Czy ktoś wie od której godziny będą sprzedawane bilety na jutrzejszy mecz?
-
-
Bilety
Nie wiem, ale bylem dzis pod stadionem i w tym czasie zdażyly sie mnie dwie osoby spytac czy dzisiaj mozna je kupic... a w sekretariacie ani jednej osoby - wszystko pozamykane :/
Ja tez bylem - pozamykane na dzien przed takim meczem - no coz. Chcialem wyrobic identyfikator. A jak sie zapytalem na forum to nikt mi nie udzielil odpowiedzi czy beda jednorazowe jutro ??? chyba mam prawo niewiedziec.
sie nie martw!jak bedziesz potrzebowal to Ci wyrobia!wazne zebys przyjechal stosunkowo wczesnie,ach te kolejki;)
Ptakovia (przykładowo) przedsprzedaje bilety w kilku punktach Szczecina. I KARNETY wtych samych punktach też sprzedaje - każdy kupi wtedy gdy ma czas i bliżej domu
A w jakiej cenie jutro bilety?normalnie ulgowe po 10? a normalne po 15zł?Czy tak ja przed sezonem zapowiadano ze na "Atrakcyjne mecze" będą one drozsze.
Podobno nie ma przedsprzedaży biletów,można je nabyć dopiero 2 godz. przed rozpoczeńciem meczu,(wtedy otwierają kasy).
Co do identyfikatorów ;nie będą wyrabiane jednorazowe(bo nie ma po co,skoro nie są sprawdzane)
Kazimierz Cracovia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)