najlepszy na CRACOVII odkąd sięgam pamięcią
1)cały stadion z klaskaniem+HEJ,HEJ CRACOVIA
2) na dwie strony HEJ->HEJ CRACOVIA
3)w końcu fala wyszła na całym stadionie (pikniki sie rozruszały) a jak już poszła to nie mogła sie zatrzymać :)
oby tak dalej
Wiadomość zmieniona (11-06-04 19:23)
-
-
ZAJEBISTY DOPING!
Doping rewelacja,ten ktory byl na Pogoni przy dzisiejszym to pryszcz.
Wynik.....,no coz, na pewno nie smakuje tak jak wymeczone 1:0 w 90 minucie,ale wierze ,ze wszystko bylo fair.
full wypas, takiego dopingu i takiej atmosfery od lat nie bylo, oby tak dalej ....
Powiem jedno:
FANTASTIKO!
doping kozak.....
A ja nie wiem co powiedzieć. Po prostu brak mi słów.
Na "Pasach" jeszcze takiego dopingu nie słyszałem chyba nigdy...
Nie moge zrozumiec tego, ze gdy wszyscy zaczynaja cos na Wisle to spiker za wszelka cene probuje przypomniec o konkursach /w przerwie spotkania/ oraz sponsorach...
Czy to nie podejrzane ;-) ...
bylo super!!! zmiazdzylismy totalnie!!! a na trybunach bylo super! ale wydaje mi sei ze bylo nas wiecej niz 8 tys tak jak podaje telegazyeta!!??
Najlepszy jaki widziałam ....
Kolezanką tak sie spodobały ze powiedziały ze pojda na każdy Mecz w Krakowie...
ej to był mój drugi mecz pierwszy z łks-em i teraz ten i atmosfera jest zajebista oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no lokomotywa przypominała tą z Kolejorza, tego sie u nas nie spodziewałem;), to chyba kolejny szczebel w naszym dopingu- praca nad śpiewem całostadionowym
SUPER SUPER to był to i wynik i doping - GRATULACJE DLA LECHA
słowo o klaskaniu ...
Świstak próbowal to wprowadzic juz od wielu kolejek, ale wychodzilo tak srednio szczerze mowiac. Ale ze chlopina uparty jest, wiec dzis mogł sie w koncu cieszyc ze swojej pracy. Stadion w koncu zaczał reagowac i klaskanie wyszlo niesamowicie!
BRAWO ŚWISTAK
było naprawde zajebiście i ta FALA:-)
normalnie jestem na zajafceeee ... !!! jazda ... klaskanie wypadło extra ... jeszcze tylko łuk siędołączy i bedzie nas słychac na rynq .... !!! Cracovia !!!
Mój staż zbliża się do 20tki (staż meczowy - ogólny niestety większy :-) )
i powiem szczerze :
NIE PAMIĘTAM TAKIEJ JAZDY!!! AŻ MNIE CIARY PRZECHODZIŁY
Fakt faktem... byłem mocno zaskoczony postawą kibiców Jaworzna.
To to pokazali przy takim nokaucie swojej drużyny zasługuje na uznanie!!!
BRAWO!
Doping suuuuper !!!! poprostu gratulacje Świstak i Wojtek ;) To było ZAJEBISTE !!!!!!!!
Patrząc z tv ,nie powinniśmy mieć kompleksów co do pierwszej ligi -było tak jak powinno być:)
Doping był rewelacyjny- nie pamiętam jeszcze takiego. Przyjechałem na ten mecz specjalnie z Kłodzka gdzie zaraz wracam (bo jestem tam na długim weekendzie) ale było warto. Dziękuje wam wszyscy pasiaści bracia w wierze ! Dziękuję Opravcy ! Teraz już nikt nas nie zatrzyma ! Nie wiem jak ten stadion nas pomieści w przyszłym sezonie. Vivat Cracovia !
Swistakowi za ten doping nalezy sie złoty medal
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)