w mym mniemaniu:
CRACOVIA PONAD WSZYSTKO!!!
-
-
Polonia Warszawa
Zacznijmy od tego że, zgoda z Polonią to nie jest zwykła zgoda.
TO PRZYJAZŃ MIĘDZY KLUBAMI !!! - rzecz rzadko w Polsce spotykana!
... i jeszcze jedno: wielka prośba do wszystkich: to nie jest temat pt" którą ze zgód lubię najbardziej"
... i pamiętajcie, że PRZYJACIÓŁ nie dzieli sie na lepszych i gorszych!
ps
ReSoXyM- a na kontaktach ilu osób opiera się zgoda z Czarnymi J. czy Stalą M. ... o Viktorce nie wspominając?! ;-)))
u mnie po ARCE I LECHU ktore sa dla mnie na rowni, CZARNE KOSZULE sa nastepne, bardzo was lubie i szanuje i mysle ze nasze spotkanie w 1 lidze bedzie ciekawe:)
Od dawien dawna - Cracovia i Polonia, Polonia i Cracovia.
Bardzo lubię Polonię. Cieszę się, że nie spadła! Jest to jedna z niewielu rzeczy (o ile nie jedyna) która lubię z Warszawy.
Wielki szacunek dla kibiców - Nieliczni Ale Fanatyczni!!!
wszystko chyba zalezy od doswiadczen osobistych, ja w Warszawie jeszcze nie bylem - co mam nadzieje sie zmieni, ale dla mnie wszystkie zgody sa rowne, niebardzo wiem jak mialbym zmierzyc czy np bardziej lubie Polonie czy Arke albo Lecha albo Czarnych..
btw gratuluje Czarnym Koszulom utrzymania i mam nadzieje ze sie szybka odrodza
ReSoXyM ...
i czas to zmienić !
Polonia to zajebista ekipa !!!
wielu z was ocenia tą zgodę patrząc przez pryzmat hools ...
moim zdaniem to zbyt wąskie spektrum pojmowania pewnych rzeczy ...
sam fakt , że istnieją i rozwijają się przy tak silnej Legii zasługuje na szacunek ...
a historia Polonii to wypisz wymaluj odzwierciedlanie tak dobrze nam znanych krakowskich stosunków na gruncie warszawskim ...
czyli jeden jedynie słuszny silny resortowy klub ...
dla mnie Polonia to jedna z naszych najwartościowszych zgód ...
pozdrawiam Czarne Koszule !
Są dwa koronne kluby...
nie mogę się doczekać meczu KSC-KSP
Ja również bardzo szanuje Polonie W-wa !!!!
Zawsze byliscie mi blisccy sercu tak jak jest Cracovia i nigdy Was nie brakowało na najważniejszych meczach PASÓW , mam taką nadzieje że i w sobote zameldujecie się na stadionie CRACOVII!!!!
Pozdrowienia dla Czarnych Koszul!!!
Najstarsza zgoda w Polsce: Polonia i Cracovia.
Wszystkich sceptycznych zapraszamy na wielki mecz przyjazni.
Pozdrawiam i zycze powodzenia w wlace z Polkowicami.
Ja osobiscie planowalem pojechac na mecz z polkowicami ale klopoty rodzinne mi nie pozwalaja.Mam nadzieje ze do polkowic dam rade!!!
jedyny warszawaski klub-POLONIA WARSZAWA!!!!
# " Matka tak uczyła mnie, morda nie szklanka nie zbije sie " #
Są dwa koronne kluby !
btw. pamiętam mecz przyjaźni, jeszcze z drugiej ligi, na którym wygrałem oryginalną bluzę czarnych koszul :)
Dla mnie najstarsza i najmocniejsza nasza zgoda. Jak stare dobre małżeństwo ;) Reszta naszych przyjaciół na razie to długie i gorące romanse i przyjaźnie, Polonia jednak jest jak małżeństwo.
dziwne porównanie, ale ja tak to czuję
polonia jest ok!
zgody w polskiej pilce się zmieniają ale jedna jest od zawsze i zawsze będzie:
Cracovia - Polonia
Polonia (oprócz Cracovii) to jedyna drużyna której kibicuje, lubie i przede wszystkim szanuje.
Bałem sie że wpadniemy na czarne koszule w barażach , a tak w przyszłym sezonie najsympatyczniejsze mecze będą właśnie z nimi.
To najważniejsza zgoda dla starszego pokolenia Pasów.
Cracovia z Polonią na zawsze!
ładnie napisał tadek2 cyt... "To najważniejsza zgoda dla starszego pokolenia Pasów." ...
SŁUSZNIE !!!
... i niech żaden małolat nie ośmiela się mierzyć tej zgody według ilości wspólnych zadym itp. ... bo ta przyjazń ma nieco inne i głębsze podłoże!
Skoro niektorzy nas tak bardzo lubia to moglibyscie nas powspierac czsami... przynajmniej kilkoma osobami bo od Was osoba nie byla juz chocho ile czasu a my Was prawie zawsze w miare mozliwosci wspieramy (na barazach pewnie tez bedziemy).
Pisze to tylko w swoim imieniu a nie kibicow KSP.
Pozdro i pojedzcie z tymi Polkowicami :)
lubie polonie za to chocby,ze to prawdziwi warszawiacy,a nie cudzoziemska legia motlochu
Ja Polonie lubię, ale nie bardziej niż pozostałe nasze zgody. Mam wiele szacunku dla nich za to, że byli SĄ (przy tak silnej Legii) i że będą!!! A wiem, że będą bo są niezłomni!!! TAK JAK MY!!!
Mi się zajebiście podoba hasło:
"Polonia Warszawa - ludzkie oblicze stolicy"
nic dodać nic ując...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)