czytam wszystkie posty ale tego nie znalazlem(moze jestem slepy), na RYNKU BYLO ZAJEBISCIE, wielki marsz, dobry spiew, no i widze ze wszystkim te oklaski sie bardzo spodobaly, ludzie mieli niezla atrakcje zobaczyc tyle kibicow naraz i to w najpiekniejszym centrum w Polsce(jesli nie na swiecie)
ale niestety mowie to juz nie 1 raz, przestancie z ta wisla, bo na rynku troche to glupio wygladalo, powinnismy sie cieszyc z wejscia Pasow, a ty spiewa sie wisla dzi... bez sensu.Powtarzam znowu SKONCZMY Z TA WISLA,na derbach sam bede krzyczal, ale na innych meczach wole kibicowac pilkarzom!
p.s. nie moge ku.. mowic, to juz jest 5 etapow dalej za chrypka chyba:)
p.s.2 wcale sie zle z tym nie czuje,hehe w koncu za CRACOVIE!
-
-
SWIETOWANIE NA RYNKU
w sumie dobry pomysl...chociaz niee jestem z krakowa....to przyjechalbym to zobaczyc...
pozdro.z jaworzna ....
gangsta - czyzbys nie byl w tym samym miejscu rok temu?
teraz to chyba jacys separatysci tylko poszli - swietowac bedziemy po awansie!
jestem separatysta :)
ja poszedlem wszyty zaczeli na meczu spiewac "wszyty na rynek" to poszedlem i tak powinien kazdy zrobic bo brakowalo troche osób
na rynku było sporo osób:)))aż mi się łezka w oku zakręciła jak wszyscy stanęli pod Adasiem..(i na nim) i "poszła" lokomotywa, a potem "nikt nam nie zrobi nic"...ehh....Cieszę się, że akurat jestem w takim wieku, że za paredziesiąt lat będę takie chwile pamiętać...dziękuję Ci za to Cracovio...
Jestem z Łodzi. Gratuluje Wam awansu! Czytajac wasze posty przypomnialem sobie jaka to jest radość i jak to sie wszystko pamieta. Niezapomne chyba nigdy meczu w Ostrowcu ktory dawał nam mistrzostwo i świetowanie na pl. Wolności w Łodzi po zdobyciu Mistrzostwa Polski w 1998r po 50 latach. Życze Wam aby Nastepne Wasze świetowanie bylo własnie z takiego własnie powodu jak najszybciej...
Pozdr.
ŁKS ŁÓDŹ!!!
a bedzie cos organizowane w sobote na stadionie czy na rynku?? dla tych co nie pojada?
Sobi przecież wszyscy jadą :)
Jeżeli coś by miało być to raczej w niedziele. Bo w sobote to bedzie powrót późno w nocy.
Przydałoby się przynajmniej spotkanie z druzyną na stadionie w Niedziele. Ale wiecie ... na to chyba trzeba będzie pozwolenia ...
ok dzienki jak dalo by sie cos zorganizowac na niedziele bylo by fajnie!!
Rock - wolalbys nie wiedziec gdzie on pewnie rok temu byl :)
Ja nie swietowalem... moze za tydzien, jak Najwyzszy pozwoli...
ej, no to jak by ktoś coś konkretnie wiedział, czy będzie cosik organizowane to to prosze o podzielenie się tą wiadomościa na forum :):).
Nie wiem jak bylo na rynku zaraz po meczu (niestety zawsze ktoś musi zostać na stadionie "posprzątać") ale 2 godziny po centrum wciąż było nasze.. Pasiaste koszulki, zdjęcia, rozśpiewane meleksy... :)))))
Ja także separatysta :)
rynek to idealne miejsce na świętowanie!a może panie i panowie, włodarze naszego klubu zorganizują jakiś tryumfalny przejazd przez miasto, jakimś fajnym samochodzikiem z naszymi chłopcami?byłoby suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!
No zobaczymy co z tego wyjdzie już dziś ...
Oj działo sie działo ;-)
[img]http://www.superexpress.pl/_gAllery/26/83/26832.jpg[/img]
Bo Kraków jest nasz ... Cracovia
ktos wie moze o ktorej bedzie powrot z polkowic (tzn mniej wiecej na ktora powinnismy byc na rynku ?? )
koło 2:00 ... ale ja bede :)
ku*** znowu mnie spisza za spiewanie :|
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)