Widzieliscie jak Marek plakal po meczu?
Pewnie to zabrzmi dziecinnie- ale dla mnie te lzy sa cenniejsze od 10 awansow.
Brawo Marek!!!
-
-
Łzy Basterka
To jest prawdziwy sportowiec!
Takie zachowanie sie ceni!
Jest Bardzo Ambitnym Zawodnikiem:-)
Marek , Bojar , Kaziu widzialem bojar niewiedzial co powiedziec... Powiedzil " chłopaki nie przejmojcie sie awansujemy"
Zreszta bylo widac wrecz przerazenie u calej drozyny ale to bylo pozytywne przerazenie ktore mam nadzieje wywola furie na meczu ze szczakowianka i zgniecie ich nasza ukochana Cracovia!
Trzymam Cię za Słowo:-)
ja sie wstrzymam z komentarzem do piatku wieczorem.
Oni poczuli sie po LKS tak mocni ,że do głowy im nie przyszło ze mogą nie rozgnieść Gorzyc.
Chłopaki chca awansować. Wspierajmy ich to pozbieraja sie na piątek.
kiedy sa treningi (o ktorej godzinie) bo przejechalbym sie podgladnac nasza forme fizyczna a szczegolnie psychiczna ??
WSZYSCY DO ENIGMY!!!!!!
Wygraja, wygraja!
Marek Baster: Pomóc... szczęściu!
- Pod nieobecność Piotra Bani (wszedł na boisko w 2. połowie) był Pan kapitanem Cracovii w Gorzycach. I co czuje kapitan po meczu? - zapytałem wczoraj Marka Bastera.
- Wściekłość! Było tyle pozycji i nic nie wpadło do siatki Tłoków. W pierwszej chwili byliśmy strasznie podłamani. Ale jeszcze na boisku Staszek Wróbel powiedział nam, że na innych boiskach były remisy. A to oznaczało, że baraż jest w naszym zasięgu. Od razu nastroje zmieniły się. Każdy z nas chciał, aby już od razu był... piątek!
- Jest Pan dobrej myśli przed meczem ze Szczakowianką?
- Oczywiście! W ostatnią niedzielę szczęście było przy nas, teraz my musimy mu pomóc. Wierzę, że szczęście nas nie opuści i wywalczymy ekstraklasę dla Cracovii, dla jej kibiców.
- W piątek na meczu ze Szczakowianką padnie zapewne rekord frekwencji, czy nie usztywni was 10 tys. kibiców na stadionie, telewizja, stawka meczu?
- Ja uwielbiam grać takie spotkania. Mając wsparcie tak wspaniałych kibiców, którzy pomogli nam wcześniej zdobyć - zdawałoby się - stracone punkty z Podbeskidziem i Pogonią, można grać tylko lepiej!
Rozmawiał: AS - Dziennik Polski
Musimy pokazać PZPN-owi że bez kupczenia tez mozna awansowac, a z takimi zawodnikami jak Marek Baster ekstraklasa juz jest nasza.
No w koncu jakies pozytywne wibracje na tym forum,czytajac te posty pobudzila sie we mnie taka zlosc sportowa ze jak bym mogl to sam w piatek gryzl bym po kostkach tych chamow ze szczakowej,wiec o rehabilitacje naszych chlopakow sie nie martwie
Imperium Swieta Ziemia
---------------------------------------------
Tutaj nas wszystkich trzyma trwoga
Bo Cracovia jest wyzej od Boga
---------------------------------------------
I oczywiście w piątek na pełnej i nie ma że zmiłuj - kamikaze boski wiatr!
Błagam do piątku o wyciszenie złych wibracji - wszyscy wyrzucamy jeże za okno i dopiero potem na meczyk.
Pierwsza liga - czekam już 20 lat!
Klaros i pamiętaj "Nie ma to tamto"
W sobotę kontrola gardeł kto nie chrypi ma bana na forum.
a w piatek nic nie mowic dopiero na meczu!!
Maruś jest ok, dobrze że sie przejmują , ale żeby aż tak...
Musimy wygrać w piątek!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)