Na meczu z Polkowicami "zadebiutują" 2 nowe szaliki!!
1. Bóg wybacza Cracovia nigdy - szalik z konkursu
2. Dziękuję ci Tato że jestem pasiakiem
Zapraszamy !!!
-
-
Nowe szaliki
spox juz dosc dlugo czekamy na szaliki wreszcie bedzie cos nowego:P:P:P
Marketing- dajcie fotkę szali!
fotka zaraz bedzie - łejt a sekent
[img]http://mitglied.lycos.de/opravcy/inne/szal1.jpg[/img]
[img]http://mitglied.lycos.de/opravcy/inne/szal2.jpg[/img]
I moje 3 grosze - o ile projekt Konkursowy calkiem fajny to ten drugi przypomina mi... klubowe vlepki ;/
DZIĘKUJĘ CI TATO, ŻE JESTEM PASIAKIEM - hasło ekstra, o wiele gorzej z projektem, ale to juz lepsze niż Craxa na maxa:).
Za to projekt BÓG WYBACZA CRACOVIA NIGDY mi się podoba:).
Wiadomość zmieniona (18-06-04 12:04)
super szale jakie ceny ?:)25 ?:) kupuje oba :D
NO ciekaw jestem mutacji szalika pierwszego, bo gdyby miał być taki jak na projekcie , to musiałby mieć użytch 6 kolorów nici, a to chyba niewykonalne jest. Zobaczymy.
Ten drugi szal jest naprawde fajny!! Pierwszy ma fajne hasło ale graficznie jest słabo wykonany
Najlepsze są "Krvinki" prosimy o kolejną dostawę jak najszybciej się
da!!!!!!
Przerobiłem nimi kilku małolatów na Pasiaków.
Tymi projektami- aczkolwiek moim zdaniem dobre są - niestety trudniej będzie...
Dziękuję Ci tato ... to na szalik extra tekst
ale to wykonanie ....
żenada
zamiast iść do przodu to się cofamy ....
"Bog wybacza , Cracovia nigdy" ten szalik jest rewelacyjny!!!
Racja. Szata graficzna szalika "DZIĘKUJE CI TATO......." nie jest zbyt ciekawa, ale za to drugi " Bóg wybacza ......" jest O.K.
"Dziękuję Ci tato....."
DLA PRZYPOMNIENIA: 23 czerwiec to "DZIEŃ OJCA"
to może być miły prezent od pasiastego dziecka dla pasiastego taty!
W związku z tym moja sugestia, by był od jutra począwszy do środy w jakiejś PROMCYJNEJ CENIE, tak by niezarabiające dzieci mogły go kupić
A mi się podoba ,,DZIĘKUJE CI TATO....." - jest taki w stylu retro, jak kiedyś były.
Obydwa szale mi sie podobaja, tylko zeby byly obustronne bo jedno stronne sa do bani :/ naprzyklad krvinki byly by najlepszym szalem ale gdyby byly dwostronne.
mi sie wszystkie podobaja jak sa dwu stronne! bo faktycznie jedno stronne sa lipne!
Po drodze wpadlem na oględziny.
Oba szaliki są 2-stronne (czyli mniej dokladne).
Jak na tą technikę to szalik "czarny" wyszedł bardzo dobrze:-)
Projekt pierwszy dobrze. Autentycznie dobrze aczkolwiek teraz widać ,że warto było dać jeden biały pasek więcej u góry. Większa "pasiastość" całości by się pojawiła;-)
Jest dostępny jeszcze bardzo ładny szal "Właściwa Strona Błoń" i kilka co mniejsze wrażenie na mnie wywarły.
W sumie oferta bogata ale ...zdecydowanie brakuje najlepszego modelu czyli "Krvinek";-)))))
Wniosek: Krvinki do produkcji as soon as possible!
Wiadomość zmieniona (18-06-04 16:26)
moim zdaniem oby dwa h..owe... hasła oczywiscie dobre sa..ale wykonanie.. takie komercyjne szczegolnie bóg wybacza ...
a mi się wydaje ,że własnie starciłem 25? zł ... wezmę ten drugi
dłużej na jakiś fajny szal czekał niebędę bo moge sie niedoczekać.....
zresztą musze go obaczyć live
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)