Wie ktos jakie koszty sa założenia podgrzewanej murawy i jakie normalnej ??
Moim zdaniem po co najpierw zakładac murawe zwykłą i za pare lat ponownie ją wymieniac?? Nie lepiej dołozyc odrazu do tego interesu i załozyc podgrzewaną i miec spokoj na dłuższy czas....?
-
-
MURAWA
nie - ciezki sprzet przy modernizacji stadionu zniszczy instalacje
Murawa podgrzewana to zabudowa stała, a teren należy jeszcze do Norbertanek.
he i wszystko jasne!!
murawa zmieniona MUSI BYĆ - czy od razu podgrzewana i z "bajerami"? niekoniecznie
pewnie ze niekoniecznie, ale trochu szkoda tego ze ta kase wladowana teraz trzeba bedzie jakby nie bylo zaorać w przyszłym roku.
no ale chyba nie ma innego wyjscia. nasza trawka kolejnego sezonu nie przetrzyma. zwlaszcza jesli bedzie to sezon 1 ligowy.
Mozna zrobic podgrzewana plyte bez sciagania(niszczenia) murawy!
Wiadomość zmieniona (08-06-04 19:20)
Moim zdaniem jak juz cos robic to raz i porzadnie... ale to tylko moje zdanie i nikt sie z nim liczyc nie bedzie...!
No, ja mam akurat takie samo zdanie, Kojo. Nie do końca rozumiem dlaczego murawa miałaby być zniszczona podczas robót remontowych? Zakładam przecież, że prace będą trwały kilkanaście miesięcy, a więc murawa i tak musi być do dyspozycji piłkarzy podczas prac montażowych.
Murawa nie zostałaby zniszczona przez żaden sprzęt - patrz Arena auf Szelki, gdzie murawa się grzała, a buldożery robiły swoje :D A sprawę wyjasnił wam Fenix, więc nie rozumiem o czym dalej gadka :D:D:D
P.S Do czasu jak "siostry" się zdecydują, na czymś grać trzeba, więc remont murawy musi być...
zostawmy to fachowca ,jestem pewny ze sie na tynm znaja i zrobia to dobrze ale 11 trzeba wygrac
szanuj glupote brata swego,pamietaj on nad tym myslal
Murawa podgrzewana to zabudowa stała a słupy ( z koniecznymi na pewno potężnymi fundamentami) to nie? Nie chłopy; nie róbta jaj.
Ja wiem, że wagowo to nie bardzo się mieści w "pale", ale...słupy łatwiej zdjąć i przenieś np. na Kabel niż murawe... tak mi się wydaje...
Słupa odkrecisz (30 m) a fundamenty albo skruszysz alko dasz na wilkiego tira :P:P:P !!!
Pas tak jest, to są króczki prawne, dzięki którym możemy sobie teraz pomarzyć o światłach.
No wiesz...Kojo...Kiedyś jechaliśmy z Dementorem gdzieś chyba na Wrocław, a tu goście targali na tirze pół samolotu, no czegoś takiego wielkiego w życiu nie widziałem...więc nie mów że słupa 30 m się przez Kraków nie przewiezie :D a fundamenty...no cóż...rozpieprzyć zawsze można :D
fenix: marzyc to my sobie moglismy kiedys.. teraz te marzenia sa realizowane.. spełnianie :) To juz koniecznosc... fakt a nie marzenie :)
kobian: hehe nio w sumie teraz to wszystko przewoza... :)
Tylko po co? Mysle ze byly by to zbyt wysokie koszty... tzn bezsensowne wydawanie kasy...!
Światła juz mamy na murawe czekamy! :)
Pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (08-06-04 21:53)
Zrobić można wszystko tylko kto za to wszystko zapłaci?
Poczytaj uważnie wątki o dokapitalizowaniu spółki przez ComARCH przez objęcie nowej emisji akcji. Jak rozumiem to ma być "nasz wkład" do zdobycia funduszy europejskich... Moze nie ten rok ale przyszły dlaczego nie. To samo planują chyba ci co teraz mokną...
Muraka taka jak w Grodzisku czy na "Hau hau" to około 3 mln PLN
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)