doadam jeszcze, że mój pierwszy piłkarski wyjazd to rok 75 - do Kielc na mecz z Koroną w barażach o drugą ligę
-
-
Twój pierwszy wyjazd - ile miałeś lat
1985 rok II liga rok po spadku z I , porażka z Hutnikiem 0-2 :-( było to w Wielką Sobotę jak dobrze pamiętam
Ach odpowiedź na pytanie w temacie: miałem wtedy 13 lat:-)
A mój pierwszy wyjazd to Brzesko w 1993r. miałem wtedy 16 lat. A wyjazd do Polkowic byl jubileuszowy 50.....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Stal Mielec - Cracovia - 1961 rok; nic nie pamiętam, miałem 3 lata a na mecz zabrał mnie mój ojciec - pasiak.
Czyj bedzie czerwony, to sie jeszcze okaze. Moze ten zydowski...
Napisałem o gwardyjskim, a tu jakiś kibic Wisły się odzywa. Musi identyfikować się z Gwardią!
heh, ciekawe co BKR napisze :p
hmmm.....albo brzesko albo oświęcim tylko co było wcześniej ????
Stal Mielec - Cracovia w 1982 roku
Szombierki Bytom -Cracovia 3:2 sierpień 83. Klaros ten lob to był Tyrka.
Vet
Jeszcze jest tutaj drugi rodzynek - Skucior - może też się pochwali :-)
na hokej -w lutym 1989 na Zagłębie Sosnowiec kumpel mnie namówił, że niby będzie ekipa jechała i w ogóle będzie super-jeden szczegół--to był mecz o miejsca od 5 do 8 od nas poza nami nikogo nie było, my zesrani siedzieliśmy pare metrów od sektora ,,Gołębii''barwy poczajone --nikomu takiego pierwszego wyjazdu nie życzę:) wynik 6-3 dla Zagłębia
A na piłkę --31 03 1989 do Biłgoraja na Ładę (jakieś80 osób jeśli mnie pamieć nie myli)3-cia liga a tfu...2-0 dla nas ,wtedy za trzybramkowe zwycięstwo były trzy punkty więc wynik średni;
Miałem więc wtedy niecałe 15 lat...
Wiadomość zmieniona (02-07-04 11:02)
Podawajcie wiek
Mój pierwszy to mecz na wyjeździe z zespołem Świt Nowy Dwór Mazowiecki jak graliśmy 7 lat temu w drugiej lidze.
he he a mój pierwszy wyjazd nie był w barwach Cracovii ...
bodaj 1984r czyli miałem wtedy 16 lat Pogoń Siedlce - AZS Biała Podl. nas z AZS ok. 80 osób Siedlce to najwieksza kosa Białej , zajeliśmy jeden cały wagon, konduktor nie miał ochoty sprawdzać nam biletów więc w Łukowie wysiadł z pociągu przeszedł po peronie i wsiadł do nastepnego wagonu ...
:-)
Ferencvaros - ten mecz też był nouim pierwszym wyjazdem, tylko ja miałem w tedy chyba 6 albo 7 lat ;-)) Liczę to jako pierwszy wyjazd ligowy, bo wcześniej ojciec mnie zabrał na turniej halowy w Busku Zdroju ;-))) ale co to za wyjazd mam do tej hali 2 km hehe
Moj pierwszy wyjazd to druga klasa podstawowki na zielona szkole do Krynicy
:PPPPPP
21 dni później
Mój pierwszy wyjazd był na hokeja do Oświęcimia ale nie pamiętam który to był rok chyba 97 lub 98 a z wyjazdu zapamiętałem dłuuugą droge na nogach ze stacji na hale Unii i bramke bodajże Gusowa na kilka sekund przed końcem dającą nam wygraną przy grze w osłabieniu.
Veterans/North-coś mi sie wydaje że nieraz Was musiałem po łbach powystrzelać że sie mnie tak czepiacie:D:D:D
Miałem 17 lat rok 1978r.oj było tych wyjazdów.pierwszego nie pamiętam III liga!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)