bedzie 3-0 i 0-1
też słyszałem plotki , ze Cracovia ma odpuścić baraże bo awans ma być za rok, ponoć pochodzą od ...hmm nie wiem czy można pisać ... no w każdym razie nie jest to nikt poważny, ale zna kilku zawodników Cracovii...
Nie martwcie się będzie dobrze.
-
-
Jak bedzie z Polkowicami ??
rebbe,
a czy przypadkiem to nie ta sama osoba co zgarnela tyle szmalu u bukmacherow po meczu z tlokami?
Veterans nie ośmieszaj się.
popytaj się lepiej u was ile kosztują derby - bo zamierzamy sobie "kupić" -dwa razy w przyszłym roku...
rebbe, ale ja pytam powaznie, spytaj ludzi ile forsy wtopili w bloto i kto im obiecal ze wszystko zalatwione
chcesz szczegolow to na mail
jak będzie ?? u siebie moze zrremisujecie a na wyjezdzie bedzie pogrom !! nie spadnie gornik bo ma kase ( kghm pomaga im z tego co wiem ) ;-)
Górnik Polkowice z Cracovią Kraków zagra o ekstraklasę, a Śląsk Wrocław z Arką Gdynia o druga ligę. Wczoraj dolnośląskie drużyny rozpoczęły przygotowania do najważniejszych spotkań w sezonie
czytaj dalej »
r e k l a m a
W obu klubach - jak zapewniają trenerzy i działacze - mecze traktowane będą jak każde inne.
Bez krakusów
Górnik Polkowice do najważniejszych meczów w sezonie przystąpi najprawdopodobniej bez wszystkich trzech zawodników pozyskanych przed sezonem z Wisły Kraków. Daniel Dubicki w meczu przedostatniej kolejki ekstraklasy uderzył w twarz Bartosza Bosackiego i dostał czerwoną kartkę. Automatycznie za takie przewinienie musi pauzować w dwóch meczach. Dubicki nie grał już ze Świtem, nie zagra w pierwszym wyjazdowym meczu z Cracovią, ale nie wiadomo jeszcze, czy zagra w rewanżu. W Polkowicach obawiają się bowiem, że wydział dyscypliny PZPN może ukarać Dubickiego wyższą niż tylko dwumeczowa karą. Decyzja ma zapaść w czwartek.
Pod wielkim znakiem zapytania stoi też gra w pierwszym spotkaniu barażowym Grzegorza Patera. Pomocnik Górnika odniósł kontuzję w meczu z Lechem Poznań. Od tamtego czasu, więc już tydzień, chodzi w specjalnym bucie ortopedycznym.
- Zdejmie go w przeddzień spotkania z Cracovią i wtedy zobaczymy. Zadecydują lekarze, ale przede wszystkim to sam Grzesiek musi czuć się na siłach, żeby grać - mówi drugi trener Górnika Andrzej Słowakiewicz. - Zakładamy, że w sobotę jeszcze nie zagra, ale za tydzień powinien.
Do końca sezonu z gry wyłączony jest też Łukasz Nawotczyński. Ten zawodnik z kolei doznał w meczu ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki złamania kości jarzmowej.
Pozostali zawodnicy w komplecie przygotowywać się będą do meczu w Krakowie. Trener Wiesław Wojno nie planuje żadnego specjalnego zgrupowania. Być może zespół do Krakowa pojedzie już w czwartek.
Górnik Polkowice do najważniejszych meczów w sezonie przystąpi najprawdopodobniej bez wszystkich trzech zawodników
pozyskanych przed sezonem z Wisły Kraków. Daniel Dubicki w meczu przedostatniej kolejki ekstraklasy uderzył w twarz Bartosza
Bosackiego i dostał czerwoną kartkę. Automatycznie za takie przewinienie musi pauzować w dwóch meczach. Dubicki nie grał już
ze Świtem, nie zagra w pierwszym wyjazdowym meczu z Cracovią, ale nie wiadomo jeszcze, czy zagra w rewanżu. W
Polkowicach obawiają się bowiem, że wydział dyscypliny PZPN może ukarać Dubickiego wyższą niż tylko dwumeczowa karą.
Decyzja ma zapaść w czwartek.
Pod wielkim znakiem zapytania stoi też gra w pierwszym spotkaniu barażowym Grzegorza Patera. Pomocnik Górnika odniósł
kontuzję w meczu z Lechem Poznań. Od tamtego czasu, więc już tydzień, chodzi w specjalnym bucie ortopedycznym.
- Zdejmie go w przeddzień spotkania z Cracovią i wtedy zobaczymy. Zadecydują lekarze, ale przede wszystkim to sam Grzesiek
musi czuć się na siłach, żeby grać - mówi drugi trener Górnika Andrzej Słowakiewicz. - Zakładamy, że w sobotę jeszcze nie
zagra, ale za tydzień powinien.
Do końca sezonu z gry wyłączony jest też Łukasz Nawotczyński. Ten zawodnik z kolei doznał w meczu ze Świtem Nowy Dwór
Mazowiecki złamania kości jarzmowej.
Pozostali zawodnicy w komplecie przygotowywać się będą do meczu w Krakowie. Trener Wiesław Wojno nie planuje żadnego
specjalnego zgrupowania. Być może zespół do Krakowa pojedzie już w czwartek.
wyborcza
Ja stawiam u Nas 3:0 na wsi 1:2 mam przeczucie jednak że u nas może być więcej ale w każdym razie do zera
górnik i siebie:
z Amica 1:0
z Legia 0:0
z z Lechem 0:0
z Górnikiem Z 3:1
z Górnikiem Ł 2:0
z GKS 0:0
ze Świtem 1:0
z Polonia 0:0
CracoviaPany ---> z Lechem było 0-2 nie 0-0
3:0 i 0:1 awans Cracovia
Powodzenia w barażach i życzę awansu.
Szacunek i pozdrowienia z Gliwic
będzie dobrze, w sobotę będzie jeszcze fajniej na trybunach i pomożemy chłopakom :)
WYGRACIE WYGRACIE WYGRACIE
POLKOWICE POKONACIE
O CRACOVIO
powodzenia! bede trzymał za was kciuki ale za to wy za ARKE
Musimy dobrze wspierać naszych :-)a napewno to wygramy :)
ejj mam takie małę pytanie bo graliśmy sparing z Polkowicami przed runda wiosenną i jaki wtedy był wynik????
0:0
oki dzieki:-)
Nasz: 2 - 0
Ich: 0 - 0
Jak bedzie z Polkowicami ?? Przecież każdy PASIAK wie że dobrze!!!!!!!!
CRACOVIA - POLKOWICE 4 - 1
POLKOWICE - CRACOVIA 1 - 2
Trochę pokory szanowni Pasiacy !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)