szkoda
-
-
NA PRZYSZŁOŚĆ PRZYNIEŚCIE MÓZGI!
ekhm, sorki ale proszę nie mylić kibiców z bandytami
niezależnie od tego jak ich nazwiemy: hools, kibole itp. to są to tylko s...syny - w tłumaczeniu na polski: przestępcy, którzy nie mają szacunku dla innych i cudzej własności
marzenie: w anglii kibice siedzą tuż obok bocznej linii i jest "wporzo"
wcześniej się tłukli, ale zostali spacyfikowani... może kiedyś i u nas :(
pozdrowienia dla całej Cracovii i jej kibiców
to jest chamstwo godne A-klasy a nie drugiej ligi, wstydzę się, że
wśród kibiców Pasów są takie półmózgi!
wszystkie zapewnienia organizatorów o braku mozliwości wejścia na
krzywy ryj, o dodatkowych posiłkach ochrony, o zabezpieczeniach, o
sektorze gości oddzielonym strefą buforową okazały się niestety
blefem. Pięciu ochroniarzy nie mogło powstrzymać 500 kiboli Ruchu z jednej strony i kilkuset kiboli Cracovii, którzy (co logiczne) zareagowali wreszcie na wzajemne bluzgi.
natomiast akcja policji była wg mnie skandaliczna. Strzelanie na
oślep w tłum siedzącego sektora dla Vip-ów to niespotykany ewenement.
Trzymanie kibiców Ruchu po meczu na stadionie to pozbawiony znamion
rozumu IDIOTYZM. Może jeszcze tam siedzą..?
Rozganianie tłumu naszych kibiców polewaczką i gonienie ich z
karabinami po ulicach to wspomnienie rodem ze stanu wojennego! Nie
wspomnę nawet o tajniakach, którzy wysiadali z samochodów w klapkach i t-shirtach strzelając z karabinów do tłumu.
wszystko byłoby inaczej gdyby nie FATALNA organizacja tego meczu. Do
takich rzeczy nie wolno dopuszczać na stadionie. Zabezpieczenia były
śmieszne, sam mógłbym przeskoczyć to mizerne ogrodzenie i dać w buzię
jakiemuś chorzowianinowi gdybym wpadł na taki pomysł. Ochrona, widząc co się dzieje, dała przecież dyla w krzaki.
To wszystko dobrze wyglądało z daleka, ale chyba ktoś przeliczył się myśląc, że garstka kolesi z Cracovii, którzy przychodzą na mecze się @!#$ spokojnie wysłuchają bluzgów ze strony Ruchu...
TERAZ JEDNAK DO WSZYSTKICH, KTÓRZY PODNOSZĄ LARUM!
ZAUWAŻCIE JEDNAK, ŻE 90 % KIBICÓW CRACOVII ZOSTAŁO NA SWOICH MIEJSCACH I DOPINGOWAŁO SWÓJ ZESPÓŁ! MŁYN PRAKTYCZNIE SIĘ NIE RUSZYŁ W KIERUNKU AWANTURY CO ŚWIADCZY O TYM, W JAKIM "POWAŻANIU" MAJĄ PRAWDZIWI KIBICE CRACOVII GARSTKĘ IDIOTÓW, KTÓRZY CHCĄ DEMOLOWAĆ SWÓJ STADION I DOPROWADZIĆ DO PONOWNEGO KRYZYSU SWÓJ KLUB! DLA MNIE TA SWOŁOCZ NIE ISTNIEJE!!!
PAMIĘTAJMY, ŻE TO ZALEDWIE 5 % KIBICÓW, SŁABA GRUPA JAK NA TAKIE AKCJE... PRAWDZIWI KIBICE SWOIM DOPINGIEM WSPARLI DRUŻYNĘ W CIĘŻKICH CHWILACH, DZIĘKI WAM CRACOVIA WYGRAŁA Z RUCHEM CHORZÓW, CO JESZCZE NIEDAWNO BYŁO NIE DO POMYŚLENIA!
