nasz kolega z trybun Darek Wrona wygrał zawody samochodów terenowych w Ropczycach GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! startowało 60 ekip cały niemal czas w koszulce pasów bedzie wszystko w polsacie.
Wiadomość zmieniona (13-06-04 16:02)
-
-
1 MIEJSCE "PASIAKA"
gratulacje!
dołaczam sie do gratulacji
gratuluje
gratuluje !
j.w. Brawo!
GRATULACJE to wszystko co się dzieje za bardzo nas rozpieszcza Miłość Wiara Walka LECH CRACOVIA ARKA
gratulacje a możeby tak zrobił rundke wokuł boiska przed meczem z polkowicami ?? ;))
Darku moje gratulacje !!!
wprawdzie nie wystartowałeś na lotnisku w BP w wyścigu na jedną milę ale widać , że co się odwlecze to nie uciecze ...
:-)
hehe nalezy nam sie to "rozpieszczenie", a Dev widze ze ty masz juz nowe pomysly, za niedlug na Kałuży nie wiem co sie będzie działo jak tak dalej pójdzie,heh Helikopter, Hejnał, Lajkonik,Rajdy, moze jeszcze UFO wyląduje:P
Gratulacje dla Darka! Kiedy swiętujemy?
PEWNIE NIEDŁUGO W LESIE :-)
gratulacje:) kiedy będzie w Polsacie?
congratulations ( chyba tak to sie pisze :| )
:)
Pasy wszedzie.....gratulacje..!!!!!
Bravo
Gratulacje!!
mam pytanko: Jaką bryczką Dariusz startował?
Nie spodziewałem się takiej wiadomosci na forum Dziękuje Bardzo . Wiadomo że w lesie i min. z TYCA . Jeep Wrangler 4.0
a prosze bardzo!! ja tez gratuluje!!:)
kiedy w tym polsacie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)