Sprawdziłem w bazach danych w europejskich Pucharach.
Nigdy jeszcze klub, który wygrał u siebie 4-0 nie odpadł po meczu rewanżowym!
Owszem zdarzały się "odpadki" po 5-1 lub 6-2, ale to jest jak wiadomo taka przewaga 4 z minusem.
Ja jednak wolę nie zapeszać. Jak powiada Stawowy nie ma pewności, więc doping musi być na maxa.
-
-
Niemożliwe byśmy nie weszli
piłka nożna to piłka nożna portugalia przegrała 1-wszy mecz jako pierwsza dróżyna będąca gospodarzem mistrzostw europy cuda sie zdarzają wiec niezapeszajmy a bedzie dobrze:)
Nie proponuję takiego rozwiązania oczywiście , ale na upartego nawet jakbyśmy przegrywali 3-0 to wystarczy zejść z boiska... :) Walkower nawet na nas nie wystarczy. Rząsa wczoraj się śmiał, że złośliwi twierdzą iż nie trzeba tam nawet jechać. :) To się nazywa komfort psychiczny
Ja wierzę że pokażemy tam klasś i władujemy jeszcze kilka bramek, coby ligowcy czuli respekt w przyszłym sezonie.
Craco - nie jest tak - walkower to "rezygnacja z dalszego uczestnictwa". czyli zgodnie z paragrafem 15 regulaminu rozgrywek - oznacza degradację o 2 klasy rozgrywkowe.....
W jednym meczu z uczestnictwa. Za jeden mecz nie wywalają niżej. A jak powiedzmy nagle 3 chłopaków łapie kontzję? Meczu w 8 nie można kontnuować zdajesię , chodź tu musiałby się wpisać Baylay ... I co ? Trzeba by to posprawdzać dokładnie, tylko po co :)
ale naet jak stracimy 4 bramki to jedna napewno strzelimy !
A po co walkower! Polkowice i tak się Nas boją po pierwszym meczu. Wygramy tam 2-0
Jak kibicowi Cracovii mógł przyjść do głowy taki pomysł o walkowerze w tym meczu ???!!! Normalnie wstyd ! Ja tylko powtarzam słowa Stawowego po pierwszym meczu: do Polkowic jedziemy WYGRAĆ! I tak niech zostanie.
z moich informacji wynika że pan Stawowy przegląda to forum i to dość regularnie:)
Mi sie snilo ze 2:0 ich tam pyknelismy... nie wiem tylko na ile moje sny sie sprawdzaja.
Rock kiedy Ci sie to sniło ? bo ja dziś w nocy ( śpiąc z szalikiem ) śnił mi się taki sam wynik :)))
Wiadomość zmieniona (23-06-04 14:07)
głupota z tym walkowerem!
tak jak napisał tacy dwaj, jesli Cracovia oddała by mecz walkowerem to w pierwszej lidze zostają Polkowice!!!!
Jesli takie sytuacje byly by mozliwe to druzyny uczestniczace w pucharach po zwyciestwie 4 (lub wiecej) bramkami nie jezdzily by na mecze wyjazdowe!
Majac taki wynik i taka przewage w umiejetnosciach pilkarzy,myslicie o walkowerze?
Ludzie...a,tak nawiasem mowiac,to wedlug mnie w Polkowicach padnie albo remis 1:1,albo wygramy 1:0..
Zadnych walkowerow!! O czym tu sie pisze?!?!
Bedzie 1:3 dla Pasow. Bart27 Wam to mowi :)
Gratulacje z okazji awansu do 1 ligi. Chociaż jestem kibicem Zagłebia i lokalnym patriotą, to mecz Cracovia-Wisła działa na moją wyobraźnie bardziej niż mecz lubinian z Górnikiem Polkowice. Tylko Areczki żal :( może za rok :)
Speedboy: co Ty piszesz, Arka za ciula nie spadnie, nie z takim potencjałem...
Klaros, ja jestem spokojny i pewny - w obecnych warunkach jest niemozliwe zebysmy nie weszli.
Ale oczywiscie rozumiem postawe trenera Stawowego, on musi mobilizowac zawodnikow.
Poza tym wygrana w drugim meczu naprawde wzbudzilaby wiekszy respekt dla naszej druzyny.
Wierze w zwyciestwo w Polkowicach.
Kurcze mi też się śniło, że wygramy w Polkowicach 0:2 , to musi być jakiś znak.
Proste że nie może być mowy o nie pojechaniu na mecz ale moga się zdarzyć różne sytuacje jak napisał Craco np kontuzje, przerwanie meczu przez kibiców albo jakiś nieuprawniony zawodnik. Z tego co wiem takie walkowery nie liczą się jako "lekceważąca postawa drużyny" (chyba jakos tak to sie określa). Tak samo dopiero po trzecim walkowerze druzyna wypada z ligi ale przy barażach może to wyglądać troche inaczej.
Jakie walkowery? Trzeba jechać i się zabawić.
Niech cała Polska widzi jak się bawi CRACOVIA.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)