BĘDZIEMY SWIĘTOWAC NA RYNKU W WIANKI !! SAM WOJCIECH STAWOWY MÓWIL ZEBYSMY SIE Z PIŁKAZAMI SPOTKALI NA RYNKU I RAZME SWIĘTOWALI KOMENTUJCIE :]
Moja JEdyna Milosc TO Cracovia !!
-
-
SWIĘTOWANIE 26.06.04 Na Rynku
Jak już napisałem to gdzie indziej - podobno nie wsobote tylko w niedziele ma sie coś dziać.
Nie 26.06.04 w sobotę w wianki, tylko podobno w NIEDZIELĘ 27.06.04.
Pisze o tym również dzisiaj w "Gazecie Wyborczej".
Nie żebym się czepiał ale w piatek może się okazać że Jaworzno ma 10 pkt więcej
WisCrac, w barażach mecze nie są punktowane. Po za tym rozmikniasz temat.
ale to juz niebedzie mialo chyba znaczenia skoro rozgrywamy baraże
które są fakt faktem o wstęp do I ligi
jak mamy w Wianki świętować z piłkarzami skoro będe wówczas w Polkowicach ...?
Jeden kumaty...
kur.. ludzie a co oni samolotem maja przyleciec
teleportują się
W baraż punktów nie ma ale w lidze może się okazać że w baraży gra Lubin a Jaworzno wchodzi do I ligi
marzy ci sie - nie masz innych problemów?
wiekszego debila nie widzialem jak zyję jak wisCra.Co to ma wspólnego z Cracovią jakby jaworzno wygralo w sądzie.Jak wygrają to pzpn musi im ligę przywrocić i zapłacić odszkodowanie.Przywrócić to znaczy nie mniej ni wiecej tylko dodatkowy 15 zespół w ekstraklasie.Już widzę jak lubin by zagrał w barazach ha ha.pzpn by się nie wypłacił z odszkodowań.
WisCra, zamiast robić sobie nadzieje lepiej szykuj się do derbów! Mówie Ci to ja, Wiślak!
ej to moze poswietujmy w sobote i w niedziele??hehe na wiankach pokazemy ludziom jaki klub w Polsce jest najlepszy i ma najwierniejszych kibicow, a w niedziele potwierdzimy to jeszcze raz:) heh macie problemy kiedy swietowac, ja tu sie zastanawiam co z tym glosem, bo cos sie dalej nie poprawia, a to juz wtorek:) heh
wracamy z Polkowic i zaczyna sie swietowanie :D :D
"Cracovia jest już jedną nogą w ekstraklasie. Jeżeli w sobotę piłkarze wywalczą na wyjeździe korzystny dla siebie rezultat, to w NIEDZIELE piłkarze wraz z trenerami planują świętowanie i przemarsz z kibicami na Rynku Głównym w Krakowie."
KOCHAM TYLKO JĄ.....CRACOVIA
Impreza jest w niedziele o 18 na Rynku.Tyle w temacie.pa
Z tego co mówił Paweł na spotkaniu z Tomkiem Rząsą to o 18 tylko że zaczynamy na stadionie.
Dziennik Polski:
(...) Rozważane są dwie wersje:
- sobotnie spotkanie kibiców na stadionie przy ul. Kałuży i wspólne oglądanie meczu z Polkowic na telebimie;
- druga wersja, bardziej prawdopodobna, zakłada, że kibice spotkają się z drużyną w niedzielę na stadionie o godz. 18. Spotkaniu towarzyszyłby koncert zespołu "Rewolucja", swoje piosenki zaśpiewałby zagorzały kibic "pasów" "Makino" Aleksander Kobyliński, być może w spotkaniu wziąłby udział Zbigniew Wodecki.
[b]Na tę okazję muzyk, kompozytor, poeta w jednej osobie, długoletni kibiców "pasów" Maciej Maleńczuk skomponował hymn Cracovii. - Powiedziałem, że napiszę hymn dla "pasów". Hymn jest gotowy, zaśpiewam go w niedzielę na stadionie przy ul. Kałuży. [/b](...)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)