jaka cena koncowa?
-
-
Dla pasiastych kolekcjonerow
192 pln :(((
to niewiele w sumie..
W pół temacie: TD ma rację z wymiana proporczyków. Zarówno w I, jak i w II barażu wymiana była, ale jednostronna... :(
jak tego SzarUsiega złapię - to ..... wrrrrrrrrrrrrrrrr:(:(:(
mam tylko nadzieję, że to Pasiak a nie jakiś "kolekcjoner pamiątek krakowskiej piłki nożnej", jako i kibic takowej
Wiadomość zmieniona (06-07-04 09:31)
Bis - czyli rozumiem, ze mysmy dostali, a w zamian nie dali?
Ale wstyd :(
nie martwcie się ta pamiątka będzie wasza ! ! ale na to przyjdzie czas niebawem ! !
Co do proporczyków.
Byłem dziś na Wielickiej po bilety z rundy wiosennej (nie wiadomo kiedy będą) i zapytałem o proporczyki. Niestety nie ma, a pytam od zimy kiedy to powiedziano, że są zamówione. Proporczyki robi się pół roku?
W pierwszej lidze muszą być (już nie mówię jako pamiątka ale meczowe na wymianę między kapitanami drużyn), gdyż śmiesznie będzie jak kapitan wymieniać będzie uścisk ręki, a dostanie proporczyk.
6 dni później
Drugi projekt zostaje w rekach pasiastych! :)
[img]http://img.allegro.pl/photos/oryginal/27/2789/278914/27891443[/img]
a ja mam w domu proporczyk Cracovii !! :D
a tak na powaznie to mysle ze klub tez zauwazyl ze głupio troche wygląda ta wymiana i ze cos zrobi. Niepokojace jest to ze robia to od zimy ...
ja mam proporczyk! ARECZKI!;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)