dzis jest mecz o 19!! miejmy nadzieje ze polonia wygra dzis ten mecz!!
-
-
wisla - POLONIA
piszesz powaznie czy tka sobie tylko zartujesz?
jesli powaznie to tak, napewno wygra tyle ze Wisla. mam nadzieje ze Polonia nie ograniczy sie, jak wiekszosc zespolow grajacych w Krakowie, do murowania wlasnej bramki tylko przejdzie pare razy linie srodkowa.
Wieśniak z Zabierzowa się odezwał, ehhh.
Wiadomość zmieniona (08-06-04 15:37)
będzie .... remis ;-)))
Coglin! Spadaj na swoje forum! Nie kalaj naszego!
Rozbijacie mi glowe takimi tekstami,troche obiektywizmu ludzie bo sie z nas smieja,czy juz nie ma na tym forum rozsadnych tematow!!!!!!!!!!!Wszedlem tu tylko dlatego ze dowiem sie ze ktos z was wybiera sie na ten mecz i k...a sie pomylilem
a wlasnie idzie ktos w wiadomych celach??
Polonia musi zremisowac chodz to chyba niewykonalne bo Wisla bedzie chciala sobie zrobic fete przed swoja publicznoscia
Będzie remis i to jest obiektywna wypowiedź!
Wisła nie będzie się wysilać,mistrza ma,czeka ich mecz z Lechem o Superpuchar,będą się oszczędzac ,a nasi cóż muszą zapierniczać jak jeszcze nigdy w tej rundzie,będzie remis ze skisłą,Świt i Polkowice wygrywają,Gks przegrywa w Płocku.W ostatniej kolejce Świt wygrywa z Polkowicami ,a My z Górnikiem ,za to GKS przegrywa z cwelami .My i nowotwory utrzymujemy się a Polkowice baraż GKS,spada!!!
Tego życze wam ja i chyba wszyscy kibice Pasów
Witam !!!
[b]"Wieśniak z Zabierzowa się odezwał, ehhh."[/b]
Ja widzę, że "słoma z butów" tylko Tobie wyszła na wierzch niespodziewanie [?]. Tak się składa, że osobiście znam [b]Coglin[/b]'a i bardzo sobię cenię tego człowieka. Następnym razem jak coś zamierzasz napisać pomyśl dwa razy. Jeżeli chodzi o sam mecz to obiektywnie należy stwierdzić, że od dawien dawna żadna drużyna z Reymont'a nie wywiozła nawet punktu, więc nie spodziewajcie się "cudów".
POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
sobi jestes z antywisly czy masz tylko taki podpis?
z nie jestem ale dzialam przeciwko niej na moim osedlu i nie tylko!!
Sudione, dla mnie Zabierzów to wieś, bez urazy:).
a jest ten mecz dzis gdzies w tv??
wisla sprzeda Polonii :DDDDD
a kibicow wpuszcza za free :)
Nie wiem czy zauważyliście ale nasi "bracia z drugiej strony błoń' zaczęli nas zauważać :-).
Ba!!! Zaczęli z nami dyskutować !!!
Co mogło spowodować chęć wypowiadania się tychże na naszym forum???
Może to niepokój , a może coś innego :-).
Niesamowite że zniżają się do naszego marnego poziomu ... ;-)
Co jest z Wami chłopaki?
chłe chłe - nienapasione pieski - Sarnat nie będzie grać.... kibicom swego klubu szefowie pokazali gdzie ich mają
no w duchu ekumenicznym - gdyby na łazienkowskiej jakieś kartki podnieśli układając je w jakiś wzór --- kamery na to! ale tutaj? po co? przecież nie może być!
ekipa z Łodzi zrobiła stołycy "zaopatrzenie" w sprzęt i odjechała - mistrzostwo logistyki :):):)
1:0
7 min - Frankowski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)