Z okazji AWANSU!!! bo rewanz to juz raczej formalnosc dla wszystkich zawodnikow,działaczy,kibiców i sympatykow Cracovii wielkie gratulacje przesyłaja fanatycy CZARNYCH JASŁO.
-
-
GRATULACJE DLA CRACOVII!!!!!!!!!!!
Za tydzien jeszcze formalnosc w Polkowicach i Ekstraklasa Wasza :)))
Gratuluje wygranej.W Polkowicach bedziemy z Wami !!!
Lech Poznan.
jak nie lubie waszego klubu to muszę pogratulować drużyny którą zbudował Wojciech Stawowy.
Szkoda że sektor gości mamy na Wiśle tylko na 500 osób.
A jak we wrześniu ruszy budowa "south side" na Reymonta to przez jakiś rok nie będzie trybunki "gaste fans" !!!
Chodz za wami nie przepadam to ciesze sie, ze znow jestescie w I lidze :)
P.S Wisła- Cracovia 4-0 Cracovia-Wisła 0-2 Wisła Pany!! ;)
:D
Dzis jest wielki dzien !!!
Nasz dzien, bo [b]CRACOVIA TO MY!!![/b]
sorry ale pozwole sobie zrobic z tego temat zbiorczy ponieważ Gratulacji przybywa i przybywa ;-)
Hej HEj Cracovia!!
pietrucha - macie klatke a nie sektor tak dla jasności ...
pietrucha oświeciłeś mnie w tym momencie ! Ale niestety negatywnie :(
Wy bedziecie miec budowe na stadionie i my nie mamy szans tam wejść !
No mam nadzieję że przeznaczą Wam cały sektor A na derby. Fajnie by było gdyby nas wpuszczono na Kałuży ze 3 tysiące. Ale to tylko pobożne życzenia...
Składam najszczersze gratulacji, dla pewniaka ( po pierwszym meczu ) do awansu.
Gratuluję ładnych bramet, dobrego wyniku i prawie już pewnego powrotu do Ekstraklasy
KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE ! ! !
Pozdro i szacunek ! ! ! !
Gratulacje !!!!!!!!! dla żon które to wytrzymują - moja ledwie - " ciągle ostatnio przy meczach pijesz i to za dużo / niestety muszę to potwiedzić / "
Slash,watpie zeby w ogole Was wpuscili,biorac pod uwage jak wyglada nasza klatka...
Nas tez mysle ze wiecej niz 500 nie wpuszcza.
Po prostu w Krakowie nie ma stadionu do rozgrywania derbow...
Właśnie mówię że to tylko pobożne życzenia... Nie mogliście awansować w przyszłym roku??? :>
Slash. smieszne, bardzo śmieszne...
ja sie dwa lata temu o litra założyłem....
:-DDDDDD
1. gratuluję już prawie pewnego awansu. Niech wam będzie, należał się wam.
2. co do derbów: ja wiem, ja wiem! Trza będzie rozegrać derby na Hutniku [img]http://wisla.superhost.pl/forum/images/smiles/icon_wink.gif[/img]
Lato pozdrawiam.
P.S. Co robiłeś w niedziele w Wieliczce?
Bez ironii mowiac,to miejsce rozgrywania derbow to powazny problem,gdyz na obu stadionach nawet minimalnego bezpieczenstwa zagwarantowac nie mozna.
Dziekujemy za gratulacje;)
Derby na Śląskim!!! :-) :-) :-) to i "zgody" wszystkie sie pomieszczą:-)
Gratulacje z Gdyni. Rewanż jest już tylko formalnością!!!!
Derby na Śląskim - zobaczymy kogo będzie więcej .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)