jestem w szoku ;-)
-
-
Czas pomyśleć o nowych flagach na płot - po raz drugi
graficznie lepsza znacznie jest ta flaga "Cracovia Wita"
projekt Booli wyglada jak kopia narodowej flagi Legii
haslo jak najbardziej do wykorzystania, ale w inny sposob
Rock - ale konstruktywnie plizzz. W jaki sposob do wykorzystania? Moim tradycyjnie skromnym zdaniem flaga jest "dopieszczona" i jedyne co pozostaje to zrealizowac projekt.pzdr
Na poczatku bardziej podobała mi sie flaga Cracovia Wita,ale im dłużej przypatruje sie fladze Booli,tym bardziej mi sie ona podoba
Wiadomość zmieniona (17-07-04 09:56)
do wykorzystania w inny sposob = do wykorzystania z innym projektem graficznym - nie mowie tu o calkowitej rewolucji, ale o ubranie tego w kilka ornamentow ktore beda wyrozniac ta fane sposrod wszystkich innych
pozatym pomijajac juz jej wyglad/estetyke to znowu sie pakujemy w kolosa 15-metrowego (choc w tym przypadku raczej zmniejszenie nie wchodzi w gre)
Zgadzam sie z Rockiem, tą flagą "Cracovia ad 1906" odbiegamy poziomem wykonania od starych flag, za to projektowi "CRACOVIA WITA" juz mu nie wiele brakuje do doskonalosci, RÓBMY TYLKO FLAGI NAJLEPSZE, bo nie ma miejsce gdzie ich wieszac i ... kumaci wiedza jak to sie mowi heh pierwszy raz to napisalem
Witam wszystkich !!!
Jako autor projektu flagii "Cracovia wita !!!"(hasło na fladze nie jest mojego autorstwa), zmienilem ją zgodnie z waszymi sugestiami (czyli usunołem wieniec).
[img]http://mitglied.lycos.de/opravcy/inne/flaga1.jpg[/img]
[img]http://mitglied.lycos.de/opravcy/inne/flaga.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (17-07-04 12:22)
hm...jakoś gorzej chyba wygląda
miod
no i elegancko, lekki retusz liter dolnych i gornych i moim zdaniem powinna jako pierwsza leciec do druku.
do szycia znaczy sie
Już lepiej by było zamiast "zachowujcie sie godnie" to "padnijcie na kolana"
ale wtedy flaga wisi tylko na meczach z ekipami niezaprzyjaznionymi, a ten text, ktory jest teraz jest uniwersalny
ale w sumie mogloby niezle wygladac:
"Padnijcie na kolana...
CRACOVIA || WITA
albowiem ziemia na której się znajdujecie świętą jest"
Boola flaga naprawdę niezła:).
Nieaktualne ;)
Wiadomość zmieniona (17-07-04 13:39)
Padnijcie na kolana...doskonały pomysł na derby na Kałuży...oni tam sie chwalą że tylko przed Bogiem padną na kolana....więc czas najwyższy...:):)
flaga ostatecznei zajebista . musi zostac i juz !!! ..................... zamiast zachowujcie sie godnie >padnijcie na kolana .. hmmm nie glupie
ja tam wole zdejmijcie buty z nóg lub padnijcie na kolana
padnijcie na kolana jest chyba najbardziej dosadnym trekstem
flaga patriotyczna jest idealna
obrysy wokól napisów, a przede wszystkim flagi wyglądają wieśniacko i trąci estetyką z lat osiemdziesiątych
Wszystko super ale nie róbcie wsi!
Przy tego typu projektach warto wyznawać zasade "Les is more"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)