Aż się boję pomyśleć o co zagramy w 1 Lidze ? Profesor obiecuje puchary i ja też uważam że z taką grą jesteśmy wstanie nie źle namieszać.Przedewszystim wygrać derby 2004 na Reymonta !
-
-
O co zagramy w 1 Lidze ?
Panowie, spokojnie - Legii i GTS-u nie pokonamy - ALE - TRZECIE MIEJSCE JEST W NASZYM ZASIĘGU!!!!
jest jeszcze jeden aspekt - może by tak nie lekceważyć Pucharu Polski?
Większosc klubów pierwszoligowych lekceważy to trofeum, ale ono coś znaczy - Zwłaszcza, że PASY nigdy po to trofeum nie sięgnęły... Może by tak teraz???
a ja tak sobie marze ,ze mozemy spokojnie wygrac z kazdym........
a juz za pare miesiecy bedziemy wiedziec o co gramy.......
troche realizmu -to nie druga liga ktora przelecielismy pomimo Zyrowania -beda porażki remisy ale beda i zwyciestwa - narazie poprotu zadomowmy sie w 1 lidze na dluzej i beda powoli sukcesy
Chyba za wcześnie o tym mówić. Jeżeli chcemy namieszać w 1 lidze to potrzebne są wzmocnienia prawie na kazdej pozycji. Dobrze, że mamy teraz menadżera - on pomoże Stawowemu dobrac nowych piłkarzy. Chociaż z tym składem, który teraz gra powinniśmy się utrzymać. pozyjemy zobaczymy. . .
Perszing - co ty pitolisz?? - w tym składzie mamy absolutnie realne szanse na 3 miejsce w lidze (paza zasięgiem jest tylko legia i gts), każdy kto uważa inaczej, chyba nie za bardzo się orientuje w tym, co się w naszej piłce dzieje....
Ja uważam że będą konieczne wzmocnienia aby powalczyć o puchary. Oprócz wymienionych dróżyn nalezy dodać Groclin ( silny kadrowo ) i Lech ( wspanieła runda wiosenna ). Ale myśle i wierze ze bedzie dobrze.
w Pucharze Polski mogliby powalczyc
kadra liczna a rezerwowi powinni często grać o coś
łatwiej chyba o Puchary przez PP
Panowie------->Troche spokoju,pamiętacie jak jeszcze niedawno analizowalismy mecze w 2 lidze????I prosilismy BOGA o to aby CRACOVIA zagrała w 1 lidze.
Udało sie,gra,teraz spokojnie niech pogra w niej,ogra sie.Nie musi odrazu grac w pucharach.DLa mnie to ze jest 1 lidze,to już jest sukces.Pogramy tu 2,3,4 lata ogramy sie pożądnie a puchary same przyjda.Troche cierpliwosci.Pamiętajmy,ze GTS-u,Legi,Groclinu,Lecha,Amici,nie bedzie tak łatwo ograć.
Pozdro dla kumatych.ja dziękuje ze jestesmy w 1 lidze,to mi wystarczy,niech chłopcy pograja pare sezonów i sie ograją,niech zdobęda doświadczenie 1 ligowe,a wtedy jak już wczesniej napisałem PUCHARY SAME PRZYJDĄ.
Nie zapominajmy tez ze z takim stadionem,to troche wstyd zagrać w pucharach.Czyż nie????zastanówcie sie dobrze
Pozdrawiam wszystkich----->kumatych
Jestem totalnie przeciwny maksymalnym zmianom w kadrze.
"Wzmocnienia" ? Owszem. Dwóch, trzech, nie więcej.
FORZA CRACOVIA !
O utrzymanie, prosta sprawa. Lepiej niż Lech napewno nie zagracie.
a wg mnie bedziecie walczyc o utrzymanie bo co by nie powiedziec sklad macie conajwyzej przecietny !!! a pozniej spowrotem do 2 i 3 ligi TAM WASZE MIEJSCE !!! pozdrawiam ;-)
Nie ma co mowic, kto jest poza zasiegiem, a kto nie. Ja tylko wiem, ze w tej chwili mamy druzyne, ktora moze powalczyc o puchary.
ja tez mysle, ze 2-3 transfery wystarcza i jak nie w tym sezonie to napewno w przyszłym powalczymy o jakies wysokie miejsce.
"Nie ma co mowic, kto jest poza zasiegiem, a kto nie. Ja tylko wiem, ze w tej chwili mamy druzyne, ktora moze powalczyc o puchary."
Ta twoja druzyna na puchary ledwo wywalczyla 3 miejsce w 2 lidze...troche pokory to ze awansowaliscie dwa razy pod rzad nie oznacza ze odrazu puchary beda wasze...
Jesteśmy na gazie, Puchary są Nasze:), HEJ HEJ CRACOVIA!
wiecie moze nie znam sie na pilce jesli chodzi o zawodnikow itp, i mysle banalnie ale sadze ze gts lub legia z nami przegraja, mamy mlody sklad ktory sie rozwija,a wlasnie teraz przed 1 liga nabieraja formy,a w takim gtsie frankowski gra juz troche i konczy sie jego passa,zreszta pozyjemy zobaczymy,ale w barazach u siebie jak zobaczylem ze jest wolny i Skrzynski strzela zakrzyknolem, o kur.a Skrzynski strzela? no to mamy gola!!
jak powiedzialem tak sie stalo:)
sadze ze 1 miejsce jest nasze!
"a pozniej spowrotem do 2 i 3 ligi TAM WASZE MIEJSCE !!! "
Albo jesteś dzieckiem albo kretynem.
Wracając do tematu. Mam nadzieję, że Wasz zarząd ne popełni tego błędu co nasz w pierwszym roku po powrocie do ligi i nie będzie nadmuchiwał balona. Wg mnie założeniem powinno być utrzymanie na jak najlepszym miejscu. U nas po pierwszym roku było najeżdzanie na zarząd a fakt jest taki, że to i my sami dmuchaliśmy ten balon i stawialiśmy wygórowane cele. Tego błędu Wy sami Kibice też nie popełnijcie. Cieszcie się z awansu i niewywierajcie zbytnich nacisków na zajęcie konkretnego miejsca. Uwierzcie mi lepiej się mile zaskoczyć niż przykto zawieść.
Pozdrawiam i życzę spokojnego utrzymania (jak najwyżej w tabeli).
Wiadomość zmieniona (27-06-04 10:25)
yarassch naucz sie moze czytac, ja nie nakladam zadnych naciskow na nikogo, to jest moje prywatne zdanie ze zajdziemy wysoko,a dla mnie 1 liga jest wystarczajaca!
Nie wiem jakie miejsce zajmiemy. Wiem natomiast jedno. Nasza drużyna będzie walczyła zawsze do ostatniej najdrobniejszej nawet szansy. Tak jak w tym roku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)