Czy byloby u Nas mozliwe jak np. w Poznzniu aby kibice nie jadacy na mecz mogli wspolnie go ogladnac w Krakowie.....Wielki telebim na stadionie lub na rynku????Czy jest brana taka opcja pod uwage?? czy kazdy sobie.....??
-
-
Telebim...
Nie sądzę żeby to się zrealizowało, choć bardzo bym chciał. Jedyny telebim jaki widziałem w Krakowie to ten na Bagateli, no i czasem właśnie na rynku coś wystawią ale to są zazwyczaj większe imprezy, dla Nas pewnie nie będzie się nikomu chciało robić nic takiego. A wielka szkoda bo wielu Pasiaków chciałby to oglądnąć w jednym miejscu.
na 29 listopda jest w knajpie telebim ale tam psiarnia na mecze przychodzi
był telebim kilka lat temu na mecz Polska Szwecja to był eliminacje do mistrzostw swiata chyba w Francji przegralismy 0-2 był on ustawiony na kopcu kosciuszki Takiego samego pragne dnia 26 06 2004 na ziemi swietej
na rynku mysle ze sie wladze miasta nie zgodza bo przeciez jestesmy "hooliganami", ale na stadionie mozna by to bylo zorganizowac, w tym momencie WIELKA PROSBA do prezesostwa!
W Rosterze jest telebim na dachu budynku pod parasolami ale czy pokażą mecz Pasów ??? Ja muszę to zobaczyć na żywo w Polkowicach to będzie historyczna chwila na którą czekam(y) 20 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe ile moze kosztowac wypozyczenie takiego telebimu i ustawienie go na Naszym stadionie....
Mysle, ze jezeli przyszlaby spora grupa widzow i kazdy kupilby bilet po okolo np. 10zl to byloby to do zalatwienia......
Wtedy kibice zalatwiliby sprawe finansowa a wladze klubu zorganizowalyby taka akcje.......mogloby byc spoko.......i fajnie by to wyszlo w mediach:))
Wiadomość zmieniona (20-06-04 22:49)
Żaden telebim wszyscy do polkowic!!!!!!!!!!
Będzie ciężko z jednego powodu. Postawienie telebimu i ściągnięcie ludzi w grupie ponad 300 osób, to już impreza masowa. A na taką potrzeba w ch.. pozwoleń, a wniosek o pierwsze z nich trzeba złożyć na 28 dni przed imprezą. Ponadto policja by się zapewne nie zgodziła, bo w tym samym dniu są wianki... Pozostaje tylko wyjazd do Polkowic, albo oczekiwanie na powrót drużyny. Ja, z tzw. przyczyn obiektywnych, zmuszony jestem wybrać to drugie.
a dodaj jeszcze jaką by narzucili nam oplate za udostepnianie szerokiej publicznosci C+, sku.wiele ;-)
[img]http://cracovia.strefa.pl/galerie/polkowice/images/polko%20(6).jpg[/img]
wszyscy do polkowic
Jest już rozpracowywany temat telebimu na ten mecz ... czy coś z tego wyjdzie zobaczymy, ale jest wysoce prawdopodobne że będzie można w pewnym miejscu zobaczyć maczyk w dużym towarzystwie Pasiaków...
Craco... tylko w E jest mało miejsca :( weźcie to pod uwagę.
NIe mówię o E. To że tam będzie mecz jest oczywiste. Cierpliwości, może coś z tego wyjdzie ...
w kinie kijów :))
albo w imaxie :))
ekran do projekcji tylnej mają w BWA
co prawda mam c+ w domu ale chętnie obejrzałbym ten mecz z pasiastymi bracmi (w b.d.l.m.) , skosztował jakąś dobrą zmrożoną wódeczke, przegryzł kiełbaską z grila ....
Jaki telebim ? Wszyscy do Polkowic dla kazdego znajdzie sie miejsce na stadionie i nie siejcie bajery o telebimie,ani o 300 biletach ! Legii w Plocku bylo ponad 2000tys ,jakos weszli
Wstyd dla tego ktorego nie bedzie!!!!!!!!!1
Ty ale u nas obejrzało by mecz sporo ponad 2000 nie licząc tych co bedą w Polkogrodzie... a i stadion w Płocku to inna bajka.
napinacz nie napinaj... jakbysmy chcieli wszyscy pojechać to musielibysmy zająć cały stadion... a nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to nierealne,
nie mówiąc o transporcie, który załatwic nie będzie mimo wszystko łatwo.wiem bo nie powiedziałem jeszce że nie jade , bus się niby załatwia....
boje się tylko że psy moga nas na drodze zawracać ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)