Proponuję pozgadywać z kim zagramy w pierwszej kolejce i kiedy lub ewentualnie w której kolejce będą derby.Z tego co mi wiadomo to beniaminkowie grają pierwszy mecz zawsze u siebie.A więc moje typy:
z GieKaeSem
derby u nich 25 09 można by im zrobić prezent na urodzinki:)))
-
-
z kim na inaugurację chyba 31.07?
PASY GOOOLLLL PASY GOOOOLLL PASY GOL PASY GOL PASY GOL SIALALALLA SIALALA SIALAL CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakoś się nie mogę powstrzymać :))))
jesli bedzie troche analogii do poprzedniego sezonu to 1 kolejka wyglada tak:
Pogon - Wisla K.
Zaglebie L. - Odra W.
Cracovia Krakow - GKS Katowice
a nie z Groclinem ?
chyba nie, zreszta terminarz poznamy chyba niebawem :)
A czemu nie z Realem M ? :)
Napewno mistrz Polski gra 1-szy mecz z mistrzem 2-giej ligi na boisku beniaminka, taka jest reguła, pozatym jednym przypadkiem pozostałe mecze terminarza są chyba losowane.
Ze Szczakowianką:-)
ja sie wypowiem na ten temat 26.07.2004 około godz 19.05
Z GKS'em
CRACOVIA-LECH!!!!!!albo!!!!LECH-CRACOVIA!!!!
AS idąc wg TWOJEGO
toku rozumowania to CRACOVIA powinna zagrać z CRACOVIĄ
:))))
GKS Katowice !!!! 20 lat temu wlasnie z nimi był ostatni mecz w 1 lidze Pasów -teraz czas na nich i to dobra wróżba
tez mysle ze GieKSa... nie wiem czemu....
GKS pewnie by się z pepikami stawił u was!!
A co do meczu Craxa-Szczakowianka to poczekajmy do 25
Jeśli by Bóg oddał nam sprawiedliwość to my byśmy chcieli I mecz z LEGIĄ a nie z wami mamy sprawę do załatwienia w Warszawie.
Sory za literówkę nie zauważyłem
Wiadomość zmieniona (20-06-04 15:38)
kto to jest Bug??
może Listkiewicz??
Bo nam kibicuje BÓG!!
;)
Mistrz Polski na inaugurację gra z beniaminkiem na boisku tego drugiego.Wisła zagra w Lubinie , Szczecinie albo DERBY. Ale najprawdopodobniej ten dzień prawdy będzie we wrześniu (po wakacjach i urlopach)
TYLKO WISŁA
he he - to by było normalne, ale znając PZPN, to wymyślą mecz w środę w połowie sierpnia , całe szczęście że światła mają być :-)
As napisał(a):
> Napewno mistrz Polski gra 1-szy mecz z mistrzem 2-giej ligi na
> boisku beniaminka, taka jest reguła, pozatym jednym przypadkiem
> pozostałe mecze terminarza są chyba losowane.
>
no nie wiem, jak to z tą regułą jest. w tym sezonie fakt - tak się zaczęło. ale sezon wcześniej Legia grała z Groclinem, a nie z Lechem...
jednak mam nadzieję, że derby nie będą na początku sezonu, bo pierwsze 2, 3 kolejki opuszczę :-(((
100% z nami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)