Przegląd Sportowy/MS/18 czerwca 2004 09:16
Z Groclinu do Cracovii?
Podczas gdy piłkarze Cracovii przygotowują się do barażowego spotkania z Górnikiem Polkowice (sobota, 15:30), działacze poszukują wzmocnień na następny sezon – czytamy w „Przeglądzie Sportowym”.
Cracovia zainteresowana jest m.in. pozyskaniem piłkarza Groclinu Piotra Rockiego. Właśnie w tej sprawie będą dzisiaj prowadzone rozmowy z Groclinem. Jak dowiedzieli się dziennikarze „PS”, Rocki przeniesie się pod Wawel, jeśli klub z Grodziska zrezygnuje z kwoty odstępnego.
-
-
Piotr Rocki w Cracovii ??
Ja bym te doniesiania wszystkie z dystansem traktował. W ciągu ostatniego miesiąca prasa juz tyle wzmocnień nam "nagrała";-)
Ze Szczakowianki chyba z 5-ciu , Z Bełchatowa ze 3-ch był jeszcze Sosin
teraz Rocki.
Wiadomo ,że mamy drużynę więc WS będzie ją wzmacniał a nie przebudowywał. Pewnie 2-3 transfery a 18-tka meczowa raczej zostanie w całości.
moje pytanie jest inne ;;po co nam Rocki ?Jako 13 pomocnik ?
A po to, że to niezły zawodnik i zwisle wiele krwi napsuł!!!
Bylo by zajebisc miec Rockiego w CRACOVI jestem za!!!!!!!!!!!!!!
Wydaje mi sie ze te wszystkie wzmocnienia sa uzaleznione od ewentualnego awansu....Musimy jescze troche poczekac....
mnie się wydaje podobnie... dlatego poczekajmy do awansu...
Jasne że trzeba poczekać, ale Rocki? Przecież on w tym sezonie wchodził na zmiany pod koniec meczu, prawie nie grał. Poza tym ma 30 lat. Z GTSem wchodził w obu meczach pod koniec (w Krakowie wszedł chyba przy remisie, a potem stracili bramkę) :(
ja tam najbardziej bym chciał żeby do Nas przyszli pawlusiński i chmiest!!! z chmiestem będzie problem bo ma jeszcze przez rok ważny kontrakt! a z rockim to bym sobie dał spokój! stary już jest! mało gra! jakie to będzie wzmocnienie??? raczej uzupełnienie składu :)
Rocki w ramach działań marketingowych.
Będzie głównym doradcą druzyny w ramach tzw "cieszynek: :-)
Widocznie szefowie klubu wraz ze sztabem szkoleniowym widza go w swoim skladzie:/
Ja osobiscie wolalbym kogos innego...
Moze... Reiss ?
Wydaje mi sie najlepszym zawodnikiem na pozycji napastnika...
Wiadomość zmieniona (18-06-04 18:49)
Profesor jeszcze we czwartek nic nie mówił o Rockim. Padły natomiast dwa nazwiska: Marcina Chmiesta i Dariusza Pawlusińskiego.
Dwoch Napastnikow. i dwoch skrajnych obroncow.. to jest max co nam trzeba :)
Kid:Reiss jest bezcenny..............
..............
.............
............
...........
..........
szkodaaaa :-(((((((((((((((((((
Nie wiem czy wiecie ale Piotr Rocki nie zbłaźni się i nie przejdzie do Was. Ma on zasilić 4 - ligowego Osadnika Myślibórz ( wg gazety wyborczej )
Zblaznil to by sie jakby przeszedl do pogoni !!!POGON SLEDZIE SYFEM JEDZIE!!!!
Rocki to wartościowy piłkarz ale to jest pomocnik a ich mamy pod dostatkiem i radzą sobie w środku pola bardzo dobrze... Nam bardzo potrzebni są skrzydłowi obrońcy i napastnik....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)