Być może piszę rzeczy oczywiste, być może to nie moja sprawa, być może na to za późno...
Myślę, że warto by również pomyśleć o kibicach zaprzyjaźnionych klubów, a z racji naszego sytułowania mamy ich względnie dużo :D
Zasadniczy sezon zakończony, więc większośc z nich nie będzie już miała swoich meczów. Wydaje mi się, że wypada wystosować oficjalne zaproszenia na sobotni mecz przy Kałuży dla kibiców i VIPów naszych "zgód" oraz sprezentowanie im pewnej liczby wejściówek. Można by zaznczyć, że są zapraszani na arcyważny dla naszej Cracovii mecz i uradują jej serce swoją obecnością i szczerym dopingiem. Jestem pewny, że zgody na tym meczu znacznie podniosą i tak chyba maksymalną frekwencję i to bez tego typu formalności. Ale byłby to miły gest i na poziomie, a wiadomo, że zdrowej pielęgnacji dobrym przyjaźniom nigdy za mało.
Jeżeli już podobny pomysł ruszył to będę się cieszyć i napiszcie czy i jak jest realizowany.
Piszcie co sądzicie o tym.
-
-
Mecz z Polkowicami a nasze zgody.
Mysle ze zgody dobrze wiedza w jakiej sytuacji jestesmy i tak przyjada bez zbednych zaproszen.
Nie zmienia to faktu,ze bilety dla przyjaciol powinny byc darmowe.
fajny pomysł takie oficjalne pismo jakies :) super sprawa być oficjalnie zaproszonym :) a najfajnie by było zaprosić VIP'ow tych druzyn którzy by w lozy usiedli obok Profesora w swoich szalikach :)
Przyjaciele z Tychów jak zwykle przyjeżdżają - myślą też o wspomożeniu nas w Polkowicach!!!
wielki szacunek dla Tychów ze nas tak wspieraja
Pomysł dobry lecz nie wiadomo jak chęci naszych Przyjaciół bo z tego co wiem to polkowice nie maja za kibiców fanatycznych morderców
wszytko fajnie, ale my powinnismy tez jezdzic do naszych przyjaciol, mysle ze do Gdyni czy wroclawia wartaloby zagladac, a pozatym w przyszlym sezonie wpomoc Korone w sumie oni juz 2 liga !! :)
a z zaproszeniami nie glupi pomysl ;)
wystarczy na forum naszych zgód napisać:))) to co napsiał tutaj bart i wzystko załatwione.
Na pierwszy jak i na drugi mecz barażowy przyjedziemy napewno.
nasza piłka zakonczyła sie wczoraj wygranym meczem 3:1
sezona zakonczymy na 2 lub na 3 miejscu.
pozdrufki
GKS & CRACOVIA
ja to bym Jerzego Pilcha zaprosił na mecz u nas.
Moderatorzy - jak wywalacie posty to robcie to tak,zeby moje nie byly wyrwane z kontekstu:-)
Wiadomość zmieniona (14-06-04 21:41)
W Krakowie na pewno sie nie pojawie, ale w Polkowicach na pewno tak. Więc do zobaczenia na meczu rewanżowym!
Pozdrowienia dla naszych przyjaciół! Niech szczezną wrogowie!!!!!!!!!!!!!!
Kielce też na polkowice jadą zapewniam :) PASY FOREVER!!!
" Najwyzej zagra Nawotczynski,ale z tego akurat sie ciesze:-)Jego gra to bedzie handycap dla Pasow:-)Bedzie na kim karnego zrobic,bedzie mial kto sie urwac:-) "
Oj cos mi sie zdaje ze tez nie zagra ... Na 90minut pl piszą ze złapał ciężką
kontuzje...
p.s.
Z Sącza tez sporo osob wybiera sie ten mecz...
Pozdrawiam
LESZEK bedzie w polkowicach pewne info;)LECH LECH...
No a MY gramy niestety tego samego dnia ze Stalą Mielec i prawde powiedziawszy termin barazu pokrzyzował Nam troche plany bo z tego co wiem na Nasz mecz wybierało sie troche osob z Cracovii.Mysle ze bedzie ktos jednak symbolicznie.CZARNI JASŁO&CRACOVIA.
Hej Chciałbym po raz pierwszy zawitać do Krakowa na wasz mecz. Niestety nie kroi się na razie u nas w stolicy żadna zorganizowana akcja więc większość z nas bedzie jechałą na "partyzanta". Moje pytanie jest więc następujące jak wygląda dostępność biletów u was czy nie ma problemów z kupnem przed samym meczem i na którą trybunę należy kupić?
Sektorów nie ma, więc kupujesz bilet i siadasz (stajesz) gdzie chcesz (prócz loży VIP i sektora gości).
Z kupnem raczej problemów nie ma, aczkolwiek przed kasami tworzą się spore kolejki. By w nich nie stać należy być troszkę wcześniej przed meczem (jakieś 30-40 minut jak nie więcej).
Viktoria będzie (w mojej osobie), no i będzie ktoś z zarządu, że by się głębić współpracę... Młodzi nie przyjadą, bo u nich brak pieniędzy i ciągłe mają trochę szok z 2.ligi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)