Ja stawiam 2:0 i 1:1 a potem pijemy do sierpnia.
-
-
Jak bedzie z Polkowicami ??
5-0 i 1-3
przejedziemy sie po nich ostro:)
ja powiem tak:
Cracovia-Polkowice (+1.5)............. 1
Polkowice - Cracovia...................... X2
Po tym co wczoraj zaprezentowal Gornik, to jezeli nasi wyjda tak samo do Polkowic to wynik moze byc podobny, a w kazdym razie przebieg meczu. Nie nalezy oczywiscie zapominac o tym, ze Polkowice caly sezon graly w 1 lidze, a wiec mimo wszystko przez rok ocieraly sie o wyzszy poziom. Moja rada; bez zadnych filozofii, grac to samo co ze Szczakowianka i to i u siebie i na wyjezdzie i bedzie DOM 4:1, WYJAZD 3:1 dla nas.
Będzie spoko.
3:1 Dom i 1:1 Wyjazd
Wyniki tachora sa prawdopodobne.
Mimo wszystko gratuluję awansu do baraży.
Gdzieś tam widziałem pytanie, czy KGHM stać na utrzymanie 2 drużyn w I lidze. Żeby rozwiać wątpliwości - KGHM NIE MA NIC WSPÓLNEGO ZE SPONSOROWANIEM GÓRNIKA POLKOWICE, SĄ WŁAŚCICIELEM ZAGŁĘBIA I NAWET Z TEGO POWODU NIE MOGĄ SPONSOROWAĆ INNEJ DRUŻYNY.
Nawet jeszcze w roku 2002, kiedy KGHM był tylko sponsorem Zagłębia, Górnik Polkowice dostał tylko 100 tys. zł dotacji. W roku 2003 i bieżącym nie dostali nic.
Lepiej podejść do tego meczu jakbyśmy grali z GTSem na reymonta - na pełnej mobilizacji.
Wolę rozczarować się potem ich niskim poziomem niż naszą porażką.
Będzie 2-0 i 0-0
Gralem troche w pilke i powiem wam tak:
Jest zgrana paka chlopakow, graja dosc dobrze, ale wiadomo ze na 1 lige to stanowczo za malo, ze kilku kolegow bedzie musiala odesc, ze czesc z tych co zostana bedzie grzac lawe, ew. grac ogony
Beda teoretycznie wieksze premie, ale wiadomo ze w wiekszosci nie do podniesienia z murawy, a w 2 lidze praktycznie pewne, mniejsze ale pewne.
Pomijajac juz fakt ze trener sam przyznaje ze 1 liga to narazie dla niego za wysokie progi.
Czy patrzac z pozycji pilkarza, tego sredniego-zagrozonego jest sens?
Oczywiscie zaraz powiecie ze wygraja na chwale pasom, bo kochaja ten klub, itp. Tylko ze to sie juz nie zdarza od kilku lat, bo teraz pilkarze to sprzedajne kur.. (nawet ci z Wisly)
Veterans ale moze niektórym sie chce zagrać w 1 lidze ! A ty twierdzisz że oni nie mają ambicji.
Ci co odejdą raczej nie zagrają w tych meczach. Oni już grzeją ławe. A większość zostanie !
Veterans co ty pie.....lisz???
Marzeniem kazdego pilkarza jest gra w ekstraklasie, nawet jezeli mialby grac minute.
I dobrze ze cie moderatorzy gnebia.
u siebie 4-0 w polkowicach 2-7
to po co grac w pilke jak chce sie stac w miejscu?? trzeba awansowac do 1 ligi!!
Zawodnicy i kibice CRACOVII powinni powtórzyć sposób gry i kibicowania z meczu z Jaworznem goszcząc Polkowice i 1 Liga dla CRACOVII !!!
Veterans - jesteś Kolumb albo inny odkrywca... ja już wiem czemuście w dupę dostali od Barcelony, od Lazio i od Valarengi... wielkie dzięki za twoje ujawnienie największej z prawd klubu z reymonta
Veterans
A może Ty grałeś w Hutniku w latach osiemdziesiątych?? :-) Jeśli tak do daję wiarę tym słowom:-)
Veterans, wiadomym jest, że celem Cracovii jest awans i derby i Mistrzostwo Polski itd itd :)
Też grałem duuużo w piłkę...
Dlatego też w razie odpadnięcia w barażach "średni" piłkarze również będą eliminowani i zastąpieni coraz lepszymi, aby dążyć cały czas do wyznaczonych celów. Wiadomo, że w wypadku pozostania w drugiej lidze mniej piłkarzy odejdzie, ale żaden nie wie czy to on będzie czy nie. Co więcej, zawodnicy, którzy wywalczyli rok po roku awans z trzeciej ligi do pierwszej, będą mieć lepszą reklamę, niż gdyby do tej pierwszej nie weszli, i będą mogli liczyć również na dobre oferty np. drugoligowe. Jest jeszcze wiele inncyh powodów, dla których będą chcieli za wszelką cenę wygrać te baraże. I ostatni powód - Cracovia to nie jest Hutnik i (piszę to poraz kolejny) Cracovia zobowiązuje. Natomiast powodów do pozostania w drugiej lidze chyba jednak nie ma, albo są takie słabe, że aż pomijalne. I powiem więcej, oni ze strachu (nie mówię broń Boże, że to my ich straszymy) zagrają jakby grali o życie, z największą determinacją, to są piłkarze [b]Cracovii[/b] i widać było na meczu ze Szczakowianką, że wreszcie to zrozumieli do końca.
powiedzmy sobie szczerze bedzie trudno i droga daleka i nie wybiegajmy w przyszłość.Mysle że zagraja dobrze może będą spieci ale już na Szczakowiance pokazali że nie muszą być spieci od początku.U nas będzie zwyciestwo na to licze.
Czynniki zewnętrzne może nie wejdą w gre ( po aferze z poprzednich baraży) mam na myśli sędziowanie - bo jeśli chodzi o uczciwość chlopaków naszych to daje sobie głowę uciąć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)