rascal to jest moja sprawa kogo lubie a kogo nie! Nie daze sympatia tego zawodnika i tak juz zostanie. Pomogl Cracovi w awansie ale to nie oznacza ze musi z nia byc w pierwszej lidze. Uwazam ze znajdzie sie paru lepszych zawodniko na jego miejsce i nikt mnie nie przekona ze Kaziu jest najlepszy.
-
-
KAZIU NIE ODCHODZ
Moim zdaniem gdyby nie kaziu to z obrana jak i z calym zespolem w ciezkiej sytuacjii bylo by ciezko. A i ratowal Cracovie przed utrata ptk. wiele razy. przykład bardzo wazny - POGOŃ
W bełchatowie otwozyl wynik ja mam nadzieje dalej ze kaziu zostanie.
Tu nie chodzi tylko o Kazka, ale właśnie o całą Cracovie. Jezeli Profesor w pierwszy dzien swojego urzedowania na stanowisku prezesa, robi taki kociol, kluci ze soba zawodnikow, itp to przynajmniej ja nie mam najlepszych perspektyw na przyszlosc.
Kazik, Kazikiem ale on jest tylko piłkarzem. Nie znam takiego co by został bo kocha dany klub a kwit się dla niego nie liczy. Kasa jest kasą a oni grają żeby zarobić. Jak coś się nieukłada po ich myśli z finansami to pa, pa.
Ale pożyjemy zobaczymy.
Dinthalion nie piernicz glupot. Profesor rzadzi Cracovia od ponad roku. Jaki pierwszy dzien czlowieku.
.......jak chcesz to odejdz...........
Problemem nie jest kasa, tylko sposób w jaki się o nią upominano. Gdy Groclin wygrywał mecze w pucharze UEFA, to do szatni wszedł Drzymała (chyba po meczu z MC) i zaczął rozmawiać o pieniądzach. Na co piłkarze odpowiedzieli, że o tym jutro, bo dziś się cieszą. A Kaziu na odwrót, zamiast się cieszyć, to o kasie. Gdyby ten temat padł w poniedziałek, a nie w niedzielę to problemu zapewne by nie było. Teraz Cracovia to część holdingu, a nie targ z działaczami jak np. w Widzewie i trzeba wiedzieć że na każdy temat jest odpowiednia pora...
Wiadomość zmieniona (29-06-04 17:30)
WEGRZYN KAZIMIERZ!!!NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ!!!!!
- Po zakończonej fecie na stadionie piłkarze zaprosili mnie do szatni i rozpoczęli negocjacje na temat wynagrodzenia za awans – opowiada współwłaściciel MKS Cracovia SSA, a od dzisiaj jej prezes, Pan prof. Janusz Filipiak. - To spowodowało moje duże rozgoryczenie i rozżalenie i rzeczywiście się uniosłem.
Polecam:
Filipiakowi - mniej pić! Co prawda wątroba się regeneruje, ale bity NIE!
Zawodnikom - Grać, wygrywać, cieszyć się, zarabiaćl; NIE BAWIĆ SIĘ W ZWIĄZKI ZAWODOWE
Kibicom - [b]C I E S Z Y Ć S I Ę[/b]
Drodzy bracia w wierze, zapominacie o podstawowej kategorii, jaką jest honor? Kto obiecuje i słowa nie dotrzymuje ten jest ..........................!
Jestem pełen obaw,że rozpoczyna się degradacja tego, co w ostatnich miesiącach zostało wzniesione! Piłkarz też człowiek! Nie mozna go traktować jak byle kogo zwłaszcza, że tak wiele mu się zawdzięcza! Jest w Cracovii dwóch profesorów : Proesor Węgrzyn i Profesor Filipiak. Czyżby w naszym przypadku miało zastosowanie porzekadło, że dwóch orłów nie zamieszka w jednym gnieździe?
Poza tym jak premia moze byc ustalona "na gębe" ??? Raczej srednio to profesjonalne...Z tego co powiedzial Filipiak nie bylo dokladnie ustalonego regulaminu premiowania NA PISMIE,stąd moglo wyniknąć nieporozumie i wcale sie pilkarzom nie dziwie ze chcieliby skubnąć jak najwiecej... I to nie tylko Wegrzyn tylko On na pewno zabral glos w imieniu wiekszej grupy...Bład ze strony klubu - CO NA PISMIE TO SWIETE !!!
Kazek dla młodszych piłkarzy jest jak trener na boisku. Wnosi pewność i doświadczenie. Jest dla nim ogromnym wsparciem. Darzą go szacunkiem i zaufaniem. On jest dla nich wzorem i przykładem. Bardzo go lubią.
Ten człowiek przez ten rok zrobił wiele nie tylko na boisku. On wybitnie wpłynął na dobrą atmosferę w zespole.To nic że jest starszy, sama jego obecność dodaje innym skrzydeł........
Kazimierz, nie zasłużyłeś sobie na to. Jest mi przykro. Zostań proszę w Cracovii dla nas kibiców. Potrzebujemy Ciebie . Dla mnie to Ty jesteś tutaj PROFESOREM. Chylę czoła przed tobą.
Zostań!
To ja to morze bezstronnie skomentuje patrząc obiektywnie to jeśli odejdzie
Węgrzyn to klub kupi na jego miejsce innego zawodnika młodszego morze i lepszego
Jeśli by odszedł Filipak to klub mógł by znowu wylądować w 3 lidze bo z tego co wiem to on kasę daje chyba że się mylę.
Wiec lepiej jako kibice nie róbcie nic co by profesora mogło urazić daje kasę wiec mordę w kubeł nie gryzie się ręki co cię żywi
kAZEK NIE UPOMNIAŁ SIĘ O KASĘ DLA SIBIE TYLKO DLA DRUYŻYNY CIOŁKI BO MIELI DOSTAĆ WIĘCEJ DO PODZIAŁU A DOSTALI MNIEJ ODP......... SIĘ OD KAZKA
sero1906 napisał(a):
> PROSZE WPSYWAC SIE JAK KTOS MYSLI TAK JAK JA
=Piotrek= napisz do mnie na mail lub na gg, bo mam pytanko do Ciebie, a w profilu nie ma żadnych namiarów
Kazek upomniał się o drugą część premii, gdy pierwszą dostali jeszcze przed rewanżem w Polkowicach. Kiedy do K...nędzy Comarch miał przelać i m kase skoro w weekend banki nie pracują ? To nie Widzew, kaski w walizkach sie nie nosi...
Respect
eredin, kim ty jesteś? Czy przypadkowo nie służbowo na forum przebywasz?
Kazik dostał propozycję z Wisły i co wy na to za 60000 Euro.
skąd masz informację ?
pewnie z Rejmonta ...
nie wiem czy jesteś PASIAKIEM czy psem ale jak puszczasz takie info to wypadało by podać źródło ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)