jak w temacie od srody od godz 16 do soboty do godz 13 (os.Zielone 22) bielty w cenie 7,12,17 karnetowcy za free
-
-
Bilety na Polkowice od środy w Kokosance
Mam nadzieję, że nie tylko tam.....:)
To trzeba ruszyć zakupić:))
A czy 7,12,17 i karnety za free - to info pewne ?
pewne ,, żródło poinformowało''
radar co to za kobitki w twojej sygnaturce??:>:>
bileciki juz są w sprzedazy PAMIETAJCIE od 11 do 23 i w sobotę od 11 do 13 .............
Ja juz mam :)
Na Wielickiej też już można kupic.
w jakich godz. można kupić bilety na Wielickiej???
Najpierw się patrzy na newsy:) na głównej, a później pyta:): 10-20!!!
sorry wodzu, nie denerwuj się...wygramy!
i dzięki za wiadomość
Acha dzisiaj patrzę, a tu na Wielickiej tata z synem idą pewno kupić bilet. Nie byłoby w tym nic dziwnego w tym, tylko że ten mały grubasek chyba miał na sobie koszulkę Wisły... raczej dobrze rozpoznałem, bo rzadko taką koszulkę widuję:), więc wzrok przyciąga:).
a moze szedl bo byl jakis mecz trampkarzy ?
Było kilkunastu trampkarzy i chyba czekali na trening, no może. Ale jak on szedł w koszulce Wisły na trening Pasów to chyba raczej niemożliwe:).
Wiadomość zmieniona (16-06-04 17:50)
chodzi mi o to ze moze byl mecz miedzy trampkarzami Cracovii i wisly..
Czy w "Aldze" juz sa?
W Aldze są bo kupowałem popołudniu
byłem własnie na ,, zwiadzie '' w Kokosance bilety ida jak swieże bułeczki więc jak cos nie zostawiajcie zakupu do ostatniej chwili moze nie byc juz jutro !!!!!!!!!
Biletów prawdopodobnie zabraknie, bo ludzie to tu to tam w tramwajach i autobusach rozmawiają o meczu Pasów. Tego nigdy w takim stopniu za mego żywota nie było. "Szturm na ekstraklasę" i 8-1 ze Szczakowianką ma swoją wymowę. Nie wiem jednak jak będzie z przepustowością bram i jak zostanie rozwiązany problem identyfikatorów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)