A ja jako stary prowokator pozdrawiam z drugiej strony błoń, życzę wygranej z Polkowicami i do zobaczenia na Świętej Wojnie w I lidze!!!!
ps
cudownie, że w I lidze będą znowu dwie drużyny z Krakowa!!! (jestem pewien, że ogracie Polkowice)
-
-
Gratulacje
dzięki
jeszcze tylko Hutnik i Garbarnia do I ligi i bawimy się!
Może wróci stare. Wisła, Cracovia, Garbarnia, Wawel, Podgórze, Jutrzenka...
Opel fajnie że sie cieszysz, ale po co zakładać 2 tematy o tym samym ??
Dokładnie :-)
załozył dwa aby upewnic nas o szczerych intencjach
W kazdym badz razie Dzieki - mysle ze po kazdej stronie błoń są rozsądni kibice.
Nasze wspólne bytowanie na ziemi krakowskiej doczekało sie juz pewnie nie jednej pracy doktorskiej o swietych wojnach.Jestem za wspólnymi derbami - ale bez noży walk tylko kibicowanie i odpowiednia oprawa.
Chodz powiem szczerze ze nie raz zastanawiam sie czego jest we mnie wiecej miłości do Pasów czy tez nienawiści do Wisły.
Kocham Pasy !!!!!! i duzo wody upłynie w rzece ze sasiadka za Błoń bedzie mi obojetna.Nie ważne też kto jest winny takiego stanu rzeczy bo wina leży dokładnie na środku -w tym wypadku na środku Błoń
Wiadomość zmieniona (14-06-04 22:04)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)