opiszcie co tam sie działo na rynku moze z czasem ktos sie pokusi o wklejenie fotek....bo ja po wysłuchaniu maleńczuka zawinąłem sie do domu
ale cos mi sie wydaje że marsz na rynek nie wyjdzie tak jak w zeszłym roku bo jednak ludzi mniej i towarzystwo rozchodziło sie małym grupkami. przy następnej takiej okazji (np mistrz polski) jak ostayni mecz będzie na wyjeździe to trzebaby omyśleć o jakims sparingu żeby więcej ludzi przyciągnąć
-
-
FETA NA RYNKU
Na razie jest spokojnie i kulturalnie ;-))) Malenczuk wpadl na rynek,wdrapal sie na Mickiewicza troche pospiewal i oddalil sie w dalej nieokreslonym kierunku:-)Jak wychodzilem z rynku to na plantach natknalem sie na pilkarzy :D,ale niestety sila wyzsza nie pozwolila mi zostac dluzej ;-(
ile osób było na fecie ?
niestety nie dałem dzisiaj rady :(
Właśnie wróciłem. Powiem krótko, że było super. Mile zaskoczony byłem zwłaszcza frekwencją, gdyż nie był to mecz a na stadionie pojawiło się jakieś 5 tys. kibiców. Po bardzo sympatycznej imprezie na stadionie wszyscy udali się na Rynek pod pomnik Adama Mickiewicza. óźniej około 21.15 na balkonie Wierzynka pojawili się piłkarze i to był najciekawszy moment całej imprezy....
pojawili się piłkarze ale....
...gdzie był kur.. KAZEK WĘGRZYN ?????
o...człowieku p.Maleńczuk był "na Adasiu"..i śpiewał jak złoto.....hheheh chyba troszke wypił ..ale kto nie.....hahah
Marsz na Rynek i feta ogolnie swietna. Ulice sie trzesly od spiewu:)
Moim zdanie ten festyn (na stadionie) byl jednak troche za bardzo przewlekly. Mozna to bylo lepiej zorganizowac...
Jeszcze, nie wiem skad tam sie wzial, nagle - Lubaszenko zalany maksymalnie stawil sie pod Adasia... Myslalem, ze po wyborach juz chodzenie sie skonczylo...
widac Edward szczery fan;)hehehe,ponoc 103ką jechała zajebista ekipa na fetę hehe.....
Po fecie nie jestem w stanie mowic,bo mam tak gardlo zdarte:)
Do godziny ok.20.15 bylo dosc sztywno,ale od tego wlasnie momentu zrobilo sie zajebiscie.
Duzo ludzi,ciagle spiewy(tylko sie pytam PO CO KUR.. SPIEWANIE NA WISLE????) i ogolnie zajebista atmosfera.
A po pojawieniu sie pilkarzy na balkonie Wierzynka normalna eksplozja dopingu:)
no bylo spoko!! ale malo osob poszlo na rynek1! wiecej bylo na stadionie i to byla zwala!
Ano właśnie co z Kazkiem Węgrzynem. Najprawdopodobniej wypadło mu coś bardzo pilnego...
...miętowo nie jest :-(
Nie był zle -ale super dzien - spotkalem tylu znajomych zer starych czasów liczylismy nasze wyjazdy z Cracovia na 1 lige - wiekszosc miala ful - na Motorze 17 na Pogoni 16 na Legi 20 to były czasy dwa lata ale tyle wspomnien.Nawet nasz prezes wtedy jedzil z nami na mecze
Miło było mił - a na rynku super i jak piłkarze wyszli to już cały Kraków nasz
Kazek Węgrzyn stał między kibicami pod kościołem św. Wojciecha.
Feta na stadionie świetna w pierwszej części. Zaraz potem 3/4 ludzi poszła na rynek . (Podejrzewam jakis brak klarownej informacji?????!!!!!!) a szkoda bo znakomity występ autora "Pasiastego Serca" świetnie przygotowane fajerwerki i...raczej niepotrzebny występ jakiejś tam "trupy artystycznej";-)
Generalnie kolejnośc fety na stadionie chyba trochę niewłaściwa znakomita kulminacja na początku i przedwczesne rozejście się większości widzów (myślę sądzących ,że to koniec i piłkarze na rynek pojadą...).
Na rynku byłem chwile. Bardzo spokojna atmosfera:-))) Nie czuło się typowego dla zgromadzenia większej ilości kibiców "napięcia w powietrzu" .
Trzeba przyznać nie ma to jednak jak impreza zaraz po meczu...nic to
w przyszłym roku może znowu będzie okazja pójść "pod balkon". Może z okazji utrzymania a może i coś więcej...
Nigdy nie zapomne dzisiejszego dnia. Wreszcie mogłem się cieszyc że moja ukochana Cracovia zgra po 20 ciężkich latach w ekstraklasie.
ale jestem najebany po fecie , z godzine spiewalem wisla skisla ghe ghe
a toś akcje odpie....lił straszna:)
a ja powiem tak - niezgodnie z obowiązującą poprawnością polityczną:
PAWEŁ MISIOR
PAWEŁ MISIOR
PAWEŁ MISIOR
Wiadomość zmieniona (27-06-04 23:43)
Ale brak Pawła jako prowadzącego fetę jednak BARDZO odczuwalna.
Ja słyszałem że Kazek Węgrzyn się pokłucił z Profesorem i nie jest najlepiej :-/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)