Kurcze aż mam chrype po dopingu a jaka fala co chwilę była coraz szybsza.
MOIM ZDANIEM KIBICE SĄ PRZYGOTOWANI NA EXTRAKLASE ALE CZY W TAKIEJ FORMIE SĄ PIŁKARZE??????!!!!!!!!
===============†OCZYWIŚCIE że TAK†======================
-
-
ZAJEBISTY DOPING!
Doping extra !!! Widać było ze było was grubo ponad 8 tysiaków. Ja jestem z Tarnova więc oglądałem mecz w TV ale oprawa była extra !!! Tak extra i tak bardzo się mi spodobała że kiedyś pojade tam do was do Krakowa i zawitam na meczu. A spiker chciał was przekrzyczeć jak jechaliście z wisłą bo mu kazano, władze klubu kazały napewno przekrzyczeć bo nie chciały zeby było słychac jak z wisłą jedziecie, ale was sie nie da przekrzyczeć !! :) dobrze słyszałem co krzyczeliście :) i ładna jazda z wisłą TAK DALEJ !!!
GRATULUJE !!! DZIĘKUJE !!!
zobaczymy co będzie na KRAKOWIE (TV)
Tak! To było to! Tylko na listość Boska po co ta nieustająca ***** to stara q*** ???? Toz to wali wioska !!!!
cieniutka relacyjka
mam do was pytanie czy niewiecie
czy leci powtoirka tego meczu ??? na polsacie ????
GRATULACJE ...ZA BARAZE.......
podobno niedziela 1.30
powiem tak: było KA - PI - TAL - NIE !!!
fantastycznie, niesamowicie. odlot! nie wierzyłem własnym oczom, co nasi piłkarze czynią na boisku, tak jak nie wierzyłem własnym uszom, że byliśmy zdolni do tak fantastycznego dopingu!
BRAWO ŚWISTAK, BRAWO MŁYN, BRAWO CAŁY STADION!!!
Dziękujemy za obrzucenie kamieniami od razu widać ze jesteście kibicami na poziomie
Doping - zwariowałem!!!
Mecz - zwariowąłem!!!
Jestem w innym świecie....
A FALA !! Fala przeszła chyba z 5 razy... dopina mega wyjechany !! Podziąekowania dla Świstaka i kibiców :) !! BRAWO !!
Hej, Hej Cracovia!!!!!!
Mylicie się. Nie było was 8 tyś, bo jeszcze dochodzi 6 tys. gardeł w Warszawie, które skandowały to samo.
Gratulacje
Arka Pasy Cracovia !!
Dzieki warszawa za doping... gratulacje za utrzymanie... WALKA DO KOŃCA !!!
Doping był kiepski. Beznadzieja.
ŻARTOWAŁEM !!! - było niesamowicie. Mam nadzieję, że na nastęnych meczach będzie zawsze conajmniej tak rewelacyjnie. A ja myślałem, że na beóchatowie było super .... :)
No doping byl zarabisty, swietnie wam wyszlo to klaskanie, oraz ta fala az nie wiedzieli kiedy skonczyc;) Szkkoda,ze zaangazowanie w meczu bylo po jedej stronie.
Gratuluje 1 ligi!!
no no to jeszcze nie pierwsza liga !! ALE w sumie ch.j.... pierwsza liga pierwsza liga CRACOVIA !!
Irecki to byl głupi żart!!! już miałem napisać żeby gtsiacy nie pisali głupot na naszym forum!!
DOPING BYL FANTASTYCZNY
CO PRAWDA NADAL MAM CHRYPE
ZMOKŁEM TROCHE ( to przez koszulke:))
i MIAŁEM WRAŻENIE ŻE TYLKO JA ZNAM HYMN TRIADY!!!
TRZA SIE UCZYĆ PANOWIE I PANIE TEGO TEKSTU!!!
no hehehe koszulka była obleśna heheheh !! Ręce sie po niej kleiły ;) Ale co tam wazne ze klimat był ostry !!
CZAD!!!
Takiego dopingu nie było od lat!!! :P
[img]http://5te.webpark.pl/szczakowa.jpg[/img]
było zajebiście
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)