no wlasnie co wy na to ?
wedlug pisma nieNasza Legia jestesmy na 5 miejscu w Polsce pod wzgledem opraw meczowych, wedlug niektorych to za wysoko wedlug innych za nisko, w kazdym razie potrafimy cos podzialac w tym temacie, jednak najwieksze firmy w tym wzgledzie takie jak Legia Lech i Wisla maja duzo wieksze srodki - pieniadze z biletow, przypomne ze teraz bedziemy mieli sztuczne oswietlenie przy ktorym oprawy meczowe wygladaja jeszcze piekniej niz podczas dnia
co myslicie o tym aby 1 zl z biletow na Focha i na Glowna (luk bedzie najtanszy czyli teoretycznie beda tam najbiedniejsi) szlo na oprawe ?
-
-
1 zl z biletu na oprawe... ?
OK.
jestem jak najbardziej za
mam pytanie do opravcow:
czy nie mozna by sie z klubem dogadac zeby wam dali np. dwa bannery cobyscie Sobie pozyskiwali sami sponsorow i z tego kasa na oprave.????
takie rozwiazanie jest stosowane w innych klubach z powodzeniem..
tak robi chyba tylko wisla, jest to dobry pomysl, ale trzeba chwile odczekac w zwiazku z tym "balaganem" organizacyjnym w klubie
kiepski pomysl , lepiej zbierac kase na dofinansowanie wyjazdow.
to by mozna bylo akurat polaczyc. bo kaski by starczylo i na to i na to.
Rock chyba nie wiesz ile kasy potrzeba na dofinansowanie dobrego wyjazdu;
np w przypadku pociagu 600 x 30 zl (polowa kosztu do np Szczecina) = 18 000 zl
Jak ktoś ma dac 20 zł na bilet to i da 21 zł.
Jeastem za tym, aby doliczać po 1 zl na oprawy meczow zarowno u siebie jak i wyjazdowych. Powtarzam: opravy.
Tylko będzie jeden problem: jak taką kase rozliczyć poźniej?
Nie kazdy wyjazd trzeba przeciez sponsorowac. Powiedzmy tylko te najdalsze lub najwazniejsze pilkarsko.
A na derby pojdziemy przeciez na nogach :) Wiec jeden wyjazd odpada.
jestem za!!
Rock.. chodzi mi o to ze na glowna wejdzie nie wiecej jak 5 tysiecy ludzi a na Focha gora 1,5 - 2 tysiaki, to daje gora 7 tysiecy na mecz.. jak z tego chcesz obdzielic wyjazd i oprawe ? nawet 10 zl dotacja do wyjazdu do takich np Katowic to bedzie przy 600 osobach 6000 zl. 1000 na oprawe ? przeciez wiesz ze za to niewiele sie zrobic
Szaron
najpierw musi byc wola, formalnosci jakos by sie pokonalo
Wiadomość zmieniona (30-06-04 13:10)
wracajac do tematu jestem za!
Mam obawy że pan Tabisz sie nie zgodzi.!!!!!!!!!!!!!
Cracovia Pany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 zl z biletu na oprawe?
Tak,tak i jeszcze raz tak.
Jak ktos ma dac 1zl to nie zaszkodzi jak da 2 zl ;-)
Ja jestem za tym zeby 2 zl przechodzilo na oprawe
Jest ktos za ?
A ja nie chcę ...
Przez 1 zl nikt za bardzo niezbiednieje a oprava będzie dużo lepsza. JESTEM ZA!!!
Jestem "za" ale po 1 zł bez wyjątku dla wszystkich, a nie uszczęśliwiać podatkiem wybranych.
Oczywiscie ze jestem za :)
Musimy być najlepsi
raczej za. Dalczego raczej a nie po prostu za?
Jest to oczywiste ograniczanie swobód kbiców. Teraz na każdy kroku zacznią sie spięcia jeśli do czegoś dojdzie. Chciaż akurat nie wiem jakie teraz są stosunki na lini zarząd-kibice (jednak od dobrze poinformowanego słyszałemże rewelacyjne)..
Trzeba w takiej sytuacji wybrać między wolnością a pieniędzmi. Takie jest moje zdanie koniec.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)