zanosi sie że bedzie sporo kandydatów do gry w II lini: Makuch-Kubik-Walburg-Nowak , czyli Hajduk, Giza, A.Baran, Piszczek, Szwajdych, Baster, Kwieciński (jak przyjdzie) na ławie...
nieźle sie zapowiada
-
-
kto w pomocy?
piszczek;)po co na lawie czlowiek z kontuzja?za co niby ma dostawac premie?kwiecinskiemu juz podziekowano bo starzal konkurencje wybrancom i po klopocie;)
Kwiecinski odpadł definitywnie?
a Piszczek przecież wyleczy kontuzje, nie?
Walburg jest obrońcą.W Pogoni grał po lewej stronie.Myślę,że przydałby sie taki zawodnik.
ludzkie uczucia, uczuciami ... ale sądze, że kadra na jesień ma składac się z NAJLEPSZYCH i ZDROWYCH .... więc conajmniej do wyłonienia kadry na wiosne - to Radwański, Czerwiec i Piszczek z ZUS-u muszą zyć...
może to smutne, może brutalne - ale chyba MKS nie jest organizacją charytatywną ....
nie wylkucza to np. zbiórek wśród kibiców, datków z innych środków..
a wracając do tematu: to będzie trudna runda - 17 meczy...kartki, kontuzje - na każde miejsce musi być dwóch zawodników
oczywiscie ze przynajmniej 2 byle nie kontuzjowanych!i jak napisales nie jestesmy fundacja charytatywna
pomoc: Kubik, Nowak, Baster, Makuch+ zmiennicy - I liga, ale straszna dysproporcja sily z atakiem (Bania i Ankowski to malo, Szczoczarz bylby extra dla wzmocnienia konkurencji, dla Zegara "jokera" też powinno znaleźć się miejsce) i pomocą (Ziólkowski i Wacek spoko, Kolasa - w Górniku kiks za kiksem, coś jak Skrzyński u nas, Siemion - z calym szacunkiem chyba szczebel za wysoko dla niego, Walburg - przydaly się bardzo)
MAN... dokładnie tak samo widzę skład - chciałbym bardzo Walburga, jedno ale - mi się Kolasa w Cracovii podoba, nie wiem jak było w Górniku. pozdro.
Walburg w Pogoni grał jako lewy obrońca więc na yej pozycji z pewnościaprzydałby siepasom, bo testowany ostatnio Różański na tą pozycję wypadł bardzo blado
jednak w sparingu z Widzewem Walburg grał w środku pomocy, więc chyba tam widziałby go Stawowy
i nie ujmując Gizie Walburg wypadł wiele korzystniej na tej pozycji
A co z tym Nigeryjczykiem. Pisaliście że gość jest dobry technicznie. U nas z tym jest bardzo słabo...
Moj typ jedenastki na II lige....Olszewski-wacus,ziolo,walburg,kolasa-makuch,kubik,cebulka<:)>-nowak,ankowski,bania---ale szczerze to z takim atakiem...przykro mi to powiedziec...II ligi nie zawojujemy...:(ale za to jakie rezerwy moga byc jak na IV lige...
Paluch(cabaj)-siemion,stach,skrzynia,baster-szwajdych,hajduk,giza,podsiadlo-dudzinski,kaczis...tzn.mirek kaczor:D
i jeszcze zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia kontuzjowanym playerom i czekam na powrot z tym ze najbardziej na Radwanskiego i sprobowanie go na lewej stronie pomocy...
na Walburga mozesz sobie nagwizdać :)
a ja bym raczej w świetle dzisiejszych wydarzeń (znów głupi bląd obrony i podziekowanie dwóm obrońcom - jacyby oni nie byli, ale to jednak obrońcy - zadał raczej pytanie "kto w obronie"? Oj cos mi sie widzi, że -RBP- przegra zakład :)))
moze zawadzki? :)
Wydaje mi sie, że w pomocy pewniakami są: Nowaczek(27 asyst!!!+13 bramek!!!) Makuch (widać, że jest w gazie)...To boki mamy z głowy... Co do środka duża konkurencja:) Ale ja bym postawił na Gizmo i Arka Baranka...:) Kubiczka dałbym na bok obrony... Po drugiej oczywiście Wacek... Na środku Kolasa z Ziółem... Na bramce oczywiście Olszewski... Co do ataku... Na razie zostawiłbym Ane z Baniowym... Co wy na to?
Tak a propo... Wie ktoś,jakim składem wyszliśmy dzisiaj?
heh :( Tez chcialbym wiedziec...
"Wydaje mi sie, że w pomocy pewniakami są: Nowaczek(27 asyst!!!+13 bramek!!!) Makuch (widać, że jest w gazie)...To boki mamy z głowy... Co do środka duża konkurencja:) Ale ja bym postawił na Gizmo i Arka Baranka...:) Kubiczka dałbym na bok obrony... Po drugiej oczywiście Wacek... Na środku Kolasa z Ziółem... Na bramce oczywiście Olszewski... Co do ataku... Na razie zostawiłbym Ane z Baniowym... Co wy na to?"
Ja na to że pominąłeś najważniesze ogniwo drużyny - Skrzynię...
i słusznie uczynił ...
RBP - mylisz się. W dzisiejszym sparingu to nie Skrzynia z Kolasą zawalili bramkę, a Zioło z Miłkowskim (choć ponoć największy udział miał Różański). Jaki z tego wniosek? Łukasz jest nie do przejścia, nie do zdarcia, nie do ruszenia :))
Robert ekhem... myślę że powinieneś dokładniej przyjrzeć się zeszłemu sezonowi wtedy zrozumiesz dlaczego pomijanie Skrzyni jest błędem...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)