no i co niedowiarki,zwyciestwo!!!!!!!!!!!!
-
-
mecz
Transmisji nie bilo,ale 2:1 jest,lejemy hanysow na boisku i poza nim. CRACOVIA PANY!!!@!!!!!!!!
Wreszcie nie było transmisji on - line = wszyscy netfani byli na żywo na meczu!
Lolololooooooooooooooooooooooo
SZCZOCZARZ - rewelacyjna zmiana, robil grę, kreatywny, szybki, wszystko widzi, ambitny, 1 brama to zdecydowanie jego zasluga!
i druga też w dużej mierze. naprawdę świetny występ Szczoty. uf cóż to był za mecz - po pierwszej połowie załamanie totalne - Pasy najwyżej przeciętne, ale po przerwie totalna metamorfoza. subiektywnie myślę, że wielu by już nieścierpiało porażki Stawowego...
gdzie ty wiesiek lales hanysow??
na atrakcje pozaboiskowe jakie bylo was stac to rzucanie kamieniami
trzeba bylo nas wszystkich wpuscic
a tak sie napinasz a nasza 400 osobowa grupa musiala bez zobaczenia meczu odjechac do domu
tak pojebanych dzialaczy bo to chyba ich decyzja jeszcze nie widzialem
mam nadzieje , ze zaplacicie za to kary i zwrocicie nam tez kase za bilety ktore zakupilismy a nie moglismy wejsc
W I połowie gra zbyt powolna; chociaż to powinno było wystarczyć na remis. Ruch grał wzmocnioną obroną z nastawieniem na kontry. No i udało im się w 44 minucie; chociaż Olszewski miał już piłkę na końcach palców. W sumie I połowa wyrównana ze wskazaniem na Cracovię, która miała kilka szans (Węgrzyn główką, Giza za mocno wypuścił sobie piłkę mając przed sobą już tylko Matuszka, strzał Nowaka zablokowany przez obronę Ruchu); Ruch poza bramką miał jeszcze jedną szansę.
II połowa bardzo dobra! Nie muszę jej opisywać bo chyba wszyscy ją widzieli (również w TVP3). Największym zaskoczeniem jest postawa Skrzyni, który przy Węgrzynie gra coraz pewniej. Na dodatek Kazkowi starcza sił na 70 minut i w końcówkach obu meczy, które widziałem (z Ceramiką i Ruchem) to właśnie Skrzynia gra ostatniego wymiatacza, korygując nawet potknięcia Węgrzyna!!!
Drugim "odkryciem" jest Szczoczarz. Myślę, że tylko konieczność rozegrania meczu w reprezentacji U20, odciągnie Stawowego od decyzji wystawienia go w pierwszej jedenastce. Ale już z Arką powinien wystąpić od pierwszej minuty z Ankowskim. Ten chłopak ma smykałkę do piłki. Uczestniczył w obu akcjach po których padły gole.
Myślę, że to co pokazała Cracovia w II połowie pozwoli co poniektórym zaprzestać ataków na Stawowego. Zwłaszca, że w "sprawie" Skrzyni też może się okazać, że Stawowy miał rację. Powtarzam to co pisałem po meczu z Polarem. Czas powinien grać na korzyść Cracovii. Im dłużej będą grać ze sobą tym lepszą grę będą prezentowali.
Odnotujmy występ Kubika (kilka minut). Raczej symboliczny. Potrzeba mu będzie chyba kilku tygodni, aby móc walczyć o pierwszą jedenastkę.
Brawa dla całej drużyny za walkę do końca!!!
Dokladnie przesledzilem w telewizji i to od kubika zaczela sie akcja na 2-1. A dokladnie po jego wygranej główce w srodku pola i podaniu.
PAS. zgadzam się z Tobą co do oceny meczu. Co do oceny trenera - NIE (ale ponieważ obiecałem Craco, że się nie będe wypowiadał - nie powiem czemu). Taka "taktyka" jest dobra na drużyny techniczne (Ruch, Arka. moze jeszcze Lubin, czy Przekręcianka). Z cała resztą II ligi grając tak ja dziś - dostaniemy w @!#$ (nawet z Błękitnymi)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)