jestem nietrzezwy,jutro feta:) ech wyspiewalem sie, na jutro nie bede mial glosu! dzisiaj sie wyspiewalismy, heh spotkalismy lysego:) hardcore, i smok wawelski tez przyjacielem Cracovi jest!!
-
-
wianki!!!! hehe Pasiasta impreza
Nie jestem szowinista ale takiej chołoty to w zyciu nie widziałem. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie ale każda osoba która spotkałem i która krzyczała coś o Cracovii była agrsywna.
Skąd się to bierze?
Wiadomość zmieniona (27-06-04 08:33)
As:
z pomiesznia szczescia i alkoholu!!
As jak bys był po właściwej stronie błoń nie zadawałbys takich pytań -nie wiesz i długo nie bedziesz wiedział co to jest i skad sie bierze
a ja widziałem Łysego o 5.00 ! spał na Matecznym :)
tylko nie mówcie że chłop/Łysy/ się znów chycił za alkochol???
tylko nie mowcie, ze bedziecie o tym tutaj gadac.... Panowie i Panie....
awaria... to juz chyba z pol roku
As ale to nie my beszcześcimy sukiennice
pasiasta impreza...
:-)
powiedz to tym kolegom pod jubilatem...
TYLKO WISŁA
As akurat nasi wczoraj też pokazali "kulturę" maltretująć świętujących Pasiaków, jakieś noże siekiery - dramat i wstyd.
Wiadomość zmieniona (27-06-04 17:19)
As, ja odpowiem:
Bo to jest AKADEMICKI KLUB FUTBOLOWY
gangsta - ten lysy to kolo ktory byl w bluzie cracovii na wiankach?
LoLRoTFL napisał(a):
> As ale to nie my beszcześcimy sukiennice
:D chyba nie jesteś tak głupi i nie porównujesz pobić do pamazania ściany sukiennic.
Ja wiem, ze społeczeństwo przeżywa upadek wartości moralnych ale to cy ty prezentujesz to przesada.
As do BUDY nie szczekaj!!!
REYMONTA 22 napisał(a):
> As akurat nasi wczoraj też pokazali "kulturę" maltretująć
> świętujących Pasiaków, jakieś noże siekiery - dramat i wstyd.
>
>
> Wiadomość zmieniona (27-06-04 17:19)
Jak ktos drze morde Wisła ..... derby blisko to się nie ma co dziwić, ze ktoś mu wkońcu wleje.
Mi chodziło o zaczepianie zwykłych ludzi spacerujących po starym mieście po zakończeniu Wianków.
Wiadomość zmieniona (28-06-04 18:13)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)