szkoda facet zrobił bardzo duzo dla swojego ukochanego klubu ale mysle że ,, wielki szef'' cos kombinuje dobrego a Paweł przeciez i tak ma byc prezesem PZH
-
-
Paweł odwołany...!
To co powyżej napisałem tak jakby się nic nie stało. Coż jednak w tej chwili mamy zrobić??? Dla dobra Cracovii musimy zaakceptować taki stan rzeczy. Prezes Misior czy bedzie prezesem, czy nie to i tak zawsze pozostanie żywą legendą Cracovii.
żeby sie nie powturzył widzew.w pizdu kasy jest pięknie i nagle pyta.
Zobaczymy co z tego wyniknie...Zawsze zostają transparenty i skandowanie nazwiska Pawła Misiora.
Jeżeli będziemy się buntować to niestety, ale skończymy tak jak Widzew:(((
:(((((
fatalnie, na prawdę fatalnie,
modlę się tylko ,żeby to się nie skończylo poważnym konfliktem w klubie
pogrzało już filipiaka totalnie ?? :|
[url]http://pilka.interia.pl/news?inf=516826[/url]
Paweł Misior odchodzi z Cracovii / INTERIA.PL
Z całym szacunkiem dla prof. Janusza Filipiaka, nie rozumiem tej decyzji. Jeszcze wczoraj na stadionie przyznał, że nie zna sie na piłce. Może akurat będze dobrym prezesem lecz wszyscy wiemy że Paweł sprawdził sie w tej roli znakomicie, a dobrego sie nie zmienia...Trzeba również pamiętać że do rozpoczęcia ligi został jeden miesiąc, a tak drastyczna zmiana w zarządze może negatywnie wpłynąć na zawodników. Oliwy do ogna dolewa jeszcze sprawa Kazka, której kompletnie nie rozumiem. Cała ta afera sprawiła że dziś my kibice zamiast cieszyć sie z awansu zaczynamy denerwować sie tym co będzie dalej :(((
vasago na przyszłoś ...możesz mnie zacytowac a nie tylko zmieniać txt....ok?????????????????
no i d.upa... a mialo byc tak pieknie...
:(:(:(:(:(
za duzo sie w Was koledzy emocji skumulowalo.tak jak ktos napisal dla P.Misiora jest stanowisko gdzie bedzie mogl dzialac i wyciagac z bagna jak w Cracovii.polski hokej to bagno i w hokeju musimy miec kogos konkretnego.a Filipiak?chlop ma glowe na karku i tyle.
Pokuś napisał(a):
> vasago na przyszłoś ...możesz mnie zacytowac a nie tylko
> zmieniać txt....ok?????????????????
Od tego jest forum żeby dyskutować. Skoro zacząłeś jakiś wątek (w tym przypadku podałeś przykład Widzewa) to ja go kontynuowałem. Jeśli jednak uważasz, że to co napiszesz jest tylko twoje to OK...Nie będę więcej kontynuował wątków, które poruszysz skoro twierdzisz, że zwyczajnie sobie zżynam....
Wiadomość zmieniona (28-06-04 19:03)
no....w......sumie masz chłopie racje sorry ze sie przyje.....pozdro600
FILIPIAK ZSZEDL NA PSY...TYPOWO FRAJERSKI NUMER...MOJE NASTAWIENIE DO PROFESORKA ZMIENILO SIE DZISIAJ O ROWNE 180 STOPNI...A JUZ MYSLALEM ZE JEST TO CZLOWIEK Z ZASADAMI...DZISIEJSZY ARTYKUL W TEMPIE TO JEGO TOTALNA KOMPROMITACJA I WSTYD...PO CZYM TAKA WIADOMOSC...NIESTETY...CRACOVIA TO MY-A NIE ON...
Liczę, że Paweł otrzyma jakąś funkcję w klubie. Może w PLH?!
To zbyt wartościowy człowiek by poszedł w odstwkę!
Pawle dziękujemy! Będziemy pamiętać co zrobiłeś dla Pasów!
Dla nas zawsze pozostaniesz Prezesem!!!
Filipiak już wczeszniej zapowiadał zmiany w klubie.
Ja rozumiem że właściciel może wszystko, ale nie w ten sposób !!!
Trudno! Stało się! Ale czy to jest dla Was wielkie zaskoczenie? Bo dla mnie nie. Z pewnego źródła wiedziałem już w 2003 roku, że prędzej czy później tak się stanie. Profesor wie, co robi, a przynajmniej mam taką nadzieję. Zaufajmy mu, a nie wyzywajmy, bo to do niczego nie prowadzi. Chcemy chyba być kibicami w pełni profesjonalnego I-ligowego klubu, a nie zarządzanego przez pseudodziałaczy III-ligowego bankruta. Wszystko jest na dobrej drodze do tego by było jeszcze lepiej, a że niektorzy muszą odejść? Tak jest wszędzie, czasem nawet najbardziej zasłużeni ludzie odchodzą "dla dobra" czegoś lub kogoś. Tak dzieje się i w tym przypadku. Myślę, że były już prezes Misior wcale nie żałuje i nie ma niczego za złe prof. Filipiakowi. Wierzę, że będzie z nami zawsze i że zajmie się odbudową polskiego hokeja, co być może mu się uda.
Wierzę, że będzie dobrze.
Zaczekajcie z komentarzem do jakiejs konferencji prasowej, na ktorej wszystko wladze klubu wyjasnia. Nikt nic nie wie, zadnych przyczyn nie znacie a juz jakis sady. Sprawa jest co najmniej dziwna ale (jak to sie juz mowi) nikt z nas nie jest kumaty na razie.
Jedno jest pewne, ze jeszcze dlugo bedziemy skandowac
MISIOROWY KLUB SPORTOWY CRACOVIA!! ;)
a ocene reszty dzialaczy zostawcie do ogloszenia pewnych oficjalnych wyjasnien.
Coś jest nie tak... chyba sie nam należą jakieś wyjaśnienia!...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)