chyba nie pozostawimy tego Listkiewiczowi, bo chyba sie na Cracovie obrazil, hehe..
a Ojciec Święty chyba powinien wiedziec o awansie, tak mysle...jakis mail do Watykanu? jakies sluzby a w kurii chyba mu to przekaza..sam nie wiem....co myslicie?
-
-
no to trzeba o awansie powiadomic naszego Wielkiego Kibica - Jana Pawla II
biskup-asystent na pewno sie dobrze sprawił!
:)
moze oglądał osobiście ???????? jak bedziemy grac w LM z jakas drużyna z Włoch to go odwiedzimy
Ja mysle ze koniecznie!!!!
Powiadomcie go staruszek tyle lat czekał koniecznie
nie wiem czy to prawda ale dzwonil do mnie brat w Rzymu......Ojciec Swiety wie.......oni sie juz postarali by wieci dotarły gdzie trzeba...braciszek powiedzial ze zaluje bo go nie bedzie jutro na stadionie........ale w Rzymie piwo leje sie szerokim strumieniem...........Grecja ma swoją fete ale gdzies w rzymskiej knajpce słychac .........Cracovia Forever!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)