Witam.Chcialbym dowiedziec sie od was co sadzicie o nas-obiektywnie!Z racji tego ze wejdziecie do 1 ligi(bo wejdziecie napewno)bedzie wiecej okazji zeby umocnic nasze stosunki.Ale narazie prosze o wypowiedzi.POZDRO dla prawdziwych
!!!!!!!!!!
-
-
Polonia Warszawa
Szczerze mowiac to ze wszystkich zgod chyba wlasnie Polonie najmniej lubie
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/32_piwko_ksc_ksp.gif[/img]
Mnie imponują i dlatego ich lubię.
Szczerze mówiąc, ze wszystkich zgód najbardziej lubię właśnie Polonię.
Polonia & Cracovia !!!
Polonia jest w moim sercu głęboko z kilku powodów. Bardzo was szanuję ponadto. Polonia i Cracovia to siostry dwie!
Wiadomość zmieniona (14-06-04 13:46)
Bardo Szanuje Polonie za to ze sa w koncu Legła to potega hehe a oni na przekur wszystkim sa :)
po Cracovii najbardziej lubię Polonię Warszawa i jej od lat kibicuję!!!!!!
moja ulubiona zgoda
POLONIA WARSZAWA i ARKA GDYNIA --->te dwa Kluby lubie najbardziej:-)
PS:Oczywiście CRACOVIE NAJBARDZIEJ LUBIE!!
Wiadomość zmieniona (14-06-04 15:39)
Polonia to fajny klub z kilku powodów,imponuje mi to że nie dała sie komunie, ale najbardziej w niej cenie to że to prawdziwy warszawski klub. Pomiędzy Krakowem a Warszawą są animozje, ale teraz są takie czasy że co raz mniej prawdziwych Warszawiaków, a ci co są to Poloniści. Ludzie z Sulejówka czy Konstacina myślą że są z Warszawy podobnie jak łepki które mieszkają tam od paru lat, dlatego szanuje Czarne Koszule.
a ja lubie Polonie bo .... CZARNE KOSZULE ... i wszystko jasne :)
Tyle lat PRZYJAŹNi o czymś swiadczy ;-)
Lubili się nasi dziadkowie,lubili się ojcowie i my się lubimy bo my ich synowie ;-)
Moje ulubione zgody to Arka,Lech na rowni z Polonia puzniej, GKS Tychy, Korona Kielce, Czarni Jasla, Sandecja, Tarnovia
a Czarne Koszule bardzo szanuje za to ze sa ! A pozatym bardzo lubie Was !
jeżeli chodzi o mnie to z Lechem jestem najbliżej
bardzo szanuje Polonie...niesamowicie sie ucieszylem ze zostala w extraklasie...i juz nie moge doczekac sie na mecz przyjazni...a tak przy okazji: jaki jest adres internetowego sklepu Poloni..???
SZACUNEK BO BEDAC W WAWIE STWIERDZILEM JEDNO POLONIA TO JAKBY W CRACOVIE BYLA SAMA CRAXA I BIEDNY HUTNIK...MNIEJ WIECEJ TAKIE PORUWNANIE CZYLI TRZYMAJCIE SIE!
Za Warszawą zabardzo nie przepadam ale pozdro dla Poloni:)))))))
Calissto_W_Pasy ---->Tesz Lubie LECHA bo jak muwi HYMN TRIADY
[b]PRZYJACIÓŁ ZAWSZE BEDZIE TRZECH ARKA CRACOVIA LECH!![/b]
ja ze zgód najmniej lubie Polonie może z racji tego że nie lubie ogólnie stolicy...chociaż napewno im kibicuje i szanuje.. ale moim zdaniem ta zgoda opiera się na kontaktach kilkunastu osób...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)