca swój magiczny wygląd!
Biało-czerwone to barwy nie zwyciężone!
To, że napis Arka w herbie jest niebieski, a na fladze żółty nie ma żadnego znaczenia. Arka zawsze kojarzyła się z żółtymi koszulkami, flagami itp. więc myślę, że projekt z żółtym napisem Arka jest najlepszy. Pozdrawiam.
P.S Hasła na górze i na dole są moim zdaniem dobre. Można jeszcze wykorzystać takie hasła jak: "Najlepsi z najlepszych", "Elitarni Kibice", "Jest Nas Trzech...".
głosowałes na czerwoną flage ?
CHŁOPAKI ALE ZRÓBMY COS WIECEJ TYCH FLAG
no to jest temat o nowych flagach :) prosze sie wypowiedz :>:>:>
hmm hasła nie ma ? czytałem własnie opis mojej kolezanki i mnie zainspirował :
poparcie , szacunek , wiara i siła - sztuka prawdziwej przyjaźni
pzdr dudek ;)
Wiadomość zmieniona (16-07-04 00:29)
SUPER - ale jedna uwaga na gorąco:
HERBY LECHA i ARKI powinny zamienić się miejscami - wtedy byłoby to symetryczne do nazw klubów :)
TERAZ logicznie patrząc: cudzoziemiec lub laik przyporządkuje herb lecha arce, a arki lechowi :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)