Podobno obrońca Szczakowianki Jacek Wiśniewski podpisał już umowę z Cracovią.
Ps.Info nie 100%, poczekajmy:).
Wiadomość zmieniona (19-06-04 10:17)
-
-
Jacek Wiśniewski w Pasach?
blagam tylko nie to!! TO jakas bajka??Jeszcze nam sprzedawczykow potrzeba
ciekawy nabytek....Pamietam co robil z Naszymi w Jaworznie....koles jest naprawde dobry..... mam nadzieje ze bedzie gral na swojej pozycji czyli prawego obroncy.....
Wiadomość zmieniona (19-06-04 10:16)
Wisniewski ma przejść do PIERWSZOLIGOWEJ POGONI SZCZECIN a nie do drugoligowej Cracovii. Jest juz po slowie i powoli bedzie sie szykowal do zmianymiejsca zamieszkania z Jaworzna na Szczecin. A poza tym nie podniecajcie sie bo ... nie dla psa kielbasa ;-)
Niech do was idzie sledzie!Jedzie od niego kryminalem na kilometr.CO zrobil z kompala w gorniku to przechodzi ludzkie pojecie!!
fiore - masz racje, wtedy zachowal sie nieodpowiednio, ale obronca z niego doskonaly. i jak przejdzie do nas to wam bedzie conajwyzej skakal gul :-)
pozyjemy zobaczymy:-)
"blagam tylko nie to!! TO jakas bajka??Jeszcze nam sprzedawczykow potrzeba" ..... Fiore .... nie liczy sie jakie mieli piłkarze początki.... niektórzy z naszych piłkarzy sa nawet wycowankami Psiarni... np Paweł Nowak , wprawdzie Kaziu Węgrzyn nie wychowanek ale grał w psiarni, ale teraz jest u nas jest prze nas uwielbiany tak jak reszta piłkarzm, bo po pewnym czasie zapominamy jakiego jest klubu ważne że jest u nas, gra i dzięk nie mu nie tracimy , ale zdobwamy bramki !!!!
KOVCIO16: ten typ robil przekrety jeszcze rok temu, nie sadze zeby w jego psychice cos przez ten krotki okres czasu sie zmienilo
Wiśnia jest w Cracovii, pamiętam go z meczu na jesieni. nasi odbijali się od niego jak od ściany. Nie przegrał pojedynku. Dobre wzmocnienie.
a to jeszcze nie koniec.
POGON_SZCZECIN_FAN: zdaje sie, ze przed biezacym sezonem podobnie pewni byliscie pozyskania Kazia Wegrzyna... i co...? Cos sie ryplo :D Kielbasa na pewno nie dla psa, ale dla sledzia, czy ptaka chyba tym bardziej nie ;-)
ja bym chciał Mordziatego u nas :)
Owszem,Jacek mordke ma cudna;) ale gra niezle.
Tylko zasmucajaco czesto lapie zolte i czerwone...
Ja Cię!!! Wiśniewski w Krakowie?
Mam nadzieję że się przeprowadzi z żoną i Xawierkiem :-)
Elwood browar dla Ciebie :}
Wiśniewski - koleś wkłada głowę tam gdzie inni boją się włożyć nogę. Dobre wzmocnienie Pasów.
Ja pozostaje przy swoim
Je*ać go!
Wisniewskiemu mowie stanowcze NIE !!! niepotrzebni nam pilkarze ktorzy nic nie wnoszą do druzyny,podstarzałe,przepite sprzedajne łajzy...bo co nam jakis Rocki,Wisniewski,Kolasa,Wrobel,M.Zając???Oni juz grac lepiej nie bedą a wszystko co mieli do zaoferowania juz dawno pokazali.I bylo tego niewiele...
Crax a kto sprawił że Nowak nie pograł sobie w Jaworznie. Własnie Wisniewski. Jak trener go bedzie chciał to go wezmie, pod warunkeim że ten też bedzie chciał przyjśc.
Oczywiscie ze wszystko zalezy od trenera i jego koncepcji...Chociaz pare niewypalów niestety za Wojtka bylo...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)