Szczere gratulacje od kibica Wisły Kraków.
Należało się wam i klubowi.
Powodzenia w 1 lidze.
-
-
GRATULACJE DLA CRACOVII!!!!!!!!!!!
Gratulacje I ligi po latach oczekiwania nalezy wam sie , zapraszamy do Zabrza ;)
Bianconero - Ty u Was na forum jestes jako UNICO? czy tylko jedgo grafike masz w podpisie?
Wy Wiślaki nie pucujcie się tak bo bedziecie jeszcze na nas klnąć jak mistrza zdobędziemy
p.s szczerze mówiąc nie zdziwiłbym się ... weshlismy do II ligi i mielismy byc średnaikiem a tu prosze awans ... moze chociaz puchary :>
Dzieki:).
Wspaniały wynik!!! Gratulacje ze Świdnika. Długo będziemy wspominali kwietniowy sparing z Wami, jak sie okazuje już praktycznie beniaminkiem I ligi. Kiedyś całą Polske elektryzowały derby Łodzi, mam nadzieję że obecnie klasykiem staną się derby Krakowa.
Cracovia Pasy a Pasy do ekstraklasy !!!
PS. Pozdrowienia dla Fikusa, takich dwóch, fenixa, Bladego Niko i Roberta
Wiadomość zmieniona (20-06-04 00:29)
Wielgachne gratulacje z Filadelfii!
Nareszcie dojdzie do Wielkich Derbów Krakowa. Czekam wiec na zwyciestw juz w gronie pierszoligowców!!
GKS Tychy & Cracovia
No no 20 lat czekania, ale cierpliwośc się opłaciła. Byliście juz nad przepaścią, już jedną norgą za krawędzią, uratowała was grupka zapeleńców.
3 lata temu nikomu się nie sniła pierwsza liga i derby z nami, teraz wypada pogratulować determinacji osobom które w najcięższych chwilach nie opuściły swojego klubu i osobom które dołozyły wszelkich starań aby Cracovia wyglądała tak jak obecnie wyglada.
Gratuluje awansu do 1-szej ligi.
Miło was będzie ograć w derbach.
Ciekawe jak wypadnie nasza rywalizacja w kwestii wyjazdów, kto będzie lepiej jeździł, kto będzie lepiej organizował wyjazdy u kogo bedzie wyższa frekwencja. Na odpowiedzieci na te i inne pytania czekam z niecierpliwością.
szacunek za ten post AS... wielkie dzieki:)
Gratulacje za awans( prawie pewny) od kibica Górnika Zabrze!!
20 lat to kawał czasu...miałem 7 lat jak spadaliście teraz mam 27..
Czekam z niecierpliwością na mecz Górnik:Cracovia..
myśle że dużo wniesiecie do ekstraklasy...należał wam sie awans..
Teraz czekam jeszcze na Ruch bo derby Śląska też muszą być w I lidze..
Ja rowniez przesylam gratulacje z Kalifornii, bo nie wydaje mi sie mozliwe aby cos sie stalo. Gratulacje dla pilkarzy, szkoleniowcow, dzialaczy i wszystkich wiernych kibicow chodzacych i jezdzacych na mecze, oraz takich jak teraz ja, przezywajacych w innych krajach.
To byl moj najdluzszy okres oczekiwania na powrot do I ligi. Czekalem kiedys juz 12 lat, od 1970 do 1982. Pamietam wtedy lzy w oczach wielu "twardych ludzi", dziennikarzy, dzialaczy, bylych zawodnikow, itd. Grzesiek Nowak z Tempa, wtedy szef dzialu pilki noznej tej gazety ryczal jak przyslowiowy bobr i nie byl w stanie wracac do domu samochodem:)) Wieczorem po tym decydujacym meczu z Gwardia Szczytno (na ktorym zreszta prowadzilem spikerke i dalem drugi mikrofon Olkowi Kobylinskiemu "Makino"; urzadzilismy razem cos na ksztalt radosnej fety na stadionie) spotkalismy sie wlasnie z Makino i paroma ludzmi z Klubu w SPATIF-ie z aktorami. Tam byl radosci ciag dalszy, przypinalem m.in. Edwardowi Lubaszence odznake Cracovii mianujac go na naszego kibica:)), itp. I pozniej oficjalny juz bankiet z zawodnikami przy super zastawionych stolach mimo ciezkich przeciez czasow...
