dla mnie cena nie odgrywa az takiej roli ale uwzam ze ze z punktu widzenia korzysciu dlugo okresowych, klub powinien obnizyc ceny biletow przszedl komplet a jak nie obnizy to byc moze udaloby sie zorganizoac oglądanie wspolne meczu rewanzowego i np kazdy kto kupi bilet na ma wstep bezplatny na stadion podczas rewanzu i bedzie telebim mysle ze profesor zrobilby tym switną reklame swojej firmie w koncu to i to to wysokie technolegie
-
-
BARAŻE! - ceny biletów?!
Karnetowcy za darmo!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-)
Ceny te same. Karnetowcy też płacą. Zwracam uwagę, że karnety były przygotowane tylko na mecze ligowe bez baraży. Tak więc mimo, że mam karnety, optuję za biletami dla karnetowców. Czeka nas mnóstwo wydatków stadionowych.
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/25_sektorowka_ksc.gif[/img]
według mnie to cały czas runda wiosenna, wiec bez zmian chyba. Podniesienie ceny biletów do przyzwoitej wysokości, to przy frekwencji jak na szczakowiance dodatkowy zysk około 20 tys zł. (to jkaies 05% kosztów oświetlenia), tak mi sie jakos policzyło:)))
moim zdaniem [b]BEZ ZMIAN[/b]
Wiadomość zmieniona (12-06-04 15:23)
hm...
w sumie mógłbym zapłacić troche więcej za bilet ale musielibyśmy dostać
coś w zamian np. dofinansowanie do oprawy albo wejściówki dla kobiet na ostatni mecz za darmo
w przeciwnym wypadku podnoszenie ceny biletu byłoby bezsensu ... chociaż i tak pewnie stadion byłby pełny
też się zgadzam ze ulgowy max 15
normalny max 20
ceny nie powinny się zmieniać a karnety nadal są aktualne!!!
Bilety max cały 20 pln ulgowy 15pln karnetowcy za darmo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ach jeszcze kobitki za darmo!!!!!!!!!!
Albo bez zmian jeszcze przyjdzie pora je podnieść w pierwszej lidze!!!!
Ja sądzę że jak ktoś Kocha ten klub zapłacił by nawet 100 zł za taki meczyk ale wyjazd wtedy za freee hehhe :]
Ceny absolutnie powinny zostac bez zmian.
Co do karnetowcow,to za free,albo za symboliczna 5.
no pożartowaliśmy sobie ale [b]ceny bez zmian !!![/b]
moim zdaniem nie ma sensu podwyzszac cen biletow na ten 1 mecz
zgadzam sie wiele osob nie bedzi9e mialo kasy na drozszy bilet, ba wiele malolatow z mlyna nie ma kasy nawet na nornalny mesz i jak uslysza 15-20-czy nawet te smieszne 50 zlotych to narazie
przeciez jak nas bedzie duzo to klub nic nie straci nie podnoszac ceny
po co?
taka atmosfera na trybunach wplywa dobrze na zawodnikow
niska cena -= moltum ludzi wspanialy doping=wygrana
wysoka cena =malo ludzi=braklub kiepski doping=...........?
Karnetowcy za darmo. Oni zapłacili za rundę w ciemno. Oni uwierzyli w marcu, w to co wielu z nas nie wierzyło jeszcze wczoraj o 17.00.
Reszta cen max. 20 zł.
Pamiętajmy, że gros kibiców to ludzie młodzi, mecz będzie w telewizji i to w dużo bardziej dostępnym Canal +, a wreszcie nie zmuszajmy ludzi, żeby kombinowali i wchodzili "na krzywy ryj", bo wtedy klub zarobi jeszcze mniej.
niech nie podnoszą cen a jeżeli muszą to tylko do 15 i 20 zł
zostawić tak jak jest ...
przeciez ceny byly ustalone !!! jakie tam zmiany przeciez jak ustalali to nikt nie bral barazy pod uwage !!! to by bylo nie fer ,, a karnety?? no coz sam mam karnet od 2 lat i co??? moze tylko tyle ze nie musze stac w kolejkach :))) Pozdrawiam
Zaraz dostane zjebke,
Bileciki po:
normal 30 lub więcej
ulga 25 lub wiecej -
mam takie zdanie przez tego skur..syna co rzucił butelką po piwie / [b]co ta baba Maczugowska/bo chyba ona jest za to odpowiedzialna/ jeszcze robi w klubie??? -można sobie z szkłem wejść na stadion, można sobie wejść na murawe przez otwartą bramkę obok zegara, gdybym czciał to nawet wyjebał bym w łeb komuś z oficjeli na honorowej itd[/b] mam nadzieje że w wypadku awansu ta baba będzie odpowiezialna za mecze w 4 lidze a nie 1/ przed meczem do kibiców Szczakowianki, było by to ze szkodą dla niezamożnych młodych ale cóż.
sorki za wulgaryzmy, musiałem.
bez jaj z tymi karnetami, przed tamtą rundą było powiedziane że do karnetu na każdy mecz dostanie sie dodatkowo pamiątkowy bilet... CHU** nic sie nie dostawalo,bylo tez powiedziane ze beda rozmne pamiatki za karnet itp też nic ! i co teraz jeszcze płacić za baraże !!??
ja bym zostawił na baraże takie same a jak będzie przychodzić po 11 tysiecy na każdy mecz wtedy klub będzie mógł myśleć podwyżkach ale oczywiście żadnych podwyżek nie popieram
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)