>>Z Vigo mieliśmy jedną z najkorzystniejszych umów wśród polskich >>klubów. Koszulki sa ładne i tanie. Po co szukać gdzie indziej?
Co do umowy nie wiem ale koszulki bardzo ładne. Vigo powinno zostać
-
-
Nowe stroje w Pasy
Bardzo ciekawa dyskusja, szczególnie w aspekcie "koszulkom NIKE stanowczo dzękujemy", obśmiałem się jak norka, jedynie szymciuKSC mi trochę zabawe popsuł, bo trzeźwo na sprawę spojrzał a ja już miałem was zapytać kto wam będzie prąd do nowobudowanych światełek dostarczał, no bo chyba nie Krakowski ZE, przecież wiadomo jaki stadion oni oświetlają....
pozdro
niech ten który daje najwięcej niech wezmie te koszulki i tyle i tak je kupimy.
niech piłkarze mja jakąś zajbista firme nike albo adidas i repliki beda tego co jest teraz dla kibicow
wiecie co ?? nike lepiej nie bo: zgadza sie ,ze zrobili fajne gadzety dla Atleti na stulecie ale...
są ku... drogie...
koszuka centenario jest super ale po jednym praniu (recznym w zimnej wodzie) mam trzy male dziurki na plecach, ...a mialo byc tak pieknie...
teraz co macie sa wypas i wystarczy...
saludos
No wlasnie, VIGO ubieralo nas w II lidze, niec zostanie tez w ekstraklasie ! Koszulki sa fajne i niedrogie !
Byleby nie Tico. ŁKS spardł z Ligii właśnie w strojach tej firmy!! :/
A moze zprosic do wspolpracy firme Kappa?
eee oni takie gejowskie te koszulki robią ;-)
watpie by nike adidas czy inne znane zrobily takie ladne koszulki jak VIGO
Adidas już nam zaproponował koszulki przed zeszłym sezonem. To było jedno wielkie nieporozumienie. W strojach Kappy to mogę oglądać nasze piłkarki ręczne ale nie jedenastu facetów biegających po boisku i prężących mieśnie...
ja tam jestem za tym zeby byly nadal stroje firmy vigo.
to nie adidas nam proponował koszulki tylko jego przedstawiciel w krakowie czyli adi sport shop,a to spora różnica.
A kiedy bedzie wiadomo w jakich koszulkach zagra CRACOVIA w ekstraklasie?
Wiadomość zmieniona (07-07-04 09:56)
Vigo ma zaletę ,że da się na replikach dla kibiców zarabiać. Bo ile osób kupi replikę UMBRO po ponad 250 zł?
Zarobią piraci albo trzeba bedzie handlować czymś innym niż oficjalne koszulki.
Nikt nie zrobi takich ładnych pasiakow jak VIGO. Wystarczy spojrzeć na te koszulki LOTTO, ktore mial Lech w zeszłym sezonie - to byla porazka :(
Zgodnie z informacją zamieszczoną na www.sportowefakty.pl przetarg na dostawę odzieży dla CRACOVII został rozstrzygnięty. Wygrała go, współpracująca wcześniej z naszym klubem firma VIGO.
I bardzo dobrze
Jeśli to prawda to EXTRA !!!!
VIGO- niby mało znana firma a koszulki były SUPER pod każdym względem: cena, jakość, ale przede wszystkim ogólne wrażenie !!!
Dla Adidasa, Nike , Pumy i innych będziemy tylko kolejnym klientem, jednym z wielu. Oni maja swoje wizje, swoje wzory, nie wiem czy będą chcieć wysłuchiwać naszych sugestii, a przecież jesteśmy na tym punkcie bardzo uczuleni( jak nikt inny w Polsce)
Dla VIGO prawdopodobnie jesteśmy oczkiem w głowie, sztandarową drużyną, klientem numer 1 !!!!
VIGO THE BEST !!!!
I bardzo dobrze!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)