Teraz jestem pewien, ze tak dlugi okres poza I liga juz sie nie powtorzy. Perspektywy sa o wiele bardziej optymistyczne niz po tamtym awansie. Na pewno juz wkrotce Cracovia zagra w Pucharze UEFA, a za jakis czas, kto wie, czy nie bedzie walczyc o mistrzostwo Polski.
Gratulacje, gratulacje i najlepsze zyczenia!!!
Gratki dla was ziomkowie.
Extraliga w hokeja, Extraklasa w piłke pieknie. Dzieki za wczoraj bo było ekstra, do tej pory mnie łeb boli i do zobaczenia na hokeju
GKS TYCHY & CRACOVIA
Gratulacje z Warszawy :D Bylo super, a niedlugo fotorelacja na polonia.civ.pl :)
dziekujemy..
ja rowniez gratuluje Nam Wszystkim :)
hip hip hura
mam tylko nadzieję że wkręcę się jakoś na derby, na ostatnich byłem i na wisle i na Cracovii, wtedy było extra a co bedzie teraz...
Gratulacje!
Tovia&Pasy
BRAWO CRACOVIA!!!! GRATULACJE ZA AWANS ;) !!! TO ZA PARĘ MIECHÓW WIDZIMY SIĘ W WARSZAWIE :D
POZDRAWIAM POLONIA WARSZAWA
Gratuluję! Nie przesądzał bym jeszcze sprawy awansu, bo zostało jeszcze 90 minut, ale szczerze nie wierzę, że Polkowice odrobią straty. Chyba, że zadziała Magia PZPNowska... Jako kibic Wisły tym bardziej raduję się, że mamy dwa klasowe, najstarsze, najlepsze kluby w Polsce. Wisła usadowiła się już nawet wygodnie w Europie, ale i na Cracovie przyjdzie pora. Mam tylko nadzieję, że z Waszym awansem sportowym pójdzie również awans kulturowy. Głośne NIE dla chamów, morderców, debili!!! Kraków teraz jest piłkarską stolicą Polski i niech taka pozostanie!
P.S
Macie syndrom mniejszości czy co??!! Dajcie spokój z tymi "Psami" i tego typu pierdołami.
Pozdrawiam Wszystkich normalnych kibiców Cracovii!
Mam wśród Was wielu serdecznych przyjaciół.
Wiadomość zmieniona (20-06-04 12:09)
Chociaż serce mam wiślackie, cieszę z waszego awansu. Gratulacje dla wszystkich piłkarzy i działaczy, ale największe dla was, kibiców. To narawde godne podziwu, że w ciągu kilku lat grupa zapaleńców, podniosła klub z dna i osiągneliscie extraklase. Wielki SZACUNEK. Już nie moge doczekac sie wielkich derbów KRAKOWA. Choć w tym roku niestety chyba ani was nie wpuszczą do nas, ani nas do was. Cóż takie mamy stadioniki jakie mamy.
Jeszce raz rzycze sukcesów w I lidze. Macie szanse na drugie miejsce, bo mistrzostwo zarezerwowane jest dla Wilekiej Białej Gwiazdy.
Gratuluje! i mam nadzieje ze już w nadchodzącym sezonie bedziecie walczyć o europejskie puchary!
4:0 dla Cracovi to niemal przesądzony awans do I ligi.
Najszczersze pozdrowienia z KIELC.
CRACOVIA PASY.
Z KORONĄ DO EKSTRAKLASY !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)