ja chcialbym zebysmy mieli dalej vigo albo od pumy.
-
-
Nowe stroje w Pasy
moim zdaniem tak pozadna marka jakas jest CRACOVIA powinna miec porzadna marke ADIDAS , NIKE , REEBOK czy tez PUMA nic innego ale zobaczymy bo do sezonu daleko i moze jakies nowe oferty sie pojawia
Tylko UMBRO!!!
Witam.
Gratulacje za awans !
Wlazłem tutaj szukajac info o Kazku Wegrzynie i natrafiłem na ten temat.
Polecam Jako. Swietne stroje na najwyzszym poziomie! Jakościa nie odbiegaja od Adidasa, ale firma jest mniej znana. Tez niemiecka. W niemczech ubierała min. Freiburg, Hanse, Cottbus i kilka jeszcze. Teraz pewnie wiecej bo z roku na rok sa coraz mocniejsi na rynku.
W Polsce ubieraja min. GKS Katowice, Szczakowiankę, Zagłębie Lubin i cos tam jeszcze. Takze indywidualne kontrakty z połowa pierwszoligowych bramkarzy w Polsce. Równiez szczypiorniaka chocby z Kielc i Płocka.
U nas ceny oryginalnych koszulek dla kibiców wachaja sie pomiędzy 150 a 170 zł.
To co wkleje to trykoty z 2002 roku , ale nie powinny odbiegać od teraźniejszych...No i oczywiscie mowimy o Waszych barwach , a tych na zdjeciu brak...
[img]http://hyla.com.pl/stroje%20jako%20ala%20cracovia%20.jpg[/img]
Moim zdaniem powinnismy pozostać przy koszulkach VIGO ! Weźmy pod uwagę ceny koszulek dla kibiców - koszulki w których do tej pory grała Cracovia są bardzo dobrej jakości i kosztują o połowe mniej od przereklamowanych lotto (ktore rowniez sa produkowane w Polsce). Równie bezsensowna wydaje mi się cena koszulek JAKO.
Wiadomość zmieniona (02-07-04 21:09)
Jak myslicie, która z tych 4 firm będzie ubierać CRACOVIE w sezonie 20042005 :
-Lotto
-Jako
-Vigo
-Dunlop
? ? ? ? ? ?
Mam nadzieje ze zostanie Vigo(ze wzgledu na cene).
A już my z tego co pamietam chyba graliśmy kiedyś w umbro????
p.s gdzie jest moj post ?:|
- UMBRO
- ADIDAS
- ewentualnie VIGO
Uważam że naszych piłkarzy powinna ubierać jakaś porządna i znana firma. Nike raczej nie ( z wiadomych względów ), ale Adidas i Puma jak najbardziej.
adidas zrobil przed vigo jakis projekt i straszna kupa byla typu bajern m. jakos tak mi sie przypomina....
Ważna jest cena koszulki /orginalnej/dla kibiców bo to nakręca kase dla klubu.
Cena zawsze jest umowna
Kto wie, kiedy rozstrzygnie sie sprawa koszulek ?
Kafarinio... dlaczego nie Nike, bo kilku piłkarzy <.....> nosi takie buty? daj że spokój, akurat moim zdaniem Nike robi najfajniejsze rzeczy i dobrej jakości, jeszcze może Umbro, reszta to kiszka... a co do Pumy to w życiu już nic z ich produktów nie kupie... zachwile na murawie nie bedzie trawy "z wiadomych względów"...
Czy stroje Vigo się wam nie podobały? Czy były złej jakości?
Po kiego się wiązać z Pumą, Adidasem czy innym Nike?
By koszulki dla kibiców kosztowały 200 zł?
Jeśli:
- jakość Vigo jest porównywalna z innymi firmami,
- oferta Vigo dla Klubu jest nie gorsza od innych ofert,
to niech nas dalej ubiera Vigo!
tak wogóle następny sezon się zbliża a nie widziałem jeszcze nigdzie czarnych koszulek nie wspominajac o błękitnych które chętnie bym widział u siebie
dokładnie ja bym chciał czarną koszulke Cracovii albo niebieską
Z Vigo mieliśmy jedną z najkorzystniejszych umów wśród polskich klubów. Koszulki sa ładne i tanie. Po co szukać gdzie indziej?
A co do koszulek czarnych i niebieskich to można je zamówić. Są droższe niż biało-czerwone (bodaj 100 zł).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)