Ciekaw jestem co by się działo, gdyby na stadion dotarła druga, 400-osobowa grupa z Chorzowa? Bez niej ekipa Ruchu prezentowała się mizernie, bez flag i rac, śpiewała jednak zwartym głosem i często dawała głośniej po uszach niż my!!! (obserwowałem mecz od strony pikników)
To była niestety wzajemna prowokacja, przez którą straciłem humor na kilkadziesiąt minut. Chyba wszystkim zrobiło się głupio, zwłaszcza po słowach spikera, który wzywał pod trybunę główną zagubionego 10-letniego chłopczyka.
Teraz tylko czekajcie jak jakiś qtas zamknie stadion na wielkie
święto z Arką.. Mam nadzieję, że kraczę..
Zero szacunku ode mnie dla tych sk....synów, którzy demolowali
stadion i wdzierali sie bez biletu..
Sorry, dla mnie organizacja tego meczu to dowód, że jeszcze wiele nam
do wysokiego poziomu brakuje.. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej, to kolejna lekcja dla tak "młodego" (w sensie odrodzonego i profesjonalnego) klubu jak Cracovia.
CIESZY TYLKO WYNIK.. WŁAŚCIWIE NIE CIESZY.. POWODUJE ORGAZM...
CRACOVIA ROZJECHAŁA RUCH!
RUCH SIĘ PO NAS NIE RUSZA...
PASY DO EKSTRAKLASY!
pzdrw
No tak tradycyjnie mnie poniosło, nie mówiłem o całości kibiców tylko tej załodze, która zebrała się przy płocie. No i faktycznie, cały młyn nawet się nie ruszył jak trwała naparzanka.
A jedyną osłodą jest zajebiste widowisko, jakie stworzyli nasi piłkarze w II połowie. Zacięty, znakomity mecz. Dawno takiego na Cracovii nie było.
K.
Pędziliśmy z fenixem ze Słowacji by z naszymi kobietami zdążyc na to widowisko i... widowisko super poza tym o czym wszyscy mówią.
PS. Żona kumpla po tym co zobaczyła wczoraj stwierdziła: "nie wyobrażam sobie i chyba jest to niemożliwe by odbył się w Krakowie mecz Cracovia - gts..."
dużo tutaj teraz narzekania...
ze zla organizacja, że policja interweniowała nie wtedy kiedy trzeba było, a jak już interweniowała to źle, że hools Cracovii demolowali własny stadion, że prezes za późno zadzwonił po policję, że Hektorki sięboją itd itd
ale nic tu sięnie da zrobić, bo pewna grupa ludzi i pewne zachowania jest najzwyczajniej w świecie akceptowana przez zarząd, wszystkich fanów, piłkarzy, sponsorów i innych związanych z Cracovią
symptomem tego była rezygnacja prezesa Palczewskiego...
pamiętacie to może z jakiego powodu odszedł?
i nie chodzi tu o to gdzie kopie piłkę jego syn, ja też nie lubię tego klubu...
ale chodzi tutaj o to, że ludzie, którzy doprowadzili do tego są bezkarni i są akceptowani!!!!!
oni są i będą! Palczewskiego nie ma, za jakiś czas może nie być Comarchu, potem Grupa 100 przestanie działać, Prezes Misior znajdzie robote gdzie indziej a JG zostanie i dalej będzie stanowił o Cracovii, tak jest bo nikt temu nie przeciwdziała....
Akurat w tym przypadku to niekoniecznie musiał być JG
może i nie JG
idzie mi o tzw bojówkę, zadymiarzy, hools...
Gadalem wczoraj z jakims typem ze zwiazku malopolskiego i powiedzial ze policja moze byc na stadionie na wyrazne polecenie organizatora!! i moim zdaniem wczoraj policja powinna byc juz po tym jak autokary byly zdemolowane i byla bojka przed stadionem przed meczem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)