Witam wszytkich pasiastych bracholi nazywam się Szymon i mieszakm ok 160 km od Krakowa tutaj poprzez zaklejanie wlepami pasów innych wlep, chodzenie w gadżetach klubowych oraz opowieści innym że takich kibiców(kibicek:), takiego dopingu i atmosfery jak jest na stadionie Craxy nie mam nigdzie!!! propaguje ten piękny biało-czarwony klub z tradycjami. Ale żeby było to możliwe musze zaoparywać się we wlepy itd na stadionie podczas meczów... Tak też było i tym razem w mega meczu z Polkowicami...było nas ok 12 tyś !!! tylko pasiaki( nie licze tych 2 z Polkowic czy gnojic) Wśród tych 12 tyś okazał się że są tacy,, którzy nawet pasiastemu bracholowi który stara się obalać mity krążące 160km od Cracova o potędzę śmieci z drugiej strony błoń,,są w stanie kuraść plecak z dokumentami i innymi cennymi rzeczami które trzeba zabrać jak jedzie się taki kawał drogi na mecz Pasów...
Prosze was jeżeli jesteście prawdziwimi kibicami pasów i potraficie docenić to co staram się robić to niepozostawice togo co tutaj napisałem bez odzweu.....
Do tego który to zrobił i ukradł to prosze chociaż o przysłanie dokumentów( była tym dokumenty moje i mojego pasiastego brachola).
-
-
APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!!!!!!
To kur...wo.
żenada:(.
to ja na pocieszenie i jakiegos typu zrownowazenie powiem ze ja wczoraj mialem wrecz odwrotna sytuacje - zostawilem otwarty plecak (z ktorego praktycznie wystawal portfel) na bialych krzeslach gdy rozkladalismy oprawe, przypomnialem sobie o nim dopiero jak sie ludzi nazlazili, ale na szczescie nikt sie nim nie zainteresowal choc wokol krecilo sie naprawde sporo ludzi.
no ale jak widac sa ludzie i ludziska, tych drugich by wypadalo wystrzelac po pyskach.
Wstyd :-(--szkoda że tak sie dzieje;/
Szymon wszystko się zgadza...tylko mieszkasz ok. 80 a nie 160 km od Krakowa druhu...
pozdrowienia dla Ciebie i mam nadzieję że mojej kurtki w drodze powrotnej nie postradales...
No to k-wa kicha. Ciekawe co za palant ukradł ten plecak??!! Niech mu to bokiem wyjdzie.
Nic tylko : "GUMA I CIASNE DRZWI !!!! "
skur...synstwo(sory ale nie moge)!!!!!
ehh
ubeckie metody
SZYMON bracie lacze sie z toba:))):
mi wczoraj za..bali nowe "PASY" które kupilem przed meczem
jeszcze na poczatku II polowy mialem
polozylem pod lawke i
pod koniec meczu zginely
pier..leni zlodzieje
MAMY JEDEN CEL - C R A C O V I A !
bez komentarza
mysle ze jak wejda tu ci co to zrobili na pewno Ci to odesla!! pozrowienia dla Szymka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)