Gratulacje z okazji prawie pewnego awansu z Krosna! Tutaj Pasy również mają swoich kibiców, myślałem co prawda, że jestem jedyny ale dzisiaj zauważyłem na mieście pasiastą wlepkę więc chyba jest nas więcej :-)
Życzę wszystkim sukcesów Cracovii w I lidze!
-
-
GRATULACJE DLA CRACOVII!!!!!!!!!!!
Gratki z Poznania :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Widzimy sie w I Lidze
Gratulacje dla Pasiastych braci z Kałuży od Sandecji Nowy Sącz !!!
Lexal teraz już nie ma Spatifub ale pamietam jak był i wisiało tam kilka malowideł z postaciami piłakrzy CRACOVII ,zawsze sie tam miło piwkowało.
Piękny temat,a życzliwość tych nielicznych tu kibiców Wisły jest czymś niesamowitym...AS pozdro dla Ciebie! Jestem za taka rywalizacja,kto gdzie pojedzie w wiekszej liczbie,jak będzie z frekwencją...Niech to będzie zdrowa rywalizacja a nie mordowanie itp. Jeśli mamy zostać w 1 lidze na dłużej to chyba nie będziemy sie napier**** na każdych derbach bo prędzej czy później nie zostanie kibiców i frekwencja w obu przypadkach będzie wynosiła 0 (słownie zero)...Dziękujemy za gratulacje.POZDRAWIAM!
Marcin te wlepki to niestety ale nie fani Cracovii z Krosna ,lecz Czarni Jasło wieszali.Ale pozdrawiam i zycze wytrfałosci w kibicowaniu Pasom.
Gratulacje z Warszawy!!!!
Bylo super, dzieki za goscine :).
As, reanimate, marxx oraz wszyscy pozostali normalni Wiślaccy Kibice w tym temacie: Jestem szczerze zbudowany gratulacjami i Waszymi wpisami.
Znam kilku Wiślaków, są to moi koledzy (i koleżanki, oczywiście ;)) ze studiów, z pracy, ze wspólnych znajomości i mimo że się często przekomarzamy to zawsze odbywa się to w sympatycznej atmosferze, "przynależność" klubowa nie przeszkadza nam się spotykać i nieraz świetnie się bawić. Myslę że wiele osób ma takich znajomych, począwszy od rodziny, a skończywszy na np. profesorach na uczelni.
Jednak rzadko zdarzało aby na tym forum padały słowa z obu stron bez obelg i wyzwisk.
To miłe i budujące.
Mecz super, doping super, atmosfera super, pogoda super no i, co najwazniejsze, wynik SUPER.
Gratuluje i pozdrawia kibic Polonii W-wa.
wiesz Lato -biorąc pod uwagę miejsce w którym była ta wlepka to muszę przyznać, że fani Czarnych raczej w Krośnie do odważnych nienależą :-)
a jeśli chodzi o moją wytrwałość to chodziłem na Pasy w czasie studiów na 3 potem 2 i znów 3 ligę więc chyba nie jest ze mną tak źle biorąc pod uwagę że teraz specjalnie na meczyk się fatyguję :-)
pozdrawiam
Gratulacje :)
Ciesze sie razem z Wami.
Cracovia & Sandecja
odebrało mi mowę jak sobie poczytałem wpisy kilku wiślaków w tym temacie ...
SZACUNEK !!!
tylko tyle mam do powiedzenia ...
Ja za pierwszym razem mialem łzy w oczach...Wstyd sie przyznac ale tak bylo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)