Ale i pare swietnie trafionych.
-
-
Jacek Wiśniewski w Pasach?
widze ze szampanik uderza do glowy.. nasza druzyna potrzebuje wzmocnien jak kon owsa :) chyba ze chcemy grzac dol tabeli w 1 lidze, 2 obroncow przyjdzie do nas jak nic i beda to na 99% boczni obroncy i dobrze Basterek pogra wreszcie w pomocy, chyba jedynie sezon transferowy nie dotknie pomocy albo beda to niewielkie zmiany, troche pokory
na stronie szczakowianki, już bodajże w środę ktoś napisał że w Wiśniewski podpisał z nami 3 letni kontrakt.
short,watpie zeby Basterek pogral w 2'giej linii,bo pomocnikow mamy pod dostatkiem,a mysle ze lewa bedzie dla Pavki zarezerwowana...
tyle ze Pawka jeszcze nie zlapal formy, nie ma sie co oszukiwac
Ale kto wie,moze do rozpoczecia nowego sezonu ligowego zlapie,kto wie?
Ja na to goraco licze.
Ten koleś jest totalnie poj.....ny.
Widziałem co wyrabiał w szatni po meczu z Cracovią w Jaworznie.
Gość jest alkoholikiem z dużą i długą praktyką.
Jeśli Misior go kupi to Cracovia wyjdzie na tym transferze gorzej niż Wisła na Sypniewskim.
Jacek Wiśniewski to kret.
Bardzo by się nam przydał bo jak Kazia brakuje to obrone mamy dziurawą ,a to czy jest pijakiem czy nie kogo to obchodzi ,obrońcą jest bardzo dobrym
ja tesh bym go nie chciał w Pasach ... nie wyobrażam sobie tego gościa w koszulce w Pasy ... tak samo jakis Rocki poco ? kogoś konkretnego a nie gości którzy nic nie wniosą do drużyny to byłby taki trabsfer jak transfer Kolasy ...
Niestety boki obrony mamy słabe. Potrzebujemy na tych pozycjach wzmocnień. Jacek Wiśniewski jest bardzo dobrym piłkarzem i jeśli nie przyjdzie do nas pożytek z niego będą mieli inni. Ja chętnie widziałbym go u nas na prawej obronie. Jeżeli on się wam nie podoba to wskażcie lepszych, niepijących, młodszych i nie sprzedawczyków. Już transfer Stanisława Wróbla pokazał, jak trudno jest ściągnąć naprawde dobrego piłkarza, nawet jak przychodzi prosto z I ligi.
Puknijcie się w czoło wielcy malkontenci.Co by nie pisać o Wiśniewskim to przede wszystkim świetny obrońca.Kazek na stoperze ile może pograć na dobrym poziomie ?.Moim zdaniem góra rok.Trener Stawowy udowodnił nie raz że doskonale sobie daje radę z trudnymi przypadkami.Ilu z nas balo się Drumlaka?.Przyznaję że sam mialem duże wątpliwości czy warto go brać ,bo konfliktowy i drogi itp.Bardzo się pomylilem i się z tego cieszę.Drumlak gra z meczu na mecz lepiej -wczoraj jego podania na 1-0 i 2-0 to było mistrzostwo swiata.Mam nadzieję że raz na zawsze przekonają się malkontenci do trenera Stawowego BO TO JEST ŚWIETNY TRENER I MOŻEMY SIĘ CIESZYĆ ZE U NAS PRACUJE.
Wiśniewski trafi do Szczecina. Wybierze klub z normalnym prezesem i właścicielem a nie jakimś furiatem co bezpodstawnie podskakuje do sędziego !
To jeśli ptak jest dobrym i normalnym właścicielem i pisałeś to na trzeżwo udaj sie chłopaczyno do psychiatry .
Pogoń kupuje Sypniewskiego bo pasuje charakterologicznie i mentalnie do Ptaka i Baniaka.
p.s.Pogoń_Fan szprotko jedna czemy rozmawiasz z nożownikami odpird....l się od nas
Hm...Jacek Wisniewski moze i jest bardzo dobrym obronca,sam tak twierdze,ale nie przy naszym systemie gry.Wyobrazcie go sobie pedzacego do koncowej linii boiska i centra i powrot...:-)))2-3 takie przebiezki i Wisnia ledwo zyje. Ja myslalem nad Wawrzyczkiem,ale z nim by byl ten sam problem - duzy,malo zwrotny - wycieczki na polowe przeciwnika byly dlan mordega;/.Jesli natomiast Staw widzialby jednego lub drugiego na srodku,w zastepstwie dla Kazka to jak najbardziej,ale niezapominajmy,ze mamy w obwodzie Roberta Kolase,ktory nie gral za nic w extraklasie.
ja slyszalem ze beda obaj
a jak jest pijok to tylko korzyść:-)))
Kurde sami abstynenci się znaleźli !!!
hehehehe :)
W dzisiejszej krakowskiej jest wywiad z prof. Filipiakiem i jest tam napisane ze Wiśnia jest juz w CRACOVII a Wawrzyczek jest blisko a jezeli chodzi o Rockiego to musi prof. pogadac z Stawowym. No to mamy bandyte w swoim skladzie hehe
Po co skreślacie gościa na dzień dobry. Drugi numer z alkoholem i wyleci jak "Zioło" po pamiętnej imprezie na obozie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)