nie zapomnialem - czytaj do konca :)
-
-
Stawowy mówi Kordylowi:
Brawo Wojtek !!!! - Tyle mogę napisać !
racja Rock, racja :))))) nie doczytalem.
No i komu ja mam wierzyc i komu zaufac?
Teraz to sie czuje zagubiony...
Hwat a ty już osądy wydajesz po jednym artykule weź się człowieku uspokój i mecz sobie oglądnij !
Wiadomość zmieniona (30-06-04 21:05)
A co już grają? :)
nie ma nadziei Karolo - jest zle, a bedzie jeszcze gorzej!
jojcycie jak stare baby na kleparzu..............niektórym radze odpocząć od kompa :-)
Hwat, pamiętaj, że gość zrobił wynik jakiego nie było w polskiej piłce dawno a poza tym facet ma dopiero trzydzieści pare lat. Ty byś się nie wqrwił ?
Pozdro.
[i]Autor: Karolo (---.chello.pl)
Data: 30-06-04 20:56
Rock zapomniales o kibicach ;-)[/i]
Karolo są, jesteśmy wszysTcy - POZA TOMKIEM:):):)
poprawione na wniosek Karolo :):)
Wiadomość zmieniona (30-06-04 21:19)
LOL :)))))
wszystcy TD, wszystcy :))
dajcie spokoj. juz dawno bylo wiadomo, ze kolo profesora kreca sie rozne menty, proponujac roznych trenerow, co nie raz bylo poruszane na tym forum. jakos profesor ich nie slucha, nie jest przeciez glupi i sam potrafi myslec.
Stawowy nie powiedzial nic o czym bysmy nie wiedzieli, a broni tylko swojej pozycji jako trenera w trosce o wyniki i morale zespolu. wiadomo, gdzie kucharek szesc, tam nie ma co jesc i dlatego chce jasnego potwierdzenia zakresu kompetencji Mikulskiego.
Stawowy powinien mieć mocną pozycje w klubie. Coś takiego jak ma Kasperczak u sąsiadów (Przypomne sprawe z próbą zatrudnienia tam Matyska). Menadżer może być ale nie 2 trener.
Dla mnie to jest najwążniejsze w tym wywiadzie.
tylko czemu nie gadaja w cztery oczy, why?
TD - mam do Ciebie biznesa. poszedł mail na adres z profilu.
Nie czytałem wszystkich postów bo nie mam ochoty wysłuchwiać jak wszyscy jadą po Stawowym (juz nie pamietacie co zrobil ??)... powiem tylko że gdy nie bedzie trenerem to bedzie zle... To Stawowy zna dokladnie ta druzyne i ma wszystko poukladane... to on ustalil system gry skuteczny i wodowiskowy.... a jesli trenerem zostalby np. mikulski... to ja pier.......... nie chodze na mecze... nie może byc tak ze cos co zostalo zbudowane - ogromny sukces - i ludzie ktorzy go zbudowali zostana wypier**** (Stawowy, Wegrzyn i Bóg wie kto jeszcze) Mam szacunek dla Filipiaka ale lepiej niech zachowa trzeźwość umysłu bo narazie zjebała sie tylko atmosfera w klubie ale jest coraz gorzej...
tu nikt z wyjatkiem Hwata nie jedzie po Stawowym
a było tak fajnie :piłkarze grali z zaangarzowaniem, Prezes i Profesor robili swoje, trener odwalił kawał świetnej roboty. To miał być początek powrotu Legendy, ehh...
A co ja złego powiedziałem o Stawowym?
Że jest profesjonalistą?
Że jako profesjonalista nie powinien udzielać takich wywiadów w takim momencie?
hmmm... a może to właśnie o to chodzi... by było o nas głośno... jak to słusznie kumpel dziś do mnie napisał:
(cyt.)[i] Ja ci powiem tylko tak... Comarch i Filipiak maja wspaniałych speców od reklamy 4 - dzień w gazetach ONLY CRACOVIA - Dziennik, Wyborcza, Super Expres - wszedzie Cracovia, w wiadomościach Cracovia !, w TVN Cracovia !, Onet, Interia CRACOVIA !
Czy nie wylania ci sie z tego jakiś obraz ? Że te zadymy są tylko po to aby ciągle o nas mowili, a przyjdzie sezon to sie zabiora za robote tak jak było !!![/i]
hmmm... może akurat coś w tym jest...
Stawowy dobrze powiedzial cala prawde i tylko prawde ale widac ze szczerosc nie poplaca. Mam nadzieje ze Stawowy bedzie dalej trenerem CRACOVII i nie bedzie mu nikt w droge wchodzil ide na mecz :)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)