Tak podobno (jak dał mi znać Górek) pisze tempo ...
Wiecie coś więcej?
Z jednej strony szkoda by było grać tam pierwszy I-ligowy mecz po tylu latach, no i stadion mają mniejszy ...
Z drugiej można się tam na ich obiekcie nieźle pokazać. Porównanie trybun, dopingu i opraw byłoby optymalne i wręcz wymierne...
-
-
Pierwsz mecz przy Reymonta?
odpowiadam tutaj bo autor był szybszy o 2 minuty:)
Zapraszamy w nasze skromne progi ale prosimy o nie burzenie nam stadionu. Prosimy o spokój a nie o rozróbę jak z Ruchem.
To tak ogólnie
A szczegółowo to jak ktoś wyrwie moje siedzonko na C 18/5 to osobiście nogi z dupy powyrywam :)
Pozdrawiam
Craco :)))))) Z głębokiego snu sie wyrwałes? :)
o kurde balans - nie zajarzyłem o co biega ;/
myslalem ze o Derby Ci chodzi...
a co do tematu to by byla juz przesada ;?
ze co?
motyla noga
Miejmy nadzieję, że się tylko asekurują, żeby mogli licencję dostać, a wszystko będzie w porządku i zagramy u siebie
Rock ;/
oby sie ze wszystkimi inwestycjami wyrobić w terminie bo naprawdę nie chcialbym mieć nic! absolutnie nic wspólnego z gtsem... nawet wolałbym by w razie konieczności... mecz rozegrać w Jaworznie niż po 2 stronie błoń...
W Jaworznie światła nie ma :(
jak dla mnie to jest poroniony pomysł. NIE
Już wolałbym na Sląskim Grać
Nie chce budzic krajności, ale jakos antyparia jest zbyt mocna.
co to wogóle za pomysł do qrwy nędzy ?!!!
mam nadzieje że to tylko jakieś nieporozumienie
inwestycje inwestycjami a psiarnia przez cały sezon grała bez wymaganego zadaszenia na 1000 krzesełek...
jeśli nawet niezdążymy to i tak warunkowo MUSIMY DOSTAĆ pozwolenie !!!
Hmm można by im pomóc, ale tylko mając gwarancję, że nie zniszczą naszego stadionu, lecz niestety to jest bardzo prawdopodobne, gdyż wszelkiego rodzaju dzicz i hołota to niestety kibice Cracovii. Zapewne nie będą oni umieli docenić tego, że udostępnimy im nasz stadion i go zniszczą (napisy, wlepki, itd.). Może się mylę, lecz jest to wielce prawdopodobne. Dla kogoś spoza krakowskiego środowiska może się wydawać, iż klub powinien pomóc innemu klubowi, zwłaszcza z tego samego miasta. Jednak jeśli wziąść pod uwagę historię obu klubów, wrogie stosunki kibiców to pomysł wydaję się nie na miejscu. Mam nadzieję, że nie dojdzie do jego realizacji, a jedynie będzie to zabezpieczenie Cracovii przed ewentualnym opóźnieniem remontu własnego stadionu.
Na śląskim zagrać.....?
hmmmm .... organizacyjnie nie do zrobienia... pozabijalibyśmy się po drodze...:))
no właśnie Marian... ktoś nam kiedyś zapier...... oświetlenie... wielu piłkarzy z nakazu odgórnego... to teraz by była okazja by się odegrać... lepiej do tego nie dopuścić... zwłaszcza że jako przedstawiciel [i](cyt.)wszelkiego rodzaju dziczy i hołoty...[/i] byłbym pierwszy, który by niszczył azyl przy Reymonta... razem z moją bandą tj. Karvinem, RoManem, fenixem, Karolem, TeDe, ickiem... człowieku palnij że się w łeb !!! i to porządnie!!!
Myśle, że Wiślacy tez maają awersje co do tego pomysłu.
I chyba co do tego się zgadzamy jak rzadko .
a kto ostatnio na derbach na Kaluzy rozpieprzyl lawki na stadionie Pasow?? to apropos dziczy i holoty.
na Reymonta nie mam zamiaru sie pokazac, chyba ze na derbach.
Osobiście nie wyobrażam sobie, żeby grać na stadionie gdzie wogólepisze WISŁA. Chyba, że derby ..
Panowie leciemy na zakupy!! Buldozery, mloty i kilofy czas zakupic!
właśnie dostałem info od RoMana że zapisał się na przyśpieszony kurs prawa jazdy na buldożer... na 21 sierpnia będzie miał już papier... więc pojedziemy na Reymonta na strasznej ku...ie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)