Bardzo fajnę maskotkę mamy w Szczecinie, tzw "Gryfus" od lat jest stałym bywalcem na stadionie przy ul. Twardowskiego. Na sukces tej maskotki złożyła się przede wszystkim jej bardzo wyraznie powiazana z regionem symbolika (gryf jest w herbie Szczecina) i estetyka. Nasz Gryfus jest po prostu fajny, podoba sie zarówno dzieciom jak i emerytom. I mała rada, zanim coś uszyjecie, upewnijcie sie czy to sie bedzie podobać
-
-
Maskotka na Cracovii
emircoo, czy wiesz że z Pogoni odchodzą: Moskalewicz i Andruszczak? Tak przynajmniej podaje dzisiejszy Sport. Wracają do Lubina.
===
[...]
Trener Zagłębia Lubin Drażen Besek poza nielicznymi wyjątkami ma do dyspozycji wszystkich zawodników. Chorwacki szkoleniowiec dostanie szansę poprowadzenia zespołu także w 1 lidze, ale już zapowiedział przejście na system 1-4-4-2. Drużyne powinno latem zasilić 6 nowych graczy, a na liście życzeń są m.in. Kozubek ze Szczakowianki i Adżem z GKS Katowice. Obu tych właśnie zawodników widziałby w Pogoni trener Bogusław Baniak.
[b]Na stare śmieci wracają Artur Andruszczak i Olgierd Moskalewicz, którzy przed rokiem musieli odejść z Zagłębia[/b].[...]
Źródło:
Wiadomość zmieniona (11-06-04 14:26)
emircoo- wasza maskotka powinien byc Feniks - feniks z popiołów Piotrcovi
Hmmm co do feniksa to nasza Cracovia też się z popiołów podnosi :)
A jeśli chodzi o maskotkę pogoni to mimo że kibicuje pasom, to zgadzam się z opinią, że to ptaszysko jest dość sympatyczne. Co do naszej maskotki to sam nie wiem.... podoba mi się zarówno pomysł z lajkonikiem, jak i z szewczykiem.
a jednak lajkonik :):):)
i zaje.iście
a że przynosi farta to chyba nikt nie zaprzeczy...
zgadłem rano ze Lajkonik !!!! i niecyh juz zostanie po wsze czsy
coś mi to wygląda na robienie maskotki na siłe
Mnie sie ten lajkonik tak srednio spodobal, ale jesli ma przynosic szczescie to niech zostanie.
Lajkonik jest wporzo. Tym którym nie pasi przypominam -to jeden z kilku symboli Krakowa ,rozpoznawalny w całej Polsce ,więc czemu nie ,tymbardziej że szczęście przyniósł niesamowite
Lajkonik do Ligi Mistrzów !!!
Lajkonik wejscie mial zaj...ste. 8-1...
Dobry jest Lajkonik, może lekko zbyt "cepeliowski" ale jest w porządku.
CRACOVIA PANY!!!!!
Lajkoniku LAJ LAJ LAJ !!!
A na wisle SRAJ SRAJ SRAJ !!!
Po TAAAAAKIM debiucie Lajkonik juz się chyba ostanie na zawsze.....
LAJKONIK TEŻ, LAJKONIK TEŻ PRZYJACIELEM CRACOVII JEST !!!!!!!
Lajkonik na zawsze.... niech wiedzą że rynek główny też należy do pasów :D
LAjkonik chyba rzeczywiście przynosi farta:)))
No wczoraj,farta przyniósł.8:1 i to z najlepszym zespołem 2 ligi.
No i korowód Lajkonika jest przyjemny.. nie to co ostatnia "manifestacja' pod [b]smoka[/b]- właśnie dlaczego oni , na koniec przemarszu wybrali smoka??? ;-)
A ja od początku mówiłem, że Lajkonik to najlepszy pomysł! Super .....
Co za doping ...
Co za mecz ...
Co za wynik ...
8:1 i wszystko jasne !
LAJKONIK ZMIAZDZYL KAZDEGO WCZORAJ ! ZAJ**** WEJSCIE MIAL NO I MASKOTKE JUZ MAMY I JEJ NIE ODDAMY :